Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brawo DIF :loveu: Jak widać cioteczka Emir jest tego samego zdania co ja :evil_lol: Bardzo mnie to cieszy :loveu::loveu::loveu: A Barego, to mogą sobie powspominać, bo on je ma pod ogonem :evil_lol::evil_lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DIF, adres wmarkosa możesz podać pańci tylko i wyłącznie za wyraźną zgodą jego samego.W innym wypadku absolutnie nie możesz!.Jesli ktoś jest życzliwie zainteresowany, to wystarczą zdjęcia szczęśliwego Barula!Cioteczki mają rację co do faktu zadziwiającego niepokoju o los psa, kiedy wcześniej nie miało to miejsca! Pies był samotny, głodny, gryziony przez kleszcze,narażony na rozmaite niebezpieczeństwa.Tylko z grzeczności DIF może z nimi porozmawiać, ale nie ujawniać danych cudownego dogowujcia.Tego "halinowskie panie" nie mają prawa od Ciebie żądać!
Cieszę się, że wątkowe żartownisie się obudziły:evil_lol:.

Posted

A obudziły się.:evil_lol:
Pewnie,że nie można tym pseudo-opiekunkom dawać namiarów Barego...:angryy:
Jak chcą-niech se fotki obejrzą!!!:eviltong:

FOTKI!!!
FOTKI!!!
FOTKI!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Wet-siostra']A obudziły się.:evil_lol:
Pewnie,że nie można tym pseudo-opiekunkom dawać namiarów Barego...:angryy:
Jak chcą-niech se fotki obejrzą!!!:eviltong:

FOTKI!!!
FOTKI!!!
FOTKI!!!:diabloti::diabloti::diabloti:

Ale nie te z awersem DIF :evil_lol:. To miały na żywo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

To się nazywa DYSKRYMINACJA!!!!!:angryy: To jak???Te niby pseudo-opiekunki Barego widziały DIF na żywo-i to OBIE strony,a nam swoich FOTEK żałuje???:mad: NAM, które tak dzielnie pomagałyśmy???:cool3: :placz:
(a ja to nawet wierszydła kleciłam...:evil_lol: )
Oj,ciotka,ciotka...:mad: TAK SIĘ NIE ROBI...:shake: :eviltong:

FOTKI!!!!!
FOTKI!!!!
FOTKI!!!
FOTKI!!
FOTKI!

Posted

Nie było mnie trochę... DIF jesteś cudowna, Margo - chylę czoła :p
Jaki Barulek jest uśmiechnięty na zdjęciach, jak mu dobrze, wmarkos jesteście wspaniałym domem dla Barego :loveu:

Posted

zdrojka napisał(a):
Nie było mnie trochę... DIF jesteś cudowna, Margo - chylę czoła :p
Jaki Barulek jest uśmiechnięty na zdjęciach, jak mu dobrze, wmarkos jesteście wspaniałym domem dla Barego :loveu:

Zdrojka!!! :crazyeye:
Witaj na dogo!!!! :multi:
Gdzie byłaś tyle czasu? :mad:

Posted

:loveu:witam. i pozdrawiam ;),:loveu:padł mi system i niepisałem,:placz: Bary robi z każdego dnia postępy,:multi:zadomowił się w domu że go nie wygoni do kojca lata za mną i na wszystkich szczeka,tylko kto mu się nawinie jak by mógł to napewno by pokąsał.:loveu:

Posted

Margo05 napisał(a):
Zaczarowałes psa Wmarkos :loveu::loveu::loveu: Już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć :eviltong: Tylko czy nas wpuści :cool3::evil_lol:

zaraz... bo się pogubiłam... :shake:
Chcesz zobaczyć wmarkosa czy Barego :evil_lol::eviltong:????
Bo ja ich obu!!!! :loveu::loveu::loveu:

Wmarkos!! Dzięki za wieści o naszym podopieczynym i .... prosimy o jeszcze!!! A propos... Margo! Niedawno przesłałam Ci na maila zdjecia Barula od wmarkosa!
Gdzie są wklejone?! :mad::diabloti: Może na inny wątek...... :eviltong:

Posted

DIF napisał(a):
zaraz... bo się pogubiłam... :shake:
Chcesz zobaczyć wmarkosa czy Barego :evil_lol::eviltong:????
Bo ja ich obu!!!! :loveu::loveu::loveu:

Wmarkos!! Dzięki za wieści o naszym podopieczynym i .... prosimy o jeszcze!!! A propos... Margo! Niedawno przesłałam Ci na maila zdjecia Barula od wmarkosa!
Gdzie są wklejone?! :mad::diabloti: Może na inny wątek...... :eviltong:

eeyyuuee nie mam zdjęć :cool3: chyba do mnie nie donieśli, widać elektroniczni ocztowcy wzięli wolne :evil_lol:

A zobaczyć chcę obu Panów i obie Panie :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cekinka, Isadora, Margo (aaaa... Ty jesteś, sorki :eviltong:), Wet, Kaja, Zachary,Erazm, Majga, Waldi, Josi, Zdrojka, Doda, Anetta, anovip !!! Gdzie jesteście??!! Jakie psy "obrabiacie" :evil_lol:?? Mam nadzieję, że Bary cały czas tkwi w Waszych sercach!! :loveu:

Posted

Cekinka, Isadora, Margo (aaaa... Ty jesteś, sorki :eviltong:), Wet, Kaja, Zachary,Erazm, Majga, Waldi, Josi, Zdrojka, Doda, Anetta, anovip !!! Gdzie jesteście??!! Jakie psy "obrabiacie" :evil_lol:?? Mam nadzieję, że Bary cały czas tkwi w Waszych sercach!! :loveu:

Posted

Jestem,jestem...:loveu: Zaglądam tu,ale nie piszę...Mam ok.45 wątków w subskrypcji i Poziomkę na DT....

Ale Bary jest w mym sercu ciągle...:loveu:

Tylko...

GDZIE SĄ FOTKI????? :diabloti:

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Jestem,jestem...:loveu: Zaglądam tu,ale nie piszę...Mam ok.45 wątków w subskrypcji i Poziomkę na DT....

Widziałam tę Twoją Poziomkę!!! :evil_lol: Dbaj o nią......to sama słodycz!!!! :loveu:
Ma swój wątek na dogo? Jeśli tak, dawaj linka!!!