ATLANTYDA Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Nic na siłę to musi być przeznaczenie ;),choć wiem że czas nagli i fundusze:roll::cool1: Quote
agnes1 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='Alicja'] Aga ja sobie u Ciebie namiot na działce postawię ;) Wiesz aż tak źle nie jest;) ściany stoją, dach jest i nawet jakieś drzwi :roll: tylko wychodek na dworku:evil_lol: Jak chcesz to podrzucę ci klucze, może przy okazji jakieś tynki ciepniesz:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Nic na siłę to musi być przeznaczenie ;),choć wiem że czas nagli i fundusze:roll::cool1: fundusze nam topnieją :shake:...doba hotelowa z wyżywieniem i spacerkami ;)...20 zł ...ale nie chcemy już go rzucać to TU to TAM ...On ma i tak metlik:shake:w tej małej slicznej główce :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Do góry NASZ piękny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Dobranoc Maleńki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dzień Dobry ....oby .....Kochany :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 dziś kończy się wyróżnienie Qdłaczkowego ogłoszonka na alegratce..... czy ktoś nas wspomoże punkcikami???? :roll::oops: Quote
apple Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']dziś kończy się wyróżnienie Qdłaczkowego ogłoszonka na alegratce..... czy ktoś nas wspomoże punkcikami???? :roll::oops:Ja ! Tylko jak?:roll: Quote
ewatr Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Cioteczki a chłopiec ma allegro? wybaczcie ale nie dam rady teraz przegladnac całego watku ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='ewatr']Cioteczki a chłopiec ma allegro? wybaczcie ale nie dam rady teraz przegladnac całego watku ;) ma allegro a teraz bedzie miał też wyróznione z nowymi fotami , właśnie cioteczka Clockwork tworzy Wyróżnienie na alegratce Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: MY wysyłamy tylko SMSa a kod który przyjdzie jako zwrotny posyłamy do Magdy i Ona go wklikuje Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='apple']Ja ! Tylko jak?:roll: [quote name='ewatr']Cioteczki a chłopiec ma allegro? wybaczcie ale nie dam rady teraz przegladnac całego watku ;) spóźniłam sie z odpowiedziami :evil_lol: Nowe Allegro- promowane http://www.allegro.pl/show_item.php?item=351850711 Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Kudlaty na goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Madzialena odbierz gie:cool1: Quote
Timonek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 JAki on piekny ....ohhh matko :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']spóźniłam sie z odpowiedziami :evil_lol: Nowe Allegro- promowane http://www.allegro.pl/show_item.php?item=351850711 byłam szybsza :grins: [quote name='apple']Podnoszę! Aaaa i wyśle tego smska:lol: dzięki :loveu: [quote name='agbar']Kudlaty na goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:loveu: Madzialena odbierz gie:cool1: Madzialena już pojszła do arbajta [quote name='Timonek']JAki on piekny ....ohhh matko :loveu::loveu::loveu: piękny ...ale nikt go nie chce :shake: Quote
Timonek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 :loveu::loveu::loveu: Ja wilczurka mix na dt dostaje teraz , nie moge na mieszkaniu jeszcze jednego miec, bo mam swojego Husky jeszcze . Jezu on mi sie tak podoba .......!!!Bendzie miejsce ,to dam znac !! Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 miałam 2 telefony..... miła pani z Warszawy- ale Qdłaczek raz za daleko, 2 za duży.....zostawiła swój telefon namber jakby była mała sunia do 3 lat w Warszawie do adopcji- sunia, dlatego że ma psa, i ryzyko czy się zgodzą, ma dom z ogrodem, twierdzi że psina trafiłaby w bardzo dobre ręce...Podkreślam nie znam pani ale jak jest jakiś mały psiak-sunia w Warszawie podam numer tel. i można dzwonic, sprawdzić domek... a nóż ...... jakis doopek że dzwoni z restauracji i chciałby psa..... na kisiel....:mad: w tle smiechy kolegów.... zupełnie nie rozumiem dlaczego jak powiedziałam mu GRZECZNIE :diabloti: kim dla mnie jest i że jak sie nudzi to może kolegom zrobić piiiiiiiiiiiiiiii :roll::oops: kolesie go wyśmiali a ten się rozłączył...... :niewiem:uwielbiam takie telefony... bezmózgi :angryy: więc szukamy dalej...... Quote
Timonek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? ! Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec . Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka . To jest nie mozliwe jaki on cudaczek :loveu: Quote
RESSEL Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Śliczny pies z niego ;).... do góry chłopak.... ;) Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Timonek']A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? ! Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec . Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka . To jest nie mozliwe jaki on cudaczek :loveu: niechetnie skłaniamy się do oddania Qdłaczka tak daleko ....za daleko dla Nas jeśli znówmiałby wrócić ...za dużo nas kosztowało odnalezienie go aby teraz posłać w nieznane ...MUSIMY znaleść MU domek blisko NAS to taki na wpół NASZ Psiak :loveu::loveu: Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Timonek napisał(a):A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? ! Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec . Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka . To jest nie mozliwe jaki on cudaczek :loveu: nie wiem czy po tym co dziewczyny przezyly zechca go wydac tak daleko...... Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='agbar']nie wiem czy po tym co dziewczyny przezyly zechca go wydac tak daleko...... dokładnie Aguś .......musimy mieć go na oku ....teraz już się z nim zżyłyśmy i szukamy domku jak najbliżej ...jeśli się da Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Timonek']A moze dziewczyny go pszedstawie na mojich znanych niemieckich forach ? Moze ktöras z mojich dziewczyn (niemki ) by znalazly dom ? ! Bym poczebowala krotki opis o nim ,czy wiecie jaki do psow,dzieci ,charakterek jaki ? Napiszcie mi co wiecie , jak to ok bylo by z wyjazdem do niemiec . Ja bym mo najchentniej jusz dala domek umje :placz::placz:nie moge ,bo sunja musi domek znalesc najpierw :placz: ona tesz taka slotka . To jest nie mozliwe jaki on cudaczek :loveu: timonek... z całym szacunkiem... ale.... Qdłaczek jest psem po dwóch tułaczkach po ulicy.... teraz już NIE ODDAM GO NIKOMU i NIGDZIE gdzie nikt z nas nie miałby tego pod kontrolą, nia miałby możliwości sprawdzenia za jakis czas co u psa...... zależy mi na losie i przyszłości tego psiaka.... nie chodzi mi tylko o to "OK- POSZEDŁ GDZIEŚ.... SPOKO":shake: wybacz, ale nie oddam go gdzieś gdzie nie będę wiedziała co z nim dalej :shake: Quote
Recommended Posts