Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='piq']A na przykład tu o nim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110218&page=2. Kiedyś były żarty na temat wszechobecności Lenina, którego można było znaleźć w lodówce i tak jakoś mi się skojarzyło. No i umówmy się - Qdłaczek ma rewelacyjny Zespół Reklamowy.

zespół reklamowy działa... a Qdłaty nadal w hotelu :placz::placz:

dziś era ma błąd sieci jakiś i telefony milczą :-(

Posted

[quote name='piq']A na przykład tu o nim http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110218&page=2. Kiedyś były żarty na temat wszechobecności Lenina, którego można było znaleźć w lodówce i tak jakoś mi się skojarzyło. No i umówmy się - Qdłaczek ma rewelacyjny Zespół Reklamowy.

chłopak zadbał o odpowiednie zaplecze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='maggie1971']A ja jestem lepsza bo ma Qdłaczka w całym samochodzie:evil_lol:, no i w pralce oczywiscie też, no i w torebce jeszcze:diabloti:
.....ja jeszcze wieczorem ...wyciągalam te co się ich nałykalam :evil_lol:

Posted

[quote name='maggie1971']A ja jestem lepsza bo ma Qdłaczka w całym samochodzie:evil_lol:, no i w pralce oczywiscie też, no i w torebce jeszcze:diabloti:
No patrz Pani, Qdłaczek złota łapka. To samochód przebada, to pralkę naprawi a i torebce zrobi przegląd :grin:. Normalnie cud, miód, malina :diabloti:.

Domyślam się, że o sierść chodziło.

Posted

Witam wszystkich;) Qdłaczek to poprostu wspaniała psinka wiec HOOOOOOOP :multi::multi::multi::multi: do góry milutki po nowy domek.Ja rozpuściłam wszedzie wici gdzie sie tylko dało ale jak narazie nikt nie chce :placz::placz::placz:,bardzo mi przykro.

Posted

[quote name='agunia76']Witam wszystkich;) Qdłaczek to poprostu wspaniała psinka wiec HOOOOOOOP :multi::multi::multi::multi: do góry milutki po nowy domek.Ja rozpuściłam wszedzie wici gdzie sie tylko dało ale jak narazie nikt nie chce :placz::placz::placz:,bardzo mi przykro.

ta Agnieszka??? :razz::razz:

:multi::multi: witamy !!!

Posted

Pana i władce wysłałam robić półke pod telewizor a ja korzystam z okazji,no ale za chwile skończy sie dobre aczkolwiek zawsze jak mam dostęp staram siś zaglądać do was .HOOOOOP:multi::multi::multi::multi:MALUTKI:loveu:

Posted

[quote name='agunia76']Pana i władce wysłałam robić półke pod telewizor a ja korzystam z okazji,no ale za chwile skończy sie dobre aczkolwiek zawsze jak mam dostęp staram siś zaglądać do was .HOOOOOP:multi::multi::multi::multi:MALUTKI:loveu:

no to zapraszamy w wolnych chwilach ;)

Posted

Dzięki za zaproszenie napewno będę tu zaglądać (przepraszam za błędy)napisałam i niesprawdziłam:oops::oops:.Wielkie całusy od moich dzieciaków dla Qdłaczka.:loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']a ja jade do Qdłatego :loveu: i do weta :loveu: :multi::multi:

wymiziam naszą kochana bidule od wszystkich ciotek :loveu::loveu:Ode mnie cmoknij w mokry noffal:loveu:

Posted

[quote name='clockwork']

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że Magda już wyprowadza Qdłaczka :loveu::loveu::loveu:

PAMIĘTAJ O FOTASKACH i u WETA daj zaszczepić piesa :evil_lol::evil_lol:

:placz::placz:kurde ....zazdraszczam WAM :roll::oops:

Posted

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:widzę że Magda już wyprowadza Qdłaczka :loveu::loveu::loveu:

PAMIĘTAJ O FOTASKACH i u WETA daj zaszczepić piesa :evil_lol::evil_lol:

:placz::placz:kurde ....zazdraszczam WAM :roll::oops:

Czego szczepienia:crazyeye:

Posted

A wytarmoscie tego przystojniaka i odemnie tez , fafle wycmokac , uszy wytarmosic prosze i i siersc wymietolic gruntownie prosze :loveu:.
A wogole to wcale sie nie dziwie ze go szukalyscie , bo jak mozna takie cudo zapomniec??
No i teraz jak dom sie znajdzie ,to musi przejsc przez pol dogomanii by sie zakwalifikowac .Niech sie staraja ,bo takiego drugiego nie ma .

Posted

[quote name='apple']Czego szczepienia:crazyeye:

:cool1:......Qdlaczkowego mizianka :loveu::loveu::loveu:.....mnie ta gadzinka mala po nocach się śni :oops::oops:

[quote name='niufek']A wytarmoscie tego przystojniaka i odemnie tez , fafle wycmokac , uszy wytarmosic prosze i i siersc wymietolic gruntownie prosze :loveu:.
A wogole to wcale sie nie dziwie ze go szukalyscie , bo jak mozna takie cudo zapomniec??
No i teraz jak dom sie znajdzie ,to musi przejsc przez pol dogomanii by sie zakwalifikowac .Niech sie staraja ,bo takiego drugiego nie ma .

oj muszą , muszą ....jak narazie przebieramy ...
ale trzymaj :kciuki: aby trafił się taki naj naj :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']:cool1:......Qdlaczkowego mizianka :loveu::loveu::loveu:.....mnie ta gadzinka mala po nocach się śni :oops::oops:

Ojjjj Alunia i tak ogromnego serca od was doznał :loveu: Koffa mimo wszystk o a ty spij spokojnie bo na pewno znajdzieci mu domek;)