Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jednak cuda się zdarzają ! kto by pomyślal, że w ostatnich miutach życia tego psa, jego aniol stróż postawi na jego drodze człowieka. Nawet nie na drodze, w szczerym polu pod lasem. Wiać jego czas jeszcze się nie skończył a zegar od dzisiaj na nowo tyka !:multi:
Dalam p. Marysi wątek Dyzia i poprosilam o relacje na bierząco. Zgodziła się.

Posted

P. Marysia napisala, że Dyzio podczas schodzenia ze schodów/, zszedl do polowy,/ przewrocil sie i nie chcial dalej iść. Wsadzili go do jego legowiska i zniesli na dól. Piesek dużo sikał a teraz leży i się grzeje.

Posted

witam wszystkich :)
ile tu wiadomosci o Dyziu.
Piesek jest juz u nas,lezy sobie spkojnie, bylismy na spacerze,Dyzio zjadl troszke jest troszke przestraszony ale pomalutku i na pewno wszystko bedzie dobrze,ja sama tez jestem bardzo przejeta :)

Posted

Dyzio ochwachuje wszystkie kąty :D przed chwila jadl mi z reki-jak to brzmi hehe "jadl mi z reki" caly czas podchodzi do balkonu i bardzo jest zainteresowany tym co jest po drugiej stronie :D chodzi po mieszkaniu u macha ogonkiem.

Posted

Marysia i Tomek napisał(a):
Dyzio ochwachuje wszystkie kąty :D przed chwila jadl mi z reki-jak to brzmi hehe "jadl mi z reki" caly czas podchodzi do balkonu i bardzo jest zainteresowany tym co jest po drugiej stronie :D chodzi po mieszkaniu u macha ogonkiem.

Macha ogonkiem? :crazyeye: Czy to na pewno nasz Dyzio? :roll:

Posted

ja taki spioch wstalam dzisiaj o 6 rano i spacerowalam z Dyziem :)
jak wrocilismy to Tomek go troche przekupil dobra kielbaska (bo widac ze do niego ma mniejsze zaufanie) i troche Tomkowi smutno z tego powodu,ale przeciez to kwesti aczasu,wiec sie nie martwimy.
w nocy Dyzio byl grzeczny tylko o 3.00 i o 4.30 robil sobie przechadzki po mieszkaniu :) ale ogolnie jest bardzo grzeczny i dzisiaj to chodzi za mna krok w krok,wiec chyba mnie lubi :multi:

Posted

Jakie to szczęście czytać takie posty...nawet nie ma na to słów...świat jednak może być cudowny:multi::multi::multi:Dyziu..GRATULUJĘ takiego domeczku i życzę miłych spacerów z ukochanymi...:multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Marysia i Tomek napisał(a):
tym to musze koniecznie sie pochwalic!!! Tomek przyszedł z pracy a Dyzio wstał z legowiska i go PRZYWITAŁ!!!podszedł do niego i machał ogonkiem chciał zeby go Tomek poglaskał,aż sie łza w oku zakręciła:multi:

witajcie w rodzinie, kochani, witajcie! Rodzinie pozytywnie zakręconych :evil_lol:

Posted

tak właśnie mój mąż odpoczywał dzisiaj po pracy,razem z Dyziem,a ponieważ Dyzio nie może wskoczyć na kanapę to Tomek wziął kocyk i zszedł do Dyzia.
Psiuta na początku nie bardzo wiedział o co chodzi,ale później wskoczył na kocyk i tak sobie razem drzemali :D