Folen Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Enia, a ja znowu nic nie wiem :mad: śliczne maleństwo, ale z łebka to mi mini rottka przypomina :) Quote
Rybc!a Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Do spłaty długu zostało tylko 75zł! Zmieniam tytuł. Quote
asiamm Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jak pajączek na tych długich nóżkach wygląda :evil_lol: Quote
enia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Folen napisał(a):Enia, a ja znowu nic nie wiem :mad: śliczne maleństwo, ale z łebka to mi mini rottka przypomina :) No widzisz, moja Fila byla obrażona przez piątek i sobotę, dziś jej przeszlo:lol: a Zuzinka po prostu udaje ,że nie ma nowego psa.......:p cioteczki kochane wspierajcie nas w szukaniu domku BLAGAM:roll: Quote
enia Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 asiamm napisał(a):jak pajączek na tych długich nóżkach wygląda :evil_lol: Asia! wybaczam tego pajączka bo ona juz nawet gremlinką zostala:p z racji hmmmm zafrasowanej buzi:evil_lol: a zobaczcie to male ma 3.20 kg a moja suka 8kg, na fotach ze schronu Nutka nie wyglądala na tak wysoką:lol: ale to okruszek jest. Quote
xxxx52 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Prosze napisac cos o pannie czy jest kastrowana zaszczepiona ile ma lat ile cm do grzbietu czy sie zgadza z innymi psami(suczkami psami,kotami) jak reaguje na dzieci i mezczyzn czy duzo szczeka Te informacje pomoga w adocji www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
evita. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Allegro Nutki: http://www.allegro.pl/item326174471__mala_kieszonkowa_sunia_mix_ratlerka_szuka_domu_.html Quote
wanda szostek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Tylko podnosi ciotka zagrypiona i ledwo żywa, aby potem znaleźć wątek Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='evita.']Allegro Nutki: http://www.allegro.pl/item326174471__mala_kieszonkowa_sunia_mix_ratlerka_szuka_domu_.html Wielkie dzięki!!!!:loveu: kto pokocha tego okruszka???:roll: Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='xxxx52']Prosze napisac cos o pannie czy jest kastrowana zaszczepiona ile ma lat ile cm do grzbietu czy sie zgadza z innymi psami(suczkami psami,kotami) jak reaguje na dzieci i mezczyzn czy duzo szczeka Te informacje pomoga w adocji www.zwierzakiuwandy.ovh.org Nie jest sterylizowana szczepiona p\wściekliźnie w schronisku ma ok 2-3 lat wysokośc 35 cm, waga 3.20kg ( musi przytyć) zgadza sie z malymi psami i sukami i kotem, boi sie dużych psów do ludzi jest ok, nawet do malych dzieci, chociaż obcych sie boi, szczeka jak widzi dużego psa na dworzu, lub ktoś zadzwoni do domu, wesola, przyjazdna, lagodna lubi dużo spać, lubi spacery ale takie spokojne bez biegów i szaleństw.Lubi mieć przy sobie czlowieka i siedzieć na kolanach. Nadrabia zaleglości w jedzeniu, nie jest wybredna. Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 wanda szostek napisał(a):Tylko podnosi ciotka zagrypiona i ledwo żywa, aby potem znaleźć wątek No to zdrowiej cioteczko nam;) a mala idzie na kolejny zastrzyk. Quote
mycha101 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Śliczne maleństwo, chociaż na fotkach to wygląda, że jest taka jak Fila. Domek się znajdzie dla takiego maleństwa. Enia, ta twoja Fila to wcielenie spokoju. Czy tylko ja mam takie wariaty w domu???:p Quote
fizia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jak tylko będę mieć chwilkę zrobię trochę ogłoszeń. W allegro jest napisane, że Nutka ma ok. 4 lata - chyba została troszkę postarzona :) Quote
Kar0la Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Ona jest podobna do Zębatki, która z Trójmiasta pojechała do Krakowa.:loveu: Dodałam Nutkę na: ale.gratka, kupsprzedaj, psy.pl. kupiepsa, eoferty, gumtree, lodz.gumtree, animalia. Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='Kar0la']Ona jest podobna do Zębatki, która z Trójmiasta pojechała do Krakowa.:loveu: Dodałam Nutkę na: ale.gratka, kupsprzedaj, psy.pl. kupiepsa, eoferty, gumtree, lodz.gumtree, animalia. Dzięki cioteczko!:p ps. mycha- Nutka jest niższa od Fili to tylko tak na fotach wyszlo..... Quote
mycha101 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nutka szuka wspaniałego domu, tylko żeby był równie wspaniały jak ten tymczasowy:cool3: Quote
enia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Dziś u weta byl istny cyrk, mala nie daje sie już kuć i wije jak wąż:) aż na kagańcu sie skończylo, w sumie dostala 4 zastrzyki bo nadal lekko gorączkuje i oczy zalzawione, kichanie ustepuje. Dobrze, że ma wielki apetyt to jest szansa ,że to przeziębienie szybciej minie, jeszcze antybiotyk 3 dni, potem dopiero odrobaczanie - wydaje mi sie ,że ma tego dużo........:shake: Quote
evita. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Plakat Nutki Nutka to prawdziwa chudzinka. Sama skóra, kosteczki i wystający kręgosłup. Gdyby nie została zabrana ze schroniska bardzo marny byłby jej los :shake: To był dla niej ostatni dzwonek. Mimo swego stanu jest bardzo milusińska. Pcha sie na kolanka i merda ogonkiem :lol: No i najlepiej czuje się wtulona w poduszki i tylko zmienia kocyki, wersalki, tapczany, fotele itp. :p Mała księżniczka :loveu: Quote
evita. Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Taka jestem maleńka: A to jest to co lubię najbardziej :lol:: Quote
fizia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Faktycznie kotek przy Niej wygląda raczej jak pantera:) Quote
asiamm Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 fizia napisał(a):Faktycznie kotek przy Niej wygląda raczej jak pantera:) bo ten kotek to trochi przerośnięty jest :evil_lol: Quote
malagos Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 I ta buźka rzeczywiscie jak u rottwailera :crazyeye: Quote
Rybc!a Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 malagos napisał(a):I ta buźka rzeczywiscie jak u rottwailera :crazyeye: Och ciotki, bo wy się całkiem nie znacie na rasach. A nie widać, że wać panna to rottek jest? ;) Quote
Recommended Posts