Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale chyba pomysł z ogłoszeniem na stronie znajdek nie jest zły?
Może coś pomoże.

A wydarzenie na fb ciężko zakładać komuś bez dostępu do informacji o psiaku :(
Ludzie się denerwują jak nie jest wszystko aktualne :(

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Od jakiegoś czasu mam problem z wejściem na dogo. Dziś wchodzę i zawrót głowy. Muszę to ogarnąć.

Dziewczyny, z nóg mnie zwala to pospolite ruszenie, Wisełka, dziękuję. Ale zalecałabym spokój. Przypominam, że Kundelek nie wydaje psów na DT. Zbieranie pieniędzy na wyciągnięcie Argusa ze schroiska do hoteliku nie ma sensu. Co najwyżej na ogłoszenia. A jeśli Argusa ktoś pokocha, transport bezpłatny ma ode mnie w najdalszy zakątek Polski.

pojedziesz? naprawdem?

Posted

Gdzie te zdjęcia dla chlopaczka, potrzebne na CITO, ja z Warszawy nie ma nawet takiej opcji żebym pojechala na sesję zdjęciową, tym bardziej, że nie zostawię calej czeredy samym sobie, więc proszę osoby, które mają blizko o zrobienie kilku fotek i przeslanie albo mnie albo Paros, bardzo proszę.

Posted

ewu napisał(a):
Argusku pamiętam o tobie.

my pamiętamy ale czy jest ktoś, kto bywa w tym schronisku i dowiemy się jak dzisiaj wygląda Argusek, jak zdrowie i z kim kontaktować osobę zainteresowaną psiakiem??
Nie mamy aktualnych zdjęć i info :shake:

Posted

paros napisał(a):
my pamiętamy ale czy jest ktoś, kto bywa w tym schronisku i dowiemy się jak dzisiaj wygląda Argusek, jak zdrowie i z kim kontaktować osobę zainteresowaną psiakiem??
Nie mamy aktualnych zdjęć i info :shake:

Okropna sytuacja:(

Posted

Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz:
Staruszek męczył się w tych upałach, bardzo mi szkoda...przynajmniej za TM już nie cierpi :-(

Posted

Collie napisał(a):
Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz:
Staruszek męczył się w tych upałach, bardzo mi szkoda...przynajmniej za TM już nie cierpi :-(

O Boże.....:(

Posted

[quote name='Collie']Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz:

Collie dziękuję że poszłaś ..... nie wiem co powiedzieć :cry: strasznie mi przykro Argusku, niewidomy pieseczku ..... odszedłeś za TM zapomniany...... cichutko, niezuważony...... :cry::cry:

Posted

Cantadorra napisał(a):
Strasznie wyszło z Argusem i bardzo przykro, bardzo....... TM*

naprawdę strasznie... naprawdę...
kolejny biedak, któremu nie udało się pomóc na czas... :shake:
przepraszamy argusku :-(

Posted

Ciężko mi na sercu, bardzoooooooo ciężko :placz:

Znowu mam ochotę zwiać z dogo na kolejne 2 lata........Za TM zapewne wszystko szczęśliwy widzi...

Kakadu dzięki za smsy na bieżąco :Rose:, dzięki temu nie przeżyłam dziś wstrząsu wchodząc na wątek Arguska

• Posted

Bywaj, Argusie, psie, który przez cztery lata nocnego spacerkowania (niezapomniane chwile!) uczyłeś mnie widzieć. Boli jak cholera. I księżyc w takiej pełni, że wyć się chce. Do zobaczenia, piesku.

Posted

agata51 napisał(a):
    Bywaj, Argusie, psie, który przez cztery lata nocnego spacerkowania (niezapomniane chwile!) uczyłeś mnie widzieć. Boli jak cholera. I księżyc w takiej pełni, że wyć się chce. Do zobaczenia, piesku.

fakt pełnia, poryczę sobie

Posted

Codziennie mi się przypomina ta smutna historia życia Arguska... ach... może to i lepiej dla niego że sobie już biega za Tęczowym Mostem
    [*] tam na pewno jest szczęśliwy, żal tylko że nie poznał co to znaczy mieć swojego człowieka :-(

• 1 month later...
    • 3 weeks later...