Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']
Aga ja sobie u Ciebie namiot na działce postawię ;)

Wiesz aż tak źle nie jest;) ściany stoją, dach jest i nawet jakieś drzwi :roll: tylko wychodek na dworku:evil_lol: Jak chcesz to podrzucę ci klucze, może przy okazji jakieś tynki ciepniesz:evil_lol:

Posted

[quote name='ATLANTYDA']Nic na siłę to musi być przeznaczenie ;),choć wiem że czas nagli i fundusze:roll::cool1:

fundusze nam topnieją :shake:...doba hotelowa z wyżywieniem i spacerkami ;)...20 zł ...ale nie chcemy już go rzucać to TU to TAM ...On ma i tak metlik:shake:w tej małej slicznej główce :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']dziś kończy się wyróżnienie Qdłaczkowego ogłoszonka na alegratce..... czy ktoś nas wspomoże punkcikami???? :roll::oops:Ja ! Tylko jak?:roll:

Posted

[quote name='ewatr']Cioteczki a chłopiec ma allegro?
wybaczcie ale nie dam rady teraz przegladnac całego watku ;)

ma allegro a teraz bedzie miał też wyróznione z nowymi fotami , właśnie cioteczka Clockwork tworzy

Wyróżnienie na alegratce

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:

MY wysyłamy tylko SMSa a kod który przyjdzie jako zwrotny posyłamy do Magdy i Ona go wklikuje

Posted

[quote name='clockwork']spóźniłam sie z odpowiedziami :evil_lol:

Nowe Allegro- promowane

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=351850711

byłam szybsza :grins:

[quote name='apple']Podnoszę! Aaaa i wyśle tego smska:lol:

dzięki :loveu:

[quote name='agbar']Kudlaty na goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu:
Madzialena odbierz gie:cool1:

Madzialena już pojszła do arbajta

[quote name='Timonek']JAki on piekny ....ohhh matko :loveu::loveu::loveu:

piękny ...ale nikt go nie chce :shake:

Posted

:loveu::loveu::loveu: Ja wilczurka mix na dt dostaje teraz , nie moge na mieszkaniu jeszcze jednego miec, bo mam swojego Husky jeszcze .

Jezu on mi sie tak podoba .......!!!Bendzie miejsce ,to dam znac !!

Posted

miałam 2 telefony.....

1. miła pani z Warszawy- ale Qdłaczek raz za daleko, 2 za duży.....zostawiła swój telefon namber jakby była mała sunia do 3 lat w Warszawie do adopcji- sunia, dlatego że ma psa, i ryzyko czy się zgodzą, ma dom z ogrodem, twierdzi że psina trafiłaby w bardzo dobre ręce...Podkreślam nie znam pani ale jak jest jakiś mały psiak-sunia w Warszawie podam numer tel. i można dzwonic, sprawdzić domek... a nóż ......
  2. jakis doopek że dzwoni z restauracji i chciałby psa..... na kisiel....:mad: w tle smiechy kolegów.... zupełnie nie rozumiem dlaczego jak powiedziałam mu GRZECZNIE :diabloti: kim dla mnie jest i że jak sie nudzi to może kolegom zrobić piiiiiiiiiiiiiiii :roll::oops: kolesie go wyśmiali a ten się rozłączył...... :niewiem:
uwielbiam takie telefony... bezmózgi :angryy:

więc szukamy dalej......

Posted

A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? !
Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec .
Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka .
To jest nie mozliwe jaki on cudaczek :loveu:

Posted

[quote name='Timonek']A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? !
Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec .
Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka .

niechetnie skłaniamy się do oddania Qdłaczka tak daleko ....za daleko dla Nas jeśli znówmiałby wrócić ...za dużo nas kosztowało odnalezienie go aby teraz posłać w nieznane ...MUSIMY znaleść MU domek blisko NAS to taki na wpół NASZ Psiak :loveu::loveu:

Posted

Timonek napisał(a):
A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? !

nie wiem czy po tym co dziewczyny przezyly zechca go wydac tak daleko......

Posted

[quote name='agbar']nie wiem czy po tym co dziewczyny przezyly zechca go wydac tak daleko......

dokładnie Aguś .......musimy mieć go na oku ....teraz już się z nim zżyłyśmy i szukamy domku jak najbliżej ...jeśli się da

Posted

[quote name='Timonek']A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? !

timonek... z całym szacunkiem... ale....
Qdłaczek jest psem po dwóch tułaczkach po ulicy.... teraz już NIE ODDAM GO NIKOMU i NIGDZIE gdzie nikt z nas nie miałby tego pod kontrolą, nia miałby możliwości sprawdzenia za jakis czas co u psa...... zależy mi na losie i przyszłości tego psiaka.... nie chodzi mi tylko o to "OK- POSZEDŁ GDZIEŚ.... SPOKO":shake:
wybacz, ale nie oddam go gdzieś gdzie nie będę wiedziała co z nim dalej :shake: