agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']dokładnie Aguś .......musimy mieć go na oku ....teraz już się z nim zżyłyśmy i szukamy domku jak najbliżej ...jeśli się da wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='agbar']wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol: noooooo....to by mi odpowiadało .....i wizyta poadopcyjna ;) Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja'] noooooo....to by mi odpowiadało .....i wizyta poadopcyjna ;) hurrraaaa:multi:lece popytac sasiadow:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='agbar']wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol: leć do sąsiadów ... spytaj czy nie chcą fantastiś hunda :grins: Quote
Timonek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 To narazie mo nie pomoge :-( oto by niecza sie martwic, ze poniego czabylo by pszyjehac :lol:Ja bym nie oddala psa nie znanemu hociasz z widoku albo z pisania z forum , bym sprawdzila domek i bym od poczantku powiedziala wrazie niespodobanja czeba go czymac ,dopuki u mie miejsce sie zrobi . Ja po wilczurku nie planowalam nowego psa . Chacko tesz daje dt jak cza :pjak nie ma innego wyjscia . Ja tylko na chame nie wciskam te psunie do mojego do mieszkania , bo uwarzam ze moge miec tylko tyle psow, na ile mie stac , ale jak by nie szlo innaczej to bym pszeciesz wziela :lol: Ja bym naj chetnjej mu dala sama dt albo ds , poczekajmy moze znajde dla suni szybko domek ,to dam znac .Chyba ze ogulnie nie chcecie zeby wyjezdzal , to bym sie dalej nie starala . Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Timonek']To narazie mo nie pomoge :-( oto by niecza sie martwic, ze poniego czabylo by pszyjehac :lol:Ja bym nie oddala psa nie znanemu hociasz z widoku albo z pisania z forum , bym sprawdzila domek i bym od poczantku powiedziala wrazie niespodobanja czeba go czymac ,dopuki u mie miejsce sie zrobi . Ja po wilczurku nie planowalam nowego psa . Chacko tesz daje dt jak cza :pjak nie ma innego wyjscia . Ja tylko na chame nie wciskam te psunie do mojego do mieszkania , bo uwarzam ze moge miec tylko tyle psow, na ile mie stac , ale jak by nie szlo innaczej to bym pszeciesz wziela :lol: Ja bym naj chetnjej mu dala sama dt albo ds , poczekajmy moze znajde dla suni szybko domek ,to dam znac .Chyba ze ogulnie nie chcecie zeby wyjezdzal , to bym sie dalej nie starala . nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST MI OBOJĘTNY! Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY! DOKŁADNIE o TO CHODZI :cool2: Quote
ATLANTYDA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jak dla mnie zagraniczne adopcje odpadają ,zresztą u nas też można źle trafić dlatego wcale mnie nie dziwi Wasza daleko posunięta ostrożność . Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Ewunia ....AlKil .........:loveu::loveu::loveu:serdeczne dzięki :Rose: Quote
Timonek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake: ZITAT : Napisał clockwork nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY! DOKŁADNIE o TO CHODZI :cool2: Nieszczkodzi i zrozumie was , mi pies nie znikna bo pilnuje tego ,ale ja wiem ze duzo dziewczyn bierze a pozniej nie wiedza gdzie z psunia. Dla tego wole jednemu pomuszc a jak pewna jestem ze ok .,to wtedy moge nastepnemu pomusc . Mi sie ten pies bardzo zpodobal i dla tego ja wam proponowalam moja pomoc .nie wiem czemu wy tak nie sprawiedliwie do mie podhodzicie (nie jestem 13to letka )ale zycze wam powodzenia ,zeby wam psiunia nie zyla w Chronisku i sami wiecie ze latwo nie ma znalesc w Posce domek dobry ! Narka , Bozena Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Timonek']haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake: ZITAT : Napisał clockwork nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY! DOKŁADNIE o TO CHODZI :cool2: Nieszczkodzi i zrozumie was , mi pies nie znikna bo pilnuje tego ,ale ja wiem ze duzo dziewczyn bierze a pozniej nie wiedza gdzie z psunia. Dla tego wole jednemu pomuszc a jak pewna jestem ze ok .,to wtedy moge nastepnemu pomusc . Mi sie ten pies bardzo zpodobal i dla tego ja wam proponowalam moja pomoc .nie wiem czemu wy tak nie sprawiedliwie do mie podhodzicie (nie jestem 13to letka )ale zycze wam powodzenia ,zeby wam psiunia nie zyla w Chronisku i sami wiecie ze latwo nie ma znalesc w Posce domek dobry ! Narka , Bozena Bożeno....poczytaj cały wątek Qdłaczka ....to MOŻE zrozumiesz ......szukałysmy małego po całym Śląsku i NIE DAMY GO JUŻ W OBCE RECE tak daleko nie masz sie co obrażać chyba ...bo MY nie dałyśmy ku temu powodów ...no chyba że jesteś na jakims punkcie strasznie drażliwa ...... Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Timonek']haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake: ZITAT : Napisał clockwork nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY! DOKŁADNIE o TO CHODZI :cool2: Nieszczkodzi i zrozumie was , mi pies nie znikna bo pilnuje tego ,ale ja wiem ze duzo dziewczyn bierze a pozniej nie wiedza gdzie z psunia. Dla tego wole jednemu pomuszc a jak pewna jestem ze ok .,to wtedy moge nastepnemu pomusc . Mi sie ten pies bardzo zpodobal i dla tego ja wam proponowalam moja pomoc .nie wiem czemu wy tak nie sprawiedliwie do mie podhodzicie (nie jestem 13to letka )ale zycze wam powodzenia ,zeby wam psiunia nie zyla w Chronisku i sami wiecie ze latwo nie ma znalesc w Posce domek dobry ! Narka , Bozena Kudlaty nie jest w SCHRONISKU:cool1:moze warto najpierw przeczytac watek a potem sie udzielac i uznac sie za niesprawiedliwie oceniona:cool1: a jeszcze jedno: w niemieckich schroniskach nie ma psow??Jesli tak bardzo chcesz pomagac zwierzetom-chwala ci za to-ale w Niemczech tez sa psy potrzebujace pomocy.... Quote
cedra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 ja mysle ze on zostanie u was juz na stale:) i to by bylo dla niego najlepsze, na pewno lepsze niz ciagla zmiana wlasiciela... Quote
maggie1971 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Przepraszam bardzo, ale od wczoraj to też mój pies:evil_lol:. Proszę wiec Qdłaczku znaleźć sobie domek pomiędzy Jastrzębiem, Rybnikiem i Gliwicami, żeby cioteczki miały cię na oku:diabloti: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='cedra']ja mysle ze on zostanie u was juz na stale:) i to by bylo dla niego najlepsze, na pewno lepsze niz ciagla zmiana wlasiciela... Cedra on nie jest u Nas ...jest w Hotelu dla psiaków , my zabieramy go do weta , wczoraj był też w potencjalnym DT ...najiecej czasu spedza z panią Beatą z hotelu , ale nas poznaje .....teraz bedzie czekał w Hotelu już do znalezienia ostatecznego domu [quote name='maggie1971']Przepraszam bardzo, ale od wczoraj to też mój pies:evil_lol:. Proszę wiec Qdłaczku znaleźć sobie domek pomiędzy Jastrzębiem, Rybnikiem i Gliwicami, żeby cioteczki miały cię na oku:diabloti: dokładnie ;)....tyle cioteczce kudełków zostawił ze już prawie się zadomowił ...urabiaj TZta ;) no i na 100% nie puścimy go za daleko :shake::shake: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Selket']Psysłam :oops: :oops: :multi::multi::multi:no nareszcie .....i bywaj tu z nami ;) Quote
Selket Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Postarm się :oops: Widziałam foteczki i on jest piękny :loveu: :loveu: Zaciskam kciukaski :kciuki: Quote
agbar Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Qdlaty ADHDowiec szuka kochajacego domu:loveu: Komuuuu komuuuuu Qdlatka???:razz: Quote
furciaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST MI OBOJĘTNY! Ejjj a mi to juz bys nie dala tak:obrazic: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='furciaczek']Ejjj a mi to juz bys nie dala tak:obrazic: tobie nie bo ty nie masz sąsadki w dojczach :grins: :eviltong: a do englanda... on nie umi po englandzku szczekać :shake::shake::evil_lol: Quote
furciaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Pandisia']Fur nie fochaj :evil_lol: :loveu: Jak mam sie nie fochac, jeden dzien mnie na dogo nie bylo a one juz o mnie zapomnialy:placz: [quote name='clockwork']tobie nie bo ty nie masz sąsadki w dojczach :grins: :eviltong: a do englanda... on nie umi po englandzku szczekać :shake::shake::evil_lol: To ja go naucze albo na kursa zapisze:grins::evil_lol: Quote
Recommended Posts