Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

juz by byly, tylko skrzynka w wp nie dzialala dzis. tzn. zdjec nie bylo widac i nie moglam zapisac. sprobuje raz jeszcze teraz lub przesle Ci Rybciu na maila, bo ja juz padam ze zmeczenia. Lub bedą jutro:)

Posted

enia napisał(a):
Cudna:iloveyou::iloveyou::iloveyou:- mam nadzieję, że jest ukochaną pieszczoszką pańci, zasłużyła na to:loveu:
dzięki Itske!

Moje drogie cioteczki - Nutka to oczko w głowie i skarb:lol:, jest zdaniem Państwa bardzo dobrze wychowana (podejrzewam, że rozpieszczona:evil_lol:) w każdym razie bardzo delikatna a jednocześnie obrońca domu i Pańci (śpi oczywiście w łóżku)
za jakiś czas pomolestuję znowu o zdjęcia
pozdrawiam

ps. no i troszkę utyła!

• 3 months later...
Posted

Dzisiaj wieczorem spotkałam sie przypadkowo z córką wlaścicielki, a właściwie to ona na mnie wpadła w sklepie i zaczęła wylewnie dziękować za tłuścioszka, w pierwszej chwili nie skojarzyłam, jak tłuścioszek???? okazało się, że Nutka - została przemianowana na Antoninę czyli Tosię i jest skarbem, cudem i nie wyobrażają sobie życia bez niej! Utyła bardzo (sądząc z opisu chyba az za bardzo!).
Rozkład dnia:
- spanko i wylegiwanie się w łóżku do południa
- porządkowanie zabawek - Tosia metodycznie układa je w rządku w przedpokoju, najpierw robi porzadki w kapciach domowników nieobecych, potem równiutko uklada swoje zabaweczki
- mizianko, jedzonko, spacerki, pieszczotki
- wieczorem spanko w łóżku pańci
- przenosiny w nocy do łóżka córki pańci
da capo al fine!

Bardzo mnie cieszyły te informacje! Pani dziekowała i dziękowała, Nutka - Tosia wyrosła na wspaniałego psiaka, przyjaznego, wesołego, przytulaśnego, bardzo są z nią szczęśliwi. Oczywiscie mam zaproszenie do Tosieńki.

zdjęcia małej wesolutkiej grubaski (wyobrażacie sobie Nutkę - Tosię jako utyty wałeczek?:lol:) zostaly mi solennie obiecane

Posted

o rety Itske ale wieści!
ona umiała sie ustawić już u mnie, kanapa , fotel to sprzęty które bardzo dobrze znała, nie wiem czy kiedyś też nie żyła w ciepłym domu........
kochana Nucia:loveu:
przekaż panci, że foty to my chcemy w KAŻDEJ ilości - mój tz też chce oglądać szczęśliwą Nucię;)
bardzo sie cieszę, że nam skrobnełaś o małej pchełce:lol: dzieki!
ps.
a u Rybci jest mini pudelka czarna bardzo wystraszona ......może pancia by zechciała dla Nuci do towarzystwa?:oops:

Posted

enia napisał(a):

a u Rybci jest mini pudelka czarna bardzo wystraszona ......może pancia by zechciała dla Nuci do towarzystwa?:oops:

Już im zaczęłąm to uswiadamiać, ale na razie Tosia z kotem tworzą niezly duet
sama się tam wybieram w urlopie i sama ją obfocę, bo wieści i sprawozdania składają dość regularnie, ale ze zdjęciami jakoś jest problem - coś nie za bardzo Pani umie z aparatu na kompa wrzucić - nie dziwie się, ja tez nie umiem i posiłkuję się dzieckiem:evil_lol:

• 1 year later...