Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wisełka napisał(a):
Ale to mnie denerwuje..... ktoś założył wątek i ma Arguska w poważaniu....... nikt nie wie co z nim :placz:

Nie denerwuj się więc.. i wcale nie chodzi tu o poważanie czy tez nie... czasami los układa się różnie....

Z tego co mi wiadomo Argus nadal w schronisku, niestety :( Mam nadzieję, że w końcu odnajdzie swojego człowieka.

Posted

matinestka napisał(a):
Nie denerwuj się więc.. i wcale nie chodzi tu o poważanie czy tez nie... czasami los układa się różnie....

Z tego co mi wiadomo Argus nadal w schronisku, niestety :( Mam nadzieję, że w końcu odnajdzie swojego człowieka.

Ok , dzięki za wyjaśnienie, na PW również... :loveu:
Po prostu dłuższy czas na dogo mnie nie było a tu nikogo z wyjątkiem Agaty :roll: i zero wieści - liczyłam na odpowiedź w stylu: Argusek ma happy domek a tu lipa :placz:

Posted

Wisełka napisał(a):
Ja bym pojechała z chęcią do Rzeszowa i weszła dla schronu a tu info: Argusek szczęśliwy w swoim idealnym super domku :roll: :roll: :roll:

Mam rozumieć, że się wybierasz :eviltong:

Posted

Wisełka napisał(a):
Hahaha a kto w tym czasie zaopiekuje się moimi psami?? :razz:

Mam to samo. Ale kiedyś to zrobię - czuję mus. Wezmę Betkę pod pachę i pojedziemy sobie pociągiem z wizytą.

Posted

Witam Cioteczki,
jak pewnie niektóre wiecie - mam piesunia ślepego i trochę starszego (ale tylko w kalendarzu!). Polecam wszystkim takiego piesia - jakby ktoś miał wątpliwości to odsyłajcie do mnie to przekonam, że lepszego być nie może :lol:

Arguska za uchem drapię, bo mu pewnie niewygodnie

Posted

Collie, bardzo, bardzo dziękuję. No tak, ponad 4 lata w schronisku robi swoje. Serce się kraje.
Może się gryzie i dlatego ten kołnierz? Bo sierść jakaś niewyraźna. I chudszy jakby. Sądząc po minie, nie lubi tego kołnierza. A może po prostu cierpi z powodu przegranej Portugalii? Znowu źle obstawiliśmy, Argusku.

Posted

Nie mam pojęcia, dlaczego ma kołnierz.
Argus sobie średnio radzi, trochę zdezorientowany, przydałby się domek, który pomógłby mu się oswoić z tym, że nie widzi i z obecnością ludzi :(.

Posted

danusial napisał(a):
Witam Cioteczki,
jak pewnie niektóre wiecie - mam piesunia ślepego i trochę starszego (ale tylko w kalendarzu!). Polecam wszystkim takiego piesia - jakby ktoś miał wątpliwości to odsyłajcie do mnie to przekonam, że lepszego być nie może :lol:

Arguska za uchem drapię, bo mu pewnie niewygodnie

Chętnie odsyłałabym wątpiących do ciebie, ale problem w tym, że nie ma kogo odsyłać. Dzięki, że wpadłaś.

Kurczę, Argus ma już 9/10 lat. Strasznie mi go żal.

Posted

Wisełka napisał(a):
Oby, dzięki że wpadłaś bo poza Agata51 i mną mało kto tu zaglądał......

Niedawno odkryłam wątek ale codziennie zagladałam z nadzieją na wieści. Szkoda,że psiak jest w słabej kondycji i nadal w schronisku:( Smutny, biedny, serce pęka:(

Posted

ewu napisał(a):
Biedak:( Oczy i mordka te same ale ciałko wymizerowane:(
Dobrze,że wątek odżył, może coś się uda zrobić dla pieska.

Fajnie, że jest nas coraz więcej. Może masz jakiś pomysł?