Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja cenzura już nie zagląda, dawno odpuściła, bo stwierdziła, że jak jeszcze poczyta, to będzie się mnie bała, a poza tym nie chce mnie oddawać na leczenie :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][I][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Red]Jak Wam zaraz dam cenzurę!!!!!!!!!!!!:angryy::mad:
Mój Ci on jest!!!!
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua]:-x:-x:-x

[/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=Purple][SIZE=4]Dajta sobie spokój, Ciotki!!!
Ze mną nie wygracie!!!![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/I]
:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

[/CENTER]

Posted

[quote name='DIF'][CENTER][I][B][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=Red]Jak Wam zaraz dam cenzurę!!!!!!!!!!!!:angryy::mad:
Mój Ci on jest!!!!
[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Book Antiqua]:-x:-x:-x

[/FONT][FONT=Book Antiqua][COLOR=Purple][SIZE=4]Dajta sobie spokój, Ciotki!!!
Ze mną nie wygracie!!!![/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/I]
:obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic::obrazic:
:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

[/CENTER]
[/quote]
[FONT=Impact][SIZE=7]

[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Impact][SIZE=7]Wyrwę, zabiorę i będzie mój tylko mój[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='Isadora7'][FONT=Impact][SIZE=7]
[/SIZE][/FONT][CENTER][FONT=Impact][SIZE=7]Wyrwę, zabiorę i będzie mój tylko mój[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]

[FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B]No wiesz.... Nie spodziewałam się tego po Tobie!!! [/B][/SIZE][/FONT]:diabloti::angryy::placz::diabloti::angryy::placz:

Posted

[quote name='DIF'][FONT=Book Antiqua][SIZE=5][B]No wiesz.... Nie spodziewałam się tego po Tobie!!! [/B][/SIZE][/FONT]:diabloti::angryy::placz::diabloti::angryy::placz:[/quote]

No przecież cios zawsze przychodzi stąd skąd się najmniej spodziewamy

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Isadora7']No przecież cios zawsze przychodzi stąd skąd się najmniej spodziewamy

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

No i w końcu zawsze możemy stworzyć sex-grupo :evil_lol::eviltong:

[SIZE=1][COLOR=Silver]Ps. mam nadzieję, że wmarkos nie bierze tych gupotek na serio??!![/COLOR][/SIZE]

Posted

Cioteczki zbierające się na najazd do wmarkosa !!! Nie ujawniajcie swoich "prawdziwych zamiarów":evil_lol: na dogo, bo wmarkos przeczyta i zabarykaduje bramę wjazdową, pogasi światła, schowa swoje dwa skarby czworonożne i tyle będzie z Waszej eskapady:cool3::evil_lol:...

Posted

[quote name='Margo05']Wmarkos to już chyba coraz bardziej przerażony jest :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
witajcie.:multi::loveu: cioteczki jestem bardzo przerażony jak wam ten lot na miotłach się powiedzie,to trza wstrzymać,wszystkie inne loty samolotów bo jak tyle ciotek będzie leciało.???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja i Bary jesteśmy przyjąć każdą eskadrę na miotłach pozdrawiamy i czekamy:loveu:

Posted

[quote name='Margo05']Wmarkos, dzielny z Ciebie człowiek :loveu::loveu::loveu::loveu: Chcesz podołać takiemu szturmowi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Biedny nieświadomy tego co go czeka

Posted

Dobra moje Panie, skończyło się trajlowanie, wygląda na to ze Mikołajki są dla Barusia , myślę, ze sobota ( bo rozumię, że weekendy są fajne i możemy się wybrać:evil_lol:) czyli 06.12. Tylko, kto się łapie?????????Czyja miotła zostaje w domu i przesiadamy się do samochodu? No i czy Wmarkos akceptuje datę?

Posted

Ja się wstępnie na pozostawienie miotły decyduję :loveu: Nie wiem tylko, czy 06.12 będę miała wolne :cool3: No i dziecku trza będzie jakoś wyjaśnić, czemu nie ma mamy :cool3:

Posted

[quote name='Erazm']Dobra moje Panie, skończyło się trajlowanie, wygląda na to ze Mikołajki są dla Barusia , myślę, ze sobota ( bo rozumię, że weekendy są fajne i możemy się wybrać:evil_lol:) czyli 06.12. Tylko, kto się łapie?????????Czyja miotła zostaje w domu i przesiadamy się do samochodu? No i czy Wmarkos akceptuje datę?[/quote]
Witam... już oczy wypatrzyliśmy z Barym a to żadna eskadra nie leci...:placz::placz::placz:6-grudzień.OK. ja wracam z pracy po nocy, i czekamy na was..:multi::multi::multi:.pozdrawiamy:loveu:

Posted

[quote name='wmarkos']Witam... już oczy wypatrzyliśmy z Barym a to żadna eskadra nie leci...:placz::placz::placz:6-grudzień.OK. ja wracam z pracy po nocy, i czekamy na was..:multi::multi::multi:.pozdrawiamy:loveu:[/quote]

Zbuduj zasieki do tego czasu :haha::haha::haha:
Się będzie działo...

Posted

DIF napisał(a):
Ło matko!
Dawno nie zaglądałam a tu już termin ustalony!! :loveu:
Ja jadę of course!!
Mam nadzieję (tfu:angryy:), że TZ załatwi sobie wolne i będzie mógł zostać z dziećmi!

:crazyeye:my tez mamy, taką nadzieję że ciotki ,te co sie zadeklarowały to przylecą,nie możemy was się doczekać .no i Barul jest ciekaw co dostanie od cioteczek na mikołaja???:multi::multi::multi: