Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='chalimala']jak kiedyś domu sie dorobię to będzie i jeszcze jeden psiak :) póki co musimy skupic się na nauczeniu Femki sikać w wyznaczonym miejscu... :) Ozzy lał do kuwety z trocinkami :p [quote name='agaciaaa']clockwork- myślałam, że padne jak czytałam relacje! :evil_lol::evil_lol: widze że z Qdłaczka jest niezły gagatek ;):loveu: w ciotki się wdał :grins: Quote
agaciaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 clockwork- myślałam, że padne jak czytałam relacje! :evil_lol::evil_lol: widze że z Qdłaczka jest niezły gagatek ;):loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Buahahaha, dobry mały jezd :loveu: :grins: bo ON to NASZ Debeściak :loveu::loveu::loveu: no Maleńki szukamy domku :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 :evil_lol::evil_lol: no taki ten pies sie nam udał.... my to nigdy nie wsadzamy łap w nic NORMALNEGO :diabloti: buuuuuhahahhah KAMELEON :crazyeye::crazyeye: oczy swoim życiem :crazyeye::crazyeye: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale cudny jestem :loveu: A te oczki to chyba jakieś atrapki :evil_lol: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 chalimala...... u mnie zara twoja sesja zdjęciowa z Clockworkiem ;) Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: no taki ten pies sie nam udał.... my to nigdy nie wsadzamy łap w nic NORMALNEGO :diabloti: buuuuuhahahhah a co wolałabyś takie pospolite ...od sztancy :razz::razz:....ja wolę własnie Tak :loveu: KAMELEON :crazyeye::crazyeye: oczy swoim życiem :crazyeye::crazyeye: no NASZ Ci On jest zaraz widać http://images6.fotosik.pl/179/6208f1ba5bfb636d.jpg ON JEST CUDNY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: http://images6.fotosik.pl/179/a49f27b0eb96e0ca.jpg Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='andzia69']śliczny piechol:loveu::loveu::loveu: szuka domku :razz::razz::razz: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']szuka domku :razz::razz::razz: Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='andzia69']Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad: to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz: Quote
maggie1971 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ale on jest przepiękny:loveu::loveu::loveu: Quote
andzia69 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz: ooo - łodezwała się następna niedopsiona:evil_lol::diabloti: ja mam nadkomplet zwierzyńca:eviltong: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='andzia69']Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad: :oops::oops: wstydze sie... nie moge mieć ani grama więcej niestety..... ale mam legwana i zepsutego papuga wyrzuconego na śmieci :grins: KLOTZ do adopcji!!! :scream_3: [quote name='Alicja']to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz: i zasmażke :grins: [quote name='maggie1971']Ale on jest przepiękny:loveu::loveu::loveu: nooooooo... własnie taki :loveu::loveu::loveu: ale przeszłość za mało drastyczna.... nie katowany, nie podpalony,..... wesoły uśmiechnięty psiak... nie przykuwa uwagi widzów na ogłoszeniach :roll::roll: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='andzia69']ooo - łodezwała się następna niedopsiona:evil_lol::diabloti: ja mam nadkomplet zwierzyńca:eviltong: :diabloti:.......wysłałam Lotto ....miała być 6tka .....:angryy:......nie było ...zaś pomylili numerki :angryy:.....:placz::placz::placz:jak wygram to kupię domek i zabiorę Qdłaczka .... komu się mogę wbić na DS z Ozzym i Qdłaczkiem :grins: to go biere :razz::razz: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Trzebaby podrasować ;) Dobranoc :loveu: Jutro będzie lepiej :calus: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']nooooooo... własnie taki :loveu::loveu::loveu: ale przeszłość za mało drastyczna.... nie katowany, nie podpalony,..... wesoły uśmiechnięty psiak... nie przykuwa uwagi widzów na ogłoszeniach :roll::roll: :razz::razz::razz:a może troszkę charakteryzacji ......i zlapie za serce :roll: Quote
piq Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Może faktycznie trzeba wprowadzić więcej dramaturgi. "Biedny, katowany pies. Bardzo długo głodzony, jego łapy odbarwione wapnem, domestosem oraz wodą utlenioną. Na dowód zdjęcie tego bestialstwa." PS: "Zapomniałem dodać, że pies niecnie wykorzystywany. Z jego sierści robione są poduszki dla legwanów." Ktoś się na to łapnie ?:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :razz::razz:pyszczek moczony w ACE:diabloti: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='piq']Może faktycznie trzeba wprowadzić więcej dramaturgi. "Biedny, katowany pies. Bardzo długo głodzony, jego łapy odbarwione wapnem, domestosem oraz wodą utlenioną. Na dowód zdjęcie tego bestialstwa." Ktoś się na to łapnie ?:evil_lol: buuuhahahah..... lece zmienić ogłoszenia :diabloti: dopisze jeszcze że jego kaci grożą mu obcięciem jajec :grins: uffffff... szczęście że Qdłacz nie przeżył AŻ takiego horroru :-( Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :razz::razz:a może nie pisz o jajcach ...bo nas Święta Inkwizycja pogoni :angryy::diabloti: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 aha... jabuszkowa.... wyróżniłam Twoim esemeskiem ogłoszonko na alegratce :Rose: Quote
Recommended Posts