Margo05 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Brawo DIF :loveu: Jak widać cioteczka Emir jest tego samego zdania co ja :evil_lol: Bardzo mnie to cieszy :loveu::loveu::loveu: A Barego, to mogą sobie powspominać, bo on je ma pod ogonem :evil_lol::evil_lol: Quote
zachary Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 DIF, adres wmarkosa możesz podać pańci tylko i wyłącznie za wyraźną zgodą jego samego.W innym wypadku absolutnie nie możesz!.Jesli ktoś jest życzliwie zainteresowany, to wystarczą zdjęcia szczęśliwego Barula!Cioteczki mają rację co do faktu zadziwiającego niepokoju o los psa, kiedy wcześniej nie miało to miejsca! Pies był samotny, głodny, gryziony przez kleszcze,narażony na rozmaite niebezpieczeństwa.Tylko z grzeczności DIF może z nimi porozmawiać, ale nie ujawniać danych cudownego dogowujcia.Tego "halinowskie panie" nie mają prawa od Ciebie żądać! Cieszę się, że wątkowe żartownisie się obudziły:evil_lol:. Quote
ANETTTA Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a moze by chciały kase za niego ......abs:diabloti:olutnie adresu ................ Quote
Wet-siostra Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 A obudziły się.:evil_lol: Pewnie,że nie można tym pseudo-opiekunkom dawać namiarów Barego...:angryy: Jak chcą-niech se fotki obejrzą!!!:eviltong: FOTKI!!! FOTKI!!! FOTKI!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
zwierzus Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='Wet-siostra']A obudziły się.:evil_lol: Pewnie,że nie można tym pseudo-opiekunkom dawać namiarów Barego...:angryy: Jak chcą-niech se fotki obejrzą!!!:eviltong: FOTKI!!! FOTKI!!! FOTKI!!!:diabloti::diabloti::diabloti: Ale nie te z awersem DIF :evil_lol:. To miały na żywo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zachary Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 zwierzus no coś Ty, DIF ze swoim rewersem ograniczyła się tylko do margo:razz:. Quote
Erazm Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 DIF Bary juz bezpieczny:loveu:, pora na zwierzaki z Piotrkowa to tylko wysłanie maila, myślę, że Bary nas poprze jak i towarzystwo co mu tak dzielnie dopinguje. Zajrzyjcie, pomoc na cito potrzebna, bez kosztów finansowych, chwila Waszej uwagi może wszystko zmienic http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112680 Quote
Wet-siostra Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 To się nazywa DYSKRYMINACJA!!!!!:angryy: To jak???Te niby pseudo-opiekunki Barego widziały DIF na żywo-i to OBIE strony,a nam swoich FOTEK żałuje???:mad: NAM, które tak dzielnie pomagałyśmy???:cool3: :placz: (a ja to nawet wierszydła kleciłam...:evil_lol: ) Oj,ciotka,ciotka...:mad: TAK SIĘ NIE ROBI...:shake: :eviltong: FOTKI!!!!! FOTKI!!!! FOTKI!!! FOTKI!! FOTKI! Quote
zwierzus Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Halloooooo!!! Margooooo!!! Chcemy fotki :cool3: Quote
zdrojka Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Nie było mnie trochę... DIF jesteś cudowna, Margo - chylę czoła :p Jaki Barulek jest uśmiechnięty na zdjęciach, jak mu dobrze, wmarkos jesteście wspaniałym domem dla Barego :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 zdrojka napisał(a):Nie było mnie trochę... DIF jesteś cudowna, Margo - chylę czoła :p Jaki Barulek jest uśmiechnięty na zdjęciach, jak mu dobrze, wmarkos jesteście wspaniałym domem dla Barego :loveu: Zdrojka!!! :crazyeye: Witaj na dogo!!!! :multi: Gdzie byłaś tyle czasu? :mad: Quote
Margo05 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 DIF napisał(a):Zdrojka!!! :crazyeye: Witaj na dogo!!!! :multi: Gdzie byłaś tyle czasu? :mad: Zapodziała nam się dziewczynka :) Quote
wmarkos Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 :loveu:witam. i pozdrawiam ;),:loveu:padł mi system i niepisałem,:placz: Bary robi z każdego dnia postępy,:multi:zadomowił się w domu że go nie wygoni do kojca lata za mną i na wszystkich szczeka,tylko kto mu się nawinie jak by mógł to napewno by pokąsał.:loveu: Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Zaczarowałes psa Wmarkos :loveu::loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć :eviltong: Tylko czy nas wpuści :cool3::evil_lol: Quote
Hotel KADIF Posted June 25, 2008 Author Posted June 25, 2008 Margo05 napisał(a):Zaczarowałes psa Wmarkos :loveu::loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć :eviltong: Tylko czy nas wpuści :cool3::evil_lol: zaraz... bo się pogubiłam... :shake: Chcesz zobaczyć wmarkosa czy Barego :evil_lol::eviltong:???? Bo ja ich obu!!!! :loveu::loveu::loveu: Wmarkos!! Dzięki za wieści o naszym podopieczynym i .... prosimy o jeszcze!!! A propos... Margo! Niedawno przesłałam Ci na maila zdjecia Barula od wmarkosa! Gdzie są wklejone?! :mad::diabloti: Może na inny wątek...... :eviltong: Quote
Margo05 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 DIF napisał(a):zaraz... bo się pogubiłam... :shake: Chcesz zobaczyć wmarkosa czy Barego :evil_lol::eviltong:???? Bo ja ich obu!!!! :loveu::loveu::loveu: Wmarkos!! Dzięki za wieści o naszym podopieczynym i .... prosimy o jeszcze!!! A propos... Margo! Niedawno przesłałam Ci na maila zdjecia Barula od wmarkosa! Gdzie są wklejone?! :mad::diabloti: Może na inny wątek...... :eviltong: eeyyuuee nie mam zdjęć :cool3: chyba do mnie nie donieśli, widać elektroniczni ocztowcy wzięli wolne :evil_lol: A zobaczyć chcę obu Panów i obie Panie :loveu::loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Wmarkos, i co tam u Was słychać? :cool3::loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Margo05 napisał(a):Wmarkos, i co tam u Was słychać? :cool3::loveu: No właśnie?! :mad: Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Cekinka, Isadora, Margo (aaaa... Ty jesteś, sorki :eviltong:), Wet, Kaja, Zachary,Erazm, Majga, Waldi, Josi, Zdrojka, Doda, Anetta, anovip !!! Gdzie jesteście??!! Jakie psy "obrabiacie" :evil_lol:?? Mam nadzieję, że Bary cały czas tkwi w Waszych sercach!! :loveu: Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Cekinka, Isadora, Margo (aaaa... Ty jesteś, sorki :eviltong:), Wet, Kaja, Zachary,Erazm, Majga, Waldi, Josi, Zdrojka, Doda, Anetta, anovip !!! Gdzie jesteście??!! Jakie psy "obrabiacie" :evil_lol:?? Mam nadzieję, że Bary cały czas tkwi w Waszych sercach!! :loveu: Quote
Wet-siostra Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Jestem,jestem...:loveu: Zaglądam tu,ale nie piszę...Mam ok.45 wątków w subskrypcji i Poziomkę na DT.... Ale Bary jest w mym sercu ciągle...:loveu: Tylko... GDZIE SĄ FOTKI????? :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Wet-siostra napisał(a):Jestem,jestem...:loveu: Zaglądam tu,ale nie piszę...Mam ok.45 wątków w subskrypcji i Poziomkę na DT.... Widziałam tę Twoją Poziomkę!!! :evil_lol: Dbaj o nią......to sama słodycz!!!! :loveu: Ma swój wątek na dogo? Jeśli tak, dawaj linka!!! Quote
Recommended Posts