Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']dokładnie Aguś .......musimy mieć go na oku ....teraz już się z nim zżyłyśmy i szukamy domku jak najbliżej ...jeśli się da

wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agbar']wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol:

noooooo....to by mi odpowiadało .....i wizyta poadopcyjna ;)

Posted

[quote name='agbar']wiesz Alunia, jakby Kudlaty znalazl dom gdzies w moim sasiedztwie to bede miec na niego oko;)ale to tak najlepiej ze dwa domy obok....:evil_lol:
leć do sąsiadów ... spytaj czy nie chcą fantastiś hunda :grins:

Posted

To narazie mo nie pomoge :-(

oto by niecza sie martwic, ze poniego czabylo by pszyjehac :lol:Ja bym nie oddala psa nie znanemu hociasz z widoku albo z pisania z forum , bym sprawdzila domek i bym od poczantku powiedziala wrazie niespodobanja czeba go czymac ,dopuki u mie miejsce sie zrobi . Ja po wilczurku nie planowalam nowego psa . Chacko tesz daje dt jak cza :pjak nie ma innego wyjscia . Ja tylko na chame nie wciskam te psunie do mojego do mieszkania , bo uwarzam ze moge miec tylko tyle psow, na ile mie stac , ale jak by nie szlo innaczej to bym pszeciesz wziela :lol:

Ja bym naj chetnjej mu dala sama dt albo ds , poczekajmy moze znajde dla suni szybko domek ,to dam znac .Chyba ze ogulnie nie chcecie zeby wyjezdzal , to bym sie dalej nie starala .

Posted

[quote name='Timonek']To narazie mo nie pomoge :-(

oto by niecza sie martwic, ze poniego czabylo by pszyjehac :lol:Ja bym nie oddala psa nie znanemu hociasz z widoku albo z pisania z forum , bym sprawdzila domek i bym od poczantku powiedziala wrazie niespodobanja czeba go czymac ,dopuki u mie miejsce sie zrobi . Ja po wilczurku nie planowalam nowego psa . Chacko tesz daje dt jak cza :pjak nie ma innego wyjscia . Ja tylko na chame nie wciskam te psunie do mojego do mieszkania , bo uwarzam ze moge miec tylko tyle psow, na ile mie stac , ale jak by nie szlo innaczej to bym pszeciesz wziela :lol:

Ja bym naj chetnjej mu dala sama dt albo ds , poczekajmy moze znajde dla suni szybko domek ,to dam znac .Chyba ze ogulnie nie chcecie zeby wyjezdzal , to bym sie dalej nie starala .

nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST MI OBOJĘTNY!

Posted

[quote name='clockwork']nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY!

DOKŁADNIE o TO CHODZI :cool2:

Posted

haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake:
ZITAT :

Napisał clockwork
nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY!

Nieszczkodzi i zrozumie was , mi pies nie znikna bo pilnuje tego ,ale ja wiem ze duzo dziewczyn bierze a pozniej nie wiedza gdzie z psunia. Dla tego wole jednemu pomuszc a jak pewna jestem ze ok .,to wtedy moge nastepnemu pomusc .

Mi sie ten pies bardzo zpodobal i dla tego ja wam proponowalam moja pomoc .nie wiem czemu wy tak nie sprawiedliwie do mie podhodzicie (nie jestem 13to letka )ale zycze wam powodzenia ,zeby wam psiunia nie zyla w Chronisku i sami wiecie ze latwo nie ma znalesc w Posce domek dobry !

Narka , Bozena

Posted

[quote name='Timonek']haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake:
ZITAT :

Napisał clockwork
nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST NAM OBOJĘTNY!

Nieszczkodzi i zrozumie was , mi pies nie znikna bo pilnuje tego ,ale ja wiem ze duzo dziewczyn bierze a pozniej nie wiedza gdzie z psunia. Dla tego wole jednemu pomuszc a jak pewna jestem ze ok .,to wtedy moge nastepnemu pomusc .

Mi sie ten pies bardzo zpodobal i dla tego ja wam proponowalam moja pomoc .nie wiem czemu wy tak nie sprawiedliwie do mie podhodzicie (nie jestem 13to letka )ale zycze wam powodzenia ,zeby wam psiunia nie zyla w Chronisku i sami wiecie ze latwo nie ma znalesc w Posce domek dobry !

Narka , Bozena

Bożeno....poczytaj cały wątek Qdłaczka ....to MOŻE zrozumiesz ......szukałysmy małego po całym Śląsku i NIE DAMY GO JUŻ W OBCE RECE tak daleko
nie masz sie co obrażać chyba ...bo MY nie dałyśmy ku temu powodów ...no chyba że jesteś na jakims punkcie strasznie drażliwa ......

Posted

[quote name='Timonek']haha.......:lol: umje jeszcze pies nie zginol , to cos zle zrobilis cie :shake:
ZITAT :

Napisał clockwork

Narka , Bozena
Kudlaty nie jest w SCHRONISKU:cool1:moze warto najpierw przeczytac watek a potem sie udzielac i uznac sie za niesprawiedliwie oceniona:cool1:

a jeszcze jedno: w niemieckich schroniskach nie ma psow??Jesli tak bardzo chcesz pomagac zwierzetom-chwala ci za to-ale w Niemczech tez sa psy potrzebujace pomocy....

Posted

Przepraszam bardzo, ale od wczoraj to też mój pies:evil_lol:. Proszę wiec Qdłaczku znaleźć sobie domek pomiędzy Jastrzębiem, Rybnikiem i Gliwicami, żeby cioteczki miały cię na oku:diabloti:

Posted

[quote name='cedra']ja mysle ze on zostanie u was juz na stale:) i to by bylo dla niego najlepsze, na pewno lepsze niz ciagla zmiana wlasiciela...

Cedra on nie jest u Nas ...jest w Hotelu dla psiaków , my zabieramy go do weta , wczoraj był też w potencjalnym DT ...najiecej czasu spedza z panią Beatą z hotelu , ale nas poznaje .....teraz bedzie czekał w Hotelu już do znalezienia ostatecznego domu

[quote name='maggie1971']Przepraszam bardzo, ale od wczoraj to też mój pies:evil_lol:. Proszę wiec Qdłaczku znaleźć sobie domek pomiędzy Jastrzębiem, Rybnikiem i Gliwicami, żeby cioteczki miały cię na oku:diabloti:

dokładnie ;)....tyle cioteczce kudełków zostawił ze już prawie się zadomowił ...urabiaj TZta ;)

no i na 100% nie puścimy go za daleko :shake::shake:

Posted

[quote name='clockwork']nie wiele zrozumiałam z tego co piszesz :cool1: ale .... NIE ODDAMY PSIAKA W NIEZNANE... zbyt wiele psów "znikło" po zagranicznych adopcjach... sąsiadce agbar- jaknajbardziej, bo agbar znam.... znam jej działania i intencje... sorki- nie bede owijać w bawełne... LOS QDŁACZKA NIE JEST MI OBOJĘTNY!

Ejjj a mi to juz bys nie dala tak:obrazic:

Posted

[quote name='furciaczek']Ejjj a mi to juz bys nie dala tak:obrazic:

tobie nie bo ty nie masz sąsadki w dojczach :grins: :eviltong:
a do englanda... on nie umi po englandzku szczekać :shake::shake::evil_lol:

Posted

[quote name='Pandisia']Fur nie fochaj :evil_lol: :loveu:

Jak mam sie nie fochac, jeden dzien mnie na dogo nie bylo a one juz o mnie zapomnialy:placz:

[quote name='clockwork']tobie nie bo ty nie masz sąsadki w dojczach :grins: :eviltong:
a do englanda... on nie umi po englandzku szczekać :shake::shake::evil_lol:

To ja go naucze albo na kursa zapisze:grins::evil_lol: