katsu Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Ale chyba pomysł z ogłoszeniem na stronie znajdek nie jest zły? Może coś pomoże. A wydarzenie na fb ciężko zakładać komuś bez dostępu do informacji o psiaku :( Ludzie się denerwują jak nie jest wszystko aktualne :( Quote
Yorija Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 agata51 napisał(a):Od jakiegoś czasu mam problem z wejściem na dogo. Dziś wchodzę i zawrót głowy. Muszę to ogarnąć. Dziewczyny, z nóg mnie zwala to pospolite ruszenie, Wisełka, dziękuję. Ale zalecałabym spokój. Przypominam, że Kundelek nie wydaje psów na DT. Zbieranie pieniędzy na wyciągnięcie Argusa ze schroiska do hoteliku nie ma sensu. Co najwyżej na ogłoszenia. A jeśli Argusa ktoś pokocha, transport bezpłatny ma ode mnie w najdalszy zakątek Polski. pojedziesz? naprawdem? Quote
bajk21. Posted July 24, 2012 Posted July 24, 2012 Gdzie te zdjęcia dla chlopaczka, potrzebne na CITO, ja z Warszawy nie ma nawet takiej opcji żebym pojechala na sesję zdjęciową, tym bardziej, że nie zostawię calej czeredy samym sobie, więc proszę osoby, które mają blizko o zrobienie kilku fotek i przeslanie albo mnie albo Paros, bardzo proszę. Quote
paros Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ewu napisał(a):Argusku pamiętam o tobie. my pamiętamy ale czy jest ktoś, kto bywa w tym schronisku i dowiemy się jak dzisiaj wygląda Argusek, jak zdrowie i z kim kontaktować osobę zainteresowaną psiakiem?? Nie mamy aktualnych zdjęć i info :shake: Quote
ewu Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 paros napisał(a):my pamiętamy ale czy jest ktoś, kto bywa w tym schronisku i dowiemy się jak dzisiaj wygląda Argusek, jak zdrowie i z kim kontaktować osobę zainteresowaną psiakiem?? Nie mamy aktualnych zdjęć i info :shake: Okropna sytuacja:( Quote
Qeeriefire Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz: Staruszek męczył się w tych upałach, bardzo mi szkoda...przynajmniej za TM już nie cierpi :-( Quote
ewu Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Collie napisał(a):Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz: Staruszek męczył się w tych upałach, bardzo mi szkoda...przynajmniej za TM już nie cierpi :-( O Boże.....:( Quote
paros Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='Collie']Pogoda nie pozwoliła mi na wcześniejszą wizytę u Argusa, dzisiaj, właśnie wróciłam i dowiedziałam się, że Argus w tamtym tygodniu odszedł za TM, po prostu zasnął :placz: Staruszek męczył się w tych upałach, bardzo mi szkoda...przynajmniej za TM już nie cierpi :-( Collie dziękuję że poszłaś ..... nie wiem co powiedzieć :cry: strasznie mi przykro Argusku, niewidomy pieseczku ..... odszedłeś za TM zapomniany...... cichutko, niezuważony...... :cry::cry: Quote
Cantadorra Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Strasznie wyszło z Argusem i bardzo przykro, bardzo....... TM* Quote
kakadu Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Cantadorra napisał(a):Strasznie wyszło z Argusem i bardzo przykro, bardzo....... TM* naprawdę strasznie... naprawdę... kolejny biedak, któremu nie udało się pomóc na czas... :shake: przepraszamy argusku :-( Quote
egradska Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Argusku, nie zdążyliśmy, znowu nie zdążyliśmy:( może uda się pomóc chociaż innym, zapraszam na wątek owczarkowej skarpety http://www.dogomania.pl/forum/threads/230056-SKARPETA-OWCZARKOWA-Dla-bezdomnych-Cywil%C3%B3w-Szarik%C3%B3w-Rex%C3%B3w-i-Alex%C3%B3w?p=19441951#post19441951 Quote
Wisełka Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Ciężko mi na sercu, bardzoooooooo ciężko :placz: Znowu mam ochotę zwiać z dogo na kolejne 2 lata........Za TM zapewne wszystko szczęśliwy widzi... Kakadu dzięki za smsy na bieżąco :Rose:, dzięki temu nie przeżyłam dziś wstrząsu wchodząc na wątek Arguska Quote
agata51 Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 Bywaj, Argusie, psie, który przez cztery lata nocnego spacerkowania (niezapomniane chwile!) uczyłeś mnie widzieć. Boli jak cholera. I księżyc w takiej pełni, że wyć się chce. Do zobaczenia, piesku. Quote
Yorija Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 agata51 napisał(a):Bywaj, Argusie, psie, który przez cztery lata nocnego spacerkowania (niezapomniane chwile!) uczyłeś mnie widzieć. Boli jak cholera. I księżyc w takiej pełni, że wyć się chce. Do zobaczenia, piesku. fakt pełnia, poryczę sobie Quote
bela51 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Zegnaj biedny piesku:-( Ktory to juz raz pisze to pozegnanie ? Smutek, znacznie częsciej dopada nas tutaj na dogo, niz radosc.:-( Quote
Wisełka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Codziennie mi się przypomina ta smutna historia życia Arguska... ach... może to i lepiej dla niego że sobie już biega za Tęczowym Mostem [*] tam na pewno jest szczęśliwy, żal tylko że nie poznał co to znaczy mieć swojego człowieka :-( Quote
maarit Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 paros napisał(a):ciągły smutek i żal ....... :cry: :( ....... Quote
Cantadorra Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Jak tu wchodzę, to tak mi smutno i złe. Nie tak miało być Argusku :( Quote
agata51 Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Dziękujemy wszystkim, którzy byli z nami. Quote
Recommended Posts