basiapron Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 spoko,pokombinuje jak będe miała czas i może poszukam kogoś kto tam pojedzie.Jak narazie nauka ważniejsza.Ale jeszcze tylko tydzień i się rozkręcę:) mam wystarczająco dużo rzeczy żeby pomóc innym ludziom i pieskom. Przeraża mnie co ja będę robić po wakacjach jak to wszystko już wydam:/ Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Irysku, pięknie dziękujemy :loveu: Mam prośbę, byś potem dała mi znać, co poszło do Pani Romy, dobrze? :loveu: Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='basiapron']spoko,pokombinuje jak będe miała czas i może poszukam kogoś kto tam pojedzie.Jak narazie nauka ważniejsza.Ale jeszcze tylko tydzień i się rozkręcę:) mam wystarczająco dużo rzeczy żeby pomóc innym ludziom i pieskom. Przeraża mnie co ja będę robić po wakacjach jak to wszystko już wydam:/[/quote] Znajdziesz następne rzeczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pozbierasz po rodzinie, znajomych :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gagata Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 Słuchajcie, ponoć od poniedziałku ma ruszyć akcja przekonywania urzędnikow miejskich, by przenieść od Romy część psów do Orzechowców. Quote
irysek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 a nie lepiej tym psom u tej pani niz w tym schronisku na koncu swiata? moznaby po jednym na dt zabierac i szukac domow :) Quote
halcia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Weronika zostawiłam na studni dla p.Romy kubki,talerze dzbanek i idrobne rzeczy do kuchni.Poduchy nie zmiesciłam. Quote
irysek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 to zdajcie relacje co jest pani romie potrzebne z rzeczy takich drobniejszych. i uzytkowych (kasza, mleko, witaminy, itd.) i takich nie do zuzycia tylko do uzytku (typu wlasnie kubki itd) Quote
jestem_wredna Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 A można wpłacić pieniążki na rzecz pani Romy? Tak chyba w moim przypadku byłoby lepiej, bo niby mogę np. karmę dla psów kupić, ale przesyłka z Lublina droga będzie, poza tym nie mam ochoty dać zarobić Poczcie Polskiej :angryy: Quote
lothia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 taniej niż pocztą jest in post czy jakoś tak i szybko Quote
jestem_wredna Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 No tak, ale gdybym chciała przysłać np 3kg makaronu albo 10kg karmy to i tak sporo będzie, a lepiej tą kwotę też przeznaczyć na podopiecznych tej pani, prawda? Ewentualnie gdyby ktoś z Lublina jechał... Quote
lothia Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 pewnie,dałam tak na wszelki wypadek, zreszta in post nie wszędzie ma swoje punkty Quote
jestem_wredna Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 W sumie najlepiej by było gdyby jakaś dobra dusza jechała z Lublina albo przez Lublin - mogłabym jakąś paczkę zmajstrować ;) Quote
Margo05 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Jestem wredna, to są dwa nr kont. Jedno na Fundacje (i tam są pieniążki głównie na sterylki i weta) oraz drugie (grzecznościowe), z którego możemy rozliczyć np. robociznę za płot (jeszcze jest tył posesji do zrobienia, bo psy wychodzą). Twój wybór :loveu: Choć nie przeczę, że przydałaby się wpłata na to drugie konto, bo chcemy ruszyć z płotem z tyłu :oops: "Fundacja Zwierzęta i my 60-840 Poznań Dąbrowskiego 25/3 email: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Konto: 29 1090 1362 0000 0000 36 01 83 79 Koniecznie dopisać [B]dla Przemyśla[/B] osoby,które znają nasz wątek i wiedzą,że pieniądze się nie marnują, mogą przekazywać wpłaty na konto prywatne: Rafał Żak nr konta: 37 1140 2017 0000 4802 0619 8669 ale też z dopiskiem [B]dla pani Romy[/B] lub wskazać określony cel. Nie wszystko możemy rozliczyć z konta fundacji a nowo powstające stowarzyszenie w Przemyślu nie ma jeszcze konta" - cytat z postu 6 Quote
żaba88 Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='jestem_wredna']A można wpłacić pieniążki na rzecz pani Romy? Tak chyba w moim przypadku byłoby lepiej, bo niby mogę np. karmę dla psów kupić, ale przesyłka z Lublina droga będzie, poza tym nie mam ochoty dać zarobić Poczcie Polskiej :angryy:[/quote] Skoro jesteś wredna :eviltong: to możesz przesłać pieniądze, a na miejscu się kupi to co sobie życzysz aby Pani Roma dostała ;) Quote
irysek Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='jestem_wredna']A można wpłacić pieniążki na rzecz pani Romy? Tak chyba w moim przypadku byłoby lepiej, bo niby mogę np. karmę dla psów kupić, ale przesyłka z Lublina droga będzie, poza tym nie mam ochoty dać zarobić Poczcie Polskiej :angryy:[/quote] wyslij in postem jak i ja robie :) Quote
basiapron Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='irysek']wyslij in postem jak i ja robie :)[/quote] popieram pomysł,tez się na in post przeżuciłam,a propos-irysku,odpisz mi na pm czy te książeczki in postem doszły:) Quote
Poker Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 niestety InPost nie wszędzie dociera,ale i tak szkoda marnować pieniędzy na przesyłkę takich rzeczy,które mozna kupić na miejscu.A 8 czy 10 zł ,to ok.3kg ryżu.... Quote
gagata Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Masz rację, Poker, a Zaba solidna firma i zawsze robi to, co powie:lol:.Zresztą jest na miejscu i dobrze wie, co u Romy najpilniejsze Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Dokładnie. Żaba to chłopak bardzo uczciwy, więc nie trzeba się obawiać, że pieniądze znikną :loveu: Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Zapraszamy na pierwszy bazarek :loveu: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10316910#post10316910[/URL] Gagatko, umieść link w pierwszym poście :evil_lol: A wszystkich bardzo proszę o wsparcie w podbijaniu tego bazarku :loveu: Quote
Margo05 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Wszyscy odpoczywają od dogo jak widać :evil_lol: Quote
weronika1 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Byłam w Orzechowcach dwa boksy są pusta aż dziwi mnie że nie zgodzili się wcześniej zabrać części psiaków od Pani Romy. Dziękuję Halci za przekazanie telerzyków,kubków dla pani Romy , były w dwóch zmoczonych przez deszcz kartonach zabrałam do siebie i jutro zawiozę, dzisiaj nawet nie przepakowałam. Quote
Recommended Posts