Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Może już wkrótce
znajdziesz swój dom
swe własne miejsce na ziemi
może już wkrótce nie będziesz sam
może się los twój odmieni...

Dobranoc,Bary.Napisałabym coś dłuższego,ale się boję...:eviltong: :evil_lol: Niektórzy dogomaniacy nie przepadają za poezją...Więc,by ich zadowolić powtórzę nudne jak flaki z olejem:
BARY NA PIERWSZĄ!!!!

(i wilk syty i owca cała...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na pewno Baremu pomoże. ;) Bardzo mi się spodobała ta ulotka dotycząca Barego, aż łza się w oku zakręca. :-( Na pewno poruszy to wiele ludzi.
Ja tam uwielbiam poezje. :loveu:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
(...)Napisałabym coś dłuższego,ale się boję...:eviltong: :evil_lol: Niektórzy dogomaniacy nie przepadają za poezją(...)

A w dupsko nie chcesz??? :diabloti: Wypinaj się wirtualnie!!! :mad:

Posted

Isadora7 napisał(a):
W ramach wyjaśnień dodam że stosuję do podbijania wątku następujące metody:
[LIST]
  • kopiowanie posta do schowka ctrl+c następnie ten post usuwam i wkopiowuję go metodą ctrl+v jako całkowicie nowy post. Ma to na celu zmniejszenie wydłużania wątku, a tym samym zmniejszenie i tak obciążonego ponad normę serwera dogomanii

• Isadora, a możesz bardziej szczegółowo? Bo ja jakoś nie mogę tego zrobić :cool3:

Posted

Margo05 napisał(a):
    Isadora, a możesz bardziej szczegółowo? Bo ja jakoś nie mogę tego zrobić :cool3:

Nie wiem czy mi się uda :).
    Posta którego napisałaś możesz usunąć. Wchodzisz w edycję i tam masz opcje USUŃ. Ale zanim usuniesz zaznaczasz cały i kopiujesz Ctrl+C. I teraz go usuwasz. No i postępujesz jak przy nowym poscie. Tylko zamiast pisać np kolejne hopki w okienko gdzie sie wpisujesz wkopiowujesz tego którego skasowałaś Ctl+V.

Posted

A ja się bicia nie boję :eviltong: i wypinać się nie będę !!!! :angryy:

Siedzi Bary
    samotny i smutny
    przed domu swego bramą
    czy ktoś mnie jeszcze pokocha???
    PROSZĘ ZABIERZCIE MNIE STĄD!!!

I cio mi ciotećka telaź źlobi????:cool3:
    A co do laptopa-w ten sposób to on nigdy mnie nie uwiedzie...Jakieś niespodzianki wyprawia...:mad:

A taraz dla tych apoetycznych:
    BARY NA PIERWSZĄ!!!!!

:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dziewczyny,czy któraś z Was może wydrukować i sprawdzić czytelność tego, co zrobiła Folen? Prosiłam DIF ale nie pojawiła się na wątku, a zawracałam Folen gitarę i ta czeka na jakiś sygnał, co poprawiać.

Posted

Czarnobiałe w foracie A4, z ustawieniem wydruku fotografii jest średnio widoczne :cool3: Obawia się, że na A5 będzie gorzej.
    Nie dałoby się troszkę zmienić tekst na dole?

Posted

[quote name='Margo05']Czarnobiałe w foracie A4, z ustawieniem wydruku fotografii jest średnio widoczne :cool3: MARGO UŚCIŚLIJ DLACZEGO, BO TYLKO KONKRET BĘDZIE WSKAZÓWKĄ DLA FOLEN. (...)Nie dałoby się troszkę zmienić tekst na dole? W JAKIM ZNACZENIU ZMIENIĆ?
    TEKST CI SIĘ NIE PODOBA, ZMNIEJSZYĆ, ZWIĘKSZYĆ CZCIONKĘ, ZMIENIĆ JĄ W OGÓLE?
    Jeśli tylko masz moment to napisz jak najprecyzyjniej.

Posted

Sorki za ten lakoniczny post przed chwilą, ale mam szefostwo na głowie ;)

Na moim wydruku czarnobiałym tekst jest mało widoczny i taki zbity :cool3:
    Może trzeba zmienić czcionkę? A może troszkę go pozmieniać, jakoś skrócić? Wtedy będzie można go troszkę "rozstrzelić" :roll: Wydaje mi się, że literki są podcieniowane? Może usunąć ten cień? Sama nie wiem, bo nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało w kolorze i w formacie A5. Może będzie lepiej niż ja mam przed nosem?

Posted

Albo gorzej, w upstrzeniu kolorami!!! Folenuś, pomyśl!!!
    Może poza tym, co napisała Margo na jednym typie ulotki wywalić tekst, zostawić wiersz i dać sugerowane zdanie informacyjne (strony wcześniejsze wątku) z namiarem na DIF, a w drugim typie wyciąć wiersz,
    a zostawić tekst?

Mam tu na myśli to zdanie namiarowe:
    "Osoby chętne pomóc a i poznać historię psa, który po śmierci Pani wciąż na nią czeka, koczuje pod opuszczoną posesją, którego życie wisi na włosku, proszone są o kontakt z Panią Anną pod numerem 0-600968755"

Posted

[quote name='majqa']Dziewczyny,czy któraś z Was może wydrukować i sprawdzić czytelność tego, co zrobiła Folen? Prosiłam DIF ale nie pojawiła się na wątku, a zawracałam Folen gitarę i ta czeka na jakiś sygnał, co poprawiać.

Przepraszam bardzo!!!! :oops: Nie pojawiłam się rzeczywiście!!!

Zaraz druknę w kolorze, bo jak widzę w cz-b już wiadomo co i jak!!!

Posted

Margo05 napisał(a):
    Sorki za ten lakoniczny post przed chwilą, ale mam szefostwo na głowie ;)

Na moim wydruku czarnobiałym tekst jest mało widoczny i taki zbity :cool3:
    Może trzeba zmienić czcionkę? A może troszkę go pozmieniać, jakoś skrócić? Wtedy będzie można go troszkę "rozstrzelić" :roll: Wydaje mi się, że literki są podcieniowane? Może usunąć ten cień? Sama nie wiem, bo nie mam pojęcia jak to będzie wyglądało w kolorze i w formacie A5. Może będzie lepiej niż ja mam przed nosem?

W druku kolorowym jest dokładnie taki sam efekt!
    Literki są podcieniowane i na pewno nie powinna być taka czcionka, jak jest!!
    Nie jestem biegła w komputerach, ale wydaje mi się, że tekst skróci się automatycznie ze zmianą czcionki.

Posted

Ciotki, zrobiłam taki wzór :oops: Przepraszam, że tak się wcinam w prace Folen :cool3: Zrobiłam wydruk w kolorze i widać przyzwoicie. Mam nadzieję, że Folen się nie pogniewa :roll: Nie twierdzę, że jest lepsze, szukałam tylko pomysłu :cool3:

Posted

U mnie wyszło na kolorze dokładnie tak samo!!! Ale nie potrafiłam tego wkleić :comp26:!!!

Nie sądzicie, że ten tekst na Barym jest trochę za gruby i za ścisły??? Jak się zmieni czcionkę na "chudszą" to cały tekst się zmieni na "chudszy... chyba :roll:!

Posted

Sorry, że mnie nie było, ale Brooklyn nawywijał i migiem musieliśmy lecieć do weta, dopiero wróciłam...
    Nie mam nic przeciwko zmianom jeśli ktoś chce się bawić, proszę bardzo ;)
    Czcionkę dałam - times new roman jeśli się nie mylę, ale moze faktycznie była pogrubiona, cień też był na tym dolnym tekscie....
    Jeśli mam zrobić jakieś zmiany to napszcie mi jasno ( w pktach najlepiej) co zmienić, bo ja tu dziś przelotem tylko będę, ale wysupłam kawałek czasu na ewentualne poprawki.