piq Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A na przykład tu o nim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110218&page=2. Kiedyś były żarty na temat wszechobecności Lenina, którego można było znaleźć w lodówce i tak jakoś mi się skojarzyło. No i umówmy się - Qdłaczek ma rewelacyjny Zespół Reklamowy. Quote
maggie1971 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A ja jestem lepsza bo ma Qdłaczka w całym samochodzie:evil_lol:, no i w pralce oczywiscie też, no i w torebce jeszcze:diabloti: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='piq']A na przykład tu o nim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110218&page=2. Kiedyś były żarty na temat wszechobecności Lenina, którego można było znaleźć w lodówce i tak jakoś mi się skojarzyło. No i umówmy się - Qdłaczek ma rewelacyjny Zespół Reklamowy. zespół reklamowy działa... a Qdłaty nadal w hotelu :placz::placz: dziś era ma błąd sieci jakiś i telefony milczą :-( Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='piq']A na przykład tu o nim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110218&page=2. Kiedyś były żarty na temat wszechobecności Lenina, którego można było znaleźć w lodówce i tak jakoś mi się skojarzyło. No i umówmy się - Qdłaczek ma rewelacyjny Zespół Reklamowy. chłopak zadbał o odpowiednie zaplecze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='maggie1971']A ja jestem lepsza bo ma Qdłaczka w całym samochodzie:evil_lol:, no i w pralce oczywiscie też, no i w torebce jeszcze:diabloti: .....ja jeszcze wieczorem ...wyciągalam te co się ich nałykalam :evil_lol: Quote
piq Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='maggie1971']A ja jestem lepsza bo ma Qdłaczka w całym samochodzie:evil_lol:, no i w pralce oczywiscie też, no i w torebce jeszcze:diabloti: No patrz Pani, Qdłaczek złota łapka. To samochód przebada, to pralkę naprawi a i torebce zrobi przegląd :grin:. Normalnie cud, miód, malina :diabloti:. Domyślam się, że o sierść chodziło. Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Oj Qudłaczku gdzie ten twój domeczek upragniony:roll: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witanko :multi: Hoopppaj Qdłaczku po domek ;) Quote
agunia76 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Witam wszystkich;) Qdłaczek to poprostu wspaniała psinka wiec HOOOOOOOP :multi::multi::multi::multi: do góry milutki po nowy domek.Ja rozpuściłam wszedzie wici gdzie sie tylko dało ale jak narazie nikt nie chce :placz::placz::placz:,bardzo mi przykro. Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='agunia76']Witam wszystkich;) Qdłaczek to poprostu wspaniała psinka wiec HOOOOOOOP :multi::multi::multi::multi: do góry milutki po nowy domek.Ja rozpuściłam wszedzie wici gdzie sie tylko dało ale jak narazie nikt nie chce :placz::placz::placz:,bardzo mi przykro. ta Agnieszka??? :razz::razz: :multi::multi: witamy !!! Quote
agunia76 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Tak ta hahahaha udało mi się coś napisać o dostać się do kompka :oops: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :multi::multi::multi:wow pan i władca opuścił kompeczka ;) Witaj Agnieszko :multi::multi::multi: Quote
agunia76 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Pana i władce wysłałam robić półke pod telewizor a ja korzystam z okazji,no ale za chwile skończy sie dobre aczkolwiek zawsze jak mam dostęp staram siś zaglądać do was .HOOOOOP:multi::multi::multi::multi:MALUTKI:loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='agunia76']Pana i władce wysłałam robić półke pod telewizor a ja korzystam z okazji,no ale za chwile skończy sie dobre aczkolwiek zawsze jak mam dostęp staram siś zaglądać do was .HOOOOOP:multi::multi::multi::multi:MALUTKI:loveu: no to zapraszamy w wolnych chwilach ;) Quote
agunia76 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Dzięki za zaproszenie napewno będę tu zaglądać (przepraszam za błędy)napisałam i niesprawdziłam:oops::oops:.Wielkie całusy od moich dzieciaków dla Qdłaczka.:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 a ja jade do Qdłatego :loveu: i do weta :loveu: :multi::multi: wymiziam naszą kochana bidule od wszystkich ciotek :loveu::loveu: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']a ja jade do Qdłatego :loveu: i do weta :loveu: :multi::multi: wymiziam naszą kochana bidule od wszystkich ciotek :loveu::loveu:Ode mnie cmoknij w mokry noffal:loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Ode mnie cmoknij w mokry noffal:loveu: Quote
Selket Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Ode mnie klepnij w dooopę...Na szczęście :evil_lol: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork'] buhahahahahaha że co poszczujesz mnie piesem?:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że Magda już wyprowadza Qdłaczka :loveu::loveu::loveu: PAMIĘTAJ O FOTASKACH i u WETA daj zaszczepić piesa :evil_lol::evil_lol: :placz::placz:kurde ....zazdraszczam WAM :roll::oops: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że Magda już wyprowadza Qdłaczka :loveu::loveu::loveu: PAMIĘTAJ O FOTASKACH i u WETA daj zaszczepić piesa :evil_lol::evil_lol: :placz::placz:kurde ....zazdraszczam WAM :roll::oops: Czego szczepienia:crazyeye: Quote
niufek Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 A wytarmoscie tego przystojniaka i odemnie tez , fafle wycmokac , uszy wytarmosic prosze i i siersc wymietolic gruntownie prosze :loveu:. A wogole to wcale sie nie dziwie ze go szukalyscie , bo jak mozna takie cudo zapomniec?? No i teraz jak dom sie znajdzie ,to musi przejsc przez pol dogomanii by sie zakwalifikowac .Niech sie staraja ,bo takiego drugiego nie ma . Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='apple']Czego szczepienia:crazyeye: :cool1:......Qdlaczkowego mizianka :loveu::loveu::loveu:.....mnie ta gadzinka mala po nocach się śni :oops::oops: [quote name='niufek']A wytarmoscie tego przystojniaka i odemnie tez , fafle wycmokac , uszy wytarmosic prosze i i siersc wymietolic gruntownie prosze :loveu:. A wogole to wcale sie nie dziwie ze go szukalyscie , bo jak mozna takie cudo zapomniec?? No i teraz jak dom sie znajdzie ,to musi przejsc przez pol dogomanii by sie zakwalifikowac .Niech sie staraja ,bo takiego drugiego nie ma . oj muszą , muszą ....jak narazie przebieramy ... ale trzymaj :kciuki: aby trafił się taki naj naj :loveu: Quote
apple Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']:cool1:......Qdlaczkowego mizianka :loveu::loveu::loveu:.....mnie ta gadzinka mala po nocach się śni :oops::oops: Ojjjj Alunia i tak ogromnego serca od was doznał :loveu: Koffa mimo wszystk o a ty spij spokojnie bo na pewno znajdzieci mu domek;) Quote
Recommended Posts