Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='chalimala']jak kiedyś domu sie dorobię to będzie i jeszcze jeden psiak :) póki co musimy skupic się na nauczeniu Femki sikać w wyznaczonym miejscu... :)

Ozzy lał do kuwety z trocinkami :p

[quote name='agaciaaa']clockwork- myślałam, że padne jak czytałam relacje! :evil_lol::evil_lol:

widze że z Qdłaczka jest niezły gagatek ;):loveu:

w ciotki się wdał :grins:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:evil_lol::evil_lol: no taki ten pies sie nam udał.... my to nigdy nie wsadzamy łap w nic NORMALNEGO :diabloti: buuuuuhahahhah

KAMELEON :crazyeye::crazyeye: oczy swoim życiem :crazyeye::crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: no taki ten pies sie nam udał.... my to nigdy nie wsadzamy łap w nic NORMALNEGO :diabloti: buuuuuhahahhah

a co wolałabyś takie pospolite ...od sztancy :razz::razz:....ja wolę własnie Tak :loveu:

KAMELEON :crazyeye::crazyeye: oczy swoim życiem :crazyeye::crazyeye:

no NASZ Ci On jest zaraz widać
http://images6.fotosik.pl/179/6208f1ba5bfb636d.jpg

ON JEST CUDNY :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
http://images6.fotosik.pl/179/a49f27b0eb96e0ca.jpg

Posted

[quote name='clockwork']szuka domku :razz::razz::razz:

Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad:

Posted

[quote name='andzia69']Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad:
to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz:

ooo - łodezwała się następna niedopsiona:evil_lol::diabloti: ja mam nadkomplet zwierzyńca:eviltong:

Posted

[quote name='andzia69']Clock:mad: jakbym się chciała dopsić to bym zaadoptowała klona Qdłaczka od nas:eviltong: ty masz jednego psa - wstydź się!!!:mad:
:oops::oops: wstydze sie...

nie moge mieć ani grama więcej niestety.....

ale mam legwana i zepsutego papuga wyrzuconego na śmieci :grins:

KLOTZ do adopcji!!! :scream_3:

[quote name='Alicja']to weź oba :grins: będziesz miala komplet ....dołożymy szczotkę do czesania i szampon do kąpieli :razz::razz:

i zasmażke :grins:

[quote name='maggie1971']Ale on jest przepiękny:loveu::loveu::loveu:

nooooooo... własnie taki :loveu::loveu::loveu: ale przeszłość za mało drastyczna.... nie katowany, nie podpalony,..... wesoły uśmiechnięty psiak... nie przykuwa uwagi widzów na ogłoszeniach :roll::roll:

Posted

[quote name='andzia69']ooo - łodezwała się następna niedopsiona:evil_lol::diabloti: ja mam nadkomplet zwierzyńca:eviltong:

:diabloti:.......wysłałam Lotto ....miała być 6tka .....:angryy:......nie było ...zaś pomylili numerki :angryy:.....:placz::placz::placz:jak wygram to kupię domek i zabiorę Qdłaczka ....

komu się mogę wbić na DS z Ozzym i Qdłaczkiem :grins: to go biere :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']nooooooo... własnie taki :loveu::loveu::loveu: ale przeszłość za mało drastyczna.... nie katowany, nie podpalony,..... wesoły uśmiechnięty psiak... nie przykuwa uwagi widzów na ogłoszeniach :roll::roll:

:razz::razz::razz:a może troszkę charakteryzacji ......i zlapie za serce :roll:

Posted

Może faktycznie trzeba wprowadzić więcej dramaturgi.

"Biedny, katowany pies. Bardzo długo głodzony, jego łapy odbarwione wapnem, domestosem oraz wodą utlenioną. Na dowód zdjęcie tego bestialstwa."
PS:
"Zapomniałem dodać, że pies niecnie wykorzystywany. Z jego sierści robione są poduszki dla legwanów."

Ktoś się na to łapnie ?:evil_lol:

Posted

[quote name='piq']Może faktycznie trzeba wprowadzić więcej dramaturgi.

"Biedny, katowany pies. Bardzo długo głodzony, jego łapy odbarwione wapnem, domestosem oraz wodą utlenioną. Na dowód zdjęcie tego bestialstwa."

Ktoś się na to łapnie ?:evil_lol:

buuuhahahah..... lece zmienić ogłoszenia :diabloti: dopisze jeszcze że jego kaci grożą mu obcięciem jajec :grins:

uffffff... szczęście że Qdłacz nie przeżył AŻ takiego horroru :-(