apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 madzia nie ma mnie w domku więc nie mam gg- podaje przez dogo haselko na wyróznienie: harmk;) Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja'] oj muszą , muszą ....jak narazie przebieramy ... ale trzymaj :kciuki: aby trafił się taki naj naj :loveu: :evil_lol::evil_lol: nie wiem jak ty ale ja nie miałam ofert domeczkowych... więc nie przebieram :eviltong::eviltong: jeszcze jestem bo chalimala musiała chłopu kapcie i obiad podać i sie spóźni :diabloti: wyczochram wytarmosze wycałuje.... itd itp... mam nadzieje że chalimala nie mdeje na widok igieł jak ja :roll::roll: i bedzie miał kto przytrzymac Qdłatego do szczepienia :cool1: bo jak nie to pan wet se nie poradzi z dwoma leżącymi i jednym brykającym :grins: no to lece paaaaa Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']:evil_lol::evil_lol: nie wiem jak ty ale ja nie miałam ofert domeczkowych... więc nie przebieram :eviltong::eviltong: taaaa ino że już z góry wiem , ze połowa nie przejdzie twojej lustracji ....Naszej :diabloti: mielim od pani z TG :mad:...ale odpadła bo domek miał wyjście na ulice i nie miał furtki :diabloti:...i już był problem ze cza było psa na smyczy trzymać ...a poprzedni piesek w tym domku zginął własnie przez to że wybiegł z domu i wpadł wprost pod samochód , no dobra 2 chcialy mniejsze psiaki ale i tak przeszlyby lustracje :roll:...no i życie nam weryfikuje domki bo miala być suczka :evil_lol::evil_lol: jeszcze jestem bo chalimala musiała chłopu kapcie i obiad podać i sie spóźni :diabloti: po co chłopu kapcie i obiad :hmmmm: wyczochram wytarmosze wycałuje.... itd itp... :loveu::loveu: mam nadzieje że chalimala nie mdeje na widok igieł jak ja :roll::roll: i bedzie miał kto przytrzymac Qdłatego do szczepienia :cool1: bo jak nie to pan wet se nie poradzi z dwoma leżącymi i jednym brykającym :grins: no to lece paaaaa uważaj nie mdlij :evil_lol::evil_lol: Quote
agaciaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pozwoliłam sobie zrobić Qdłaczkowy bannerek :razz: ;) Oj Qdłaczku ale cie ciotka wycałuje od wszystkich :lol: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj..selekcja na domeczki się odbywa :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agaciaaa']Pozwoliłam sobie zrobić Qdłaczkowy bannerek :razz: ;) a jaki fajny :loveu: Oj Qdłaczku ale cie ciotka wycałuje od wszystkich :lol: wyślimta go na maxa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Oj..selekcja na domeczki się odbywa :evil_lol: oj wiesz jakie kryteria ;) sama bym go chciala :roll:, ale wiem że po wizycie przedadopcyjnej ciotki Klockowej bym odpadła :razz::razz:.....ona u mnie jako domek też :eviltong::eviltong: Nie no tak bez żartów ....Qdłaczek jest jeszcze energicznym młodzieniaszkiem i na dodatek nie miał go kto nauczyć ogłady :razz::razz: co domek musi wiedzieć : - jeśli nie damy rady go wykastrować to ten zabieg w 1szej kolejności - Qdłaczek jak narazie nadal robi siq po kątkach .... ale to jest do wyeliminowania , kastracja i nauka - potrzebuje dużo ruchu , uwielbia się bawić ...tak jak już pisałam skupiony na człowieku , duże szanse do predyspozycji do agality... - lubi jeść , woli gotowane , ale jak głodny nie pogardzi suchym ;) - mały kradziej , potrafi ściągnąć ze stołu / u Agnieszki chciał dać popisówę :evil_lol:/ - domek raczej bez kotków - no i wcale nie musi być dom z ogrodem ;)...ważne by ktoś kto go pokocha poświęcił mu dużo czasu Jak mi się przypomni napiszę jeszcze Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hmm...nie no wymagania nie są takie straszne ;) Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :cool1:....był telefon z Rybnika ....ogłoszenie z portalu rybnickiego Młodzi ludzie , dziecko lat 6, ........i ....pies siedziałby około 6-8 godzin sam :shake:...odradziłam ....pies wiekowo by odpowiadał bo liczyli ze nauczony czystości a tego zagwarantować nie możemy :shake:....szczerze .....chciałabym aby Qdłacz miał domek ale odradziłam :shake: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Zrobiłam ogłoszenie na nowe14 dni z nową fotką http://www.rybnik.com.pl/ogloszenia,rozne,podaruje,mix-lessie-czeka-na-dom,ogl7-37-1-14694.html Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Skoro uważasz, że ten domek nie jest naj, to chyba lepiej, że odradziłaś :calus: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Selket']Skoro uważasz, że ten domek nie jest naj, to chyba lepiej, że odradziłaś :calus: pani chciała uniknąć brudzenia, załatwiania się w domu przez psa , dlatego nie chcieli siusiajacego szczeniaczka, piesek miał być towarzyszem zabaw dziecka ... kiedy powiedziałam ze psu może się zdarzyć siusianie na drzwi , na framugi ...była inna rozmowa ...:shake:...nie chciałabym aby Qdłaczek po kilku dniach znowu musiał wracać Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 No tak...A wiadomo, że w nowym miejscu takie siusianie może być nagminne i niestety trzeba włożyć sporo pracy, żeby to wyeliminować. I czasu i cierpliowości,a skoro Pani ma tego zabrkanąć i Qdłaczek ma znów cierpieć to lepiej niech zostanie w hoteliku :calus: Maszerujemy po domek;) Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Pandisia']Kudłaczek do góry. Basiu ...wreszcie otwarłam maila :roll:...jak wróci Qba to pozapisuję fotki na kompku i zrobię wreszcie bazarek ;)..... Jutro rano powinno być otwarcie ;) Ciotka .......porwałas Qdłaczka , że Cię nie ma :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 jestem, jestem.... miałam kierowce na kawce....:loveu::loveu: Qdłaty zaszczepiony, zalany FIPREXEM na kleszcze i pchły.... wyciągnął głowe z obroży, dostałam zawału....:eek2: mam foty zrobie obiad:roll::oops: i klikne co i jak ;) Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :mad::mad:...a ja tu umierałam ze starchu ...no i słusznie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: poczytaj GG :diabloti: Quote
maggie1971 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']jestem, jestem.... miałam kierowce na kawce....:loveu::loveu: Qdłaty zaszczepiony, zalany FIPREXEM na kleszcze i pchły.... wyciągnął głowe z odboży, dostałam zawału....:eek2: mam foty zrobie obiad:roll::oops: i klikne co i jak ;) No ładnie ładnie, cioteczko a ja to na kawkę po ciężkim dniu nie zasłuzyłam, widocznie byłam marnym kierowcą:evil_lol:, ale najgorsze jest to że chciałaś nam zatracić Qdlaczka:diabloti: oj nie ładnie cioteczko, nie ładnie:eviltong: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='maggie1971']No ładnie ładnie, cioteczko a ja to na kawkę po ciężkim dniu nie zasłuzyłam, widocznie byłam marnym kierowcą:evil_lol:, ale najgorsze jest to że chciałaś nam zatracić Qdlaczka:diabloti: oj nie ładnie cioteczko, nie ładnie:eviltong: :razz::razz:nam to zrobiła kawe przed trasą :cool1:....................:evil_lol::evil_lol: chwila ....przeca My z Hołowczycem jechały :hmmmm: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='maggie1971']No ładnie ładnie, cioteczko a ja to na kawkę po ciężkim dniu nie zasłuzyłam, widocznie byłam marnym kierowcą:evil_lol:, ale najgorsze jest to że chciałaś nam zatracić Qdlaczka:diabloti: oj nie ładnie cioteczko, nie ładnie:eviltong: cioteczko :oops: ja ci chciałam zaproponować kawke.... ale już i tak mi głupio było że straciłaś z nami 5 godzin- za co Bóg zapłać :roll:, a do domu miałaś kawał.... a dzieci i mąż płakali :roll::loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 aa zapomniałam.... Qdłaczuś w hoteliku obskakał mnie i nową ciocie chalimale.... grzecznie wbiegł.... wciągnął :roll: mnie do weta... wyżebrał ciacha... skubany- już dobrze wie po co tam chodzi :evil_lol: zaszczepić zbytnio sie nie dał.... bo kręcił sie w kółko i latał po gabinecie jak szaleniec.... ale udało sie- przekupiony ciasteczkie.... ja tez ... żebym nie zemdlała... szczepionko wścieklizna + choróbska zakaźne kosztowały nas 40 zł :loveu: Qdłaczek niestety znaczy teren..:-(.. w gabinecie zaś podniósł noge :shake: kastracja PILNA, ale gdzie go potem dać :niewiem: wróciliśmy do hoteliku- poszłam sie z nim odsikać jeszcze.... a tego wzięło na zabawe- chwycił smycz w zęby i.... wyciągnął głowe z obroży :mdleje: wokół pola i lasy.... już widziałam uciekiniera Qdłaczka gdzieś hen..... :placz: a Qdłaczuś złapał w zęby obróżke i zaciągnął mnie biegiem pod drzwi hoteliku :loveu: szybko mu ją założyłam... coby sie nie rozmyślił.... :roll: no dobra- szybko próbowałam ale on w ciągu sekundy jest w 30 miejscach :mdleje: pies ma niezużyty pokład energii... długie spacery i bieganko usadziłoby go troszke na doopce.... po dłuższym szaleństwie nawet na smyczy- luzuje.... Qdłaczek niestety został wyexmitowany na zewnątrz do kojca... bo już pojawiają sie rezerwiści :evil_lol::evil_lol: zresztą pani Beatka twierdzi że on i tak woli na dworze..... chyba wsjo.. aaaa Ala... pytałam o to czyszczenie gruczołów okołoodbytowych... pan wet powiedział że nawet sama to możesz dobrze zrobić... chciał mi pokazać na Qdłaczu, żebym ja Ci pokazała na Klocku jak masz to zrobić Ozziemu :cool1: nie zgodziłam sie :diabloti: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.......naj mnie się podoba wątek z gruczołami :diabloti: Cioteczko koffana :loveu:to ja się jutro obejrzę chyba za szeleczkami :razz::razz:jak będę na mieście ...myślę , że były by bezpieczniejsze niż obróżka ...chyba że chłoptaś ma za luźną :hmmmm:... Nad kastracją musimy pomyśleć ...jeśli mały nie znajdzie domku do majówki to chyba po ...trzeba będzie kombinować :roll:....ino gdzie ....po zabiegu .... no i niestety kazdy potencjalny domek ostrzegać że tak robi :razz:, aby po chwili radości z posiadania psa nowy domek nam go z takiego powodu nie oddał Quote
chalimala Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Qdlaczek jest boskiii :D :D :D potrzebuje dluuugich spacerków co by zużyc poklady energiii które w nim drzemią :) siedząc w kojcu nie bardzo ma jak pozbyć się tych nadmiarów :/ trzymam kciukasy za bandziorka :D nalezy mu się nowy domek, bo jest boski :D p.s. clockwork jest dla mnie mistrzem świata :D Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='chalimala']Qdlaczek jest boskiii :D :D :D potrzebuje dluuugich spacerków co by zużyc poklady energiii które w nim drzemią :) siedząc w kojcu nie bardzo ma jak pozbyć się tych nadmiarów :/ trzymam kciukasy za bandziorka :D nalezy mu się nowy domek, bo jest boski :D p.s. clockwork jest dla mnie mistrzem świata :D czego :grins: cioteczka jak On by pięknie pasował do Twojej Bandy Trojga :loveu::loveu: Quote
chalimala Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jak kiedyś domu sie dorobię to będzie i jeszcze jeden psiak :) póki co musimy skupic się na nauczeniu Femki sikać w wyznaczonym miejscu... :) Quote
Recommended Posts