Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiamm napisał(a):
ale to rottweiler jest :evil_lol:

No i dobrze, rotki mają fajne charktery - czyli będzie super pies obronny i towarzyszący!
a Nutka będzie miała prezent na Święta:multi:
to będzie kociewski rotek szczeżujowy! (bo domek dla panny jest na kociewiu - proszę sobie w atlasie sprawdzić:evil_lol:)

o jesuuuuu, nie wytrzymam tego tygodnia, trzymajcie kciuki - żeby coś nie zepsuło.

Posted

Bardzo się cieszę! bo to male sie do mnie przyzwyczaja w zastraszającym tempie.......
wlaśnie wrócila ze spacerku i palaszuje drugie śniadanie.....
u nas wiatr okropny myślalam, że mi Nutkę porwie:lol:

Posted

mycha101 napisał(a):
Enia, myślę, że sterylką się będą musieli nowi właściciele zająć. Brakuje czasu.

Oni się tym zajmą - jestem po rozmowie na ten temat z przyszłymi właścicielami, wet radzi, aby sterylkę zrobić po cieczce - chyba, że wiadomo kiedy malutka miała cieczkę, wet twierdzi, ze jak sie robi tak w połowie między cieczkami to sunia nie ma potem ciąż urojonych
sunia bedzie wysterylizowana, u tego weta co moje - ciachał mi trzy i było Ok
na sterylkę teraz i nie ma czasu i mała chyba jeszcze za słaba?
Bo mała ma pojechać do domku nowego mniej więcej za tydzień w piątek

Posted

Rybc!a napisał(a):
Jako założycielka wątku chciałabym podziękować Eni, Itske i wszystkim osobom, które wspierały i pomagały w tej adopcji :)

Ciotka będziemy sie cieszyly jak dotrze do nowego domu;)
i wszystko sie uloży Nuta pokocha panią i odwrotnie.

Posted

enia napisał(a):
Itske czy zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie Nutki hop ma wyslać na Twój adres? czy mój? czy nowych państwa?

Tam, gdzie będzie szybciej - na Twój albo na mój, ja nie znam do nowych państwa kodów itp, do mnie poczta idzie ok 3-4 tygodnie! ( no ja zrobię, że w Gdańsku te całe rozdzielnie czy coś tam, mają przestoje)

Ja też będę się cieszyć, jak już zawiozę nowe dziecko do nowych państwa!

Posted

Ależ ona jest słodko prześmieszna, hm.... Enia - na pewno chcesz ją oddać?
jutro będzie wiadmo, kiedy pannica wyjeżdża z Warszawy - w każdym razie na święta ma być w nowym domku
TZ już się boi obsiusianych spodenek, bo poprzednia "transportówa" tak go udekorowałaa:diabloti:

Posted

Nie chce jej oddawać ale muszę.;)
Jest przekochana i żal mi oddawać....nowa pani będzie miala cudowną sunie. Przylepka z niej straszna, ciągle chce być obok czlowieka i dopomina sie i pieszczoty:lol:
szkoda, że nasze mieszkania nie są z gumy......:p
nawet tz i syn ją polubili i to bardzo.......

Posted

Nutka już ciut przytyla i nie rzuca sie jak dzika na jedzenie, nawet sobie czasami kaprysi , a ja jej dogadzam jak moge- należy jej sie po tym schronie.
Itske ona musi miec kamień usunięty bo ciut jej funi z pysia ,może podczas sterylki by sie udalo? uczul państwa na to - bardzo proszę.

Posted

Już mamy weta na steryulkę uwówionego, i nawet weźmie dużo taniej , jak za kota:lol:
spoko, kamień usunie, uszka wyczyści, manicure i pedicure też zrobi:evil_lol:

Posted

W mojej lecznicy - mającej bardzo dobrą opinię - weci uważają, że nie powinno się łączyć zabiegu usuwania kamienia ze sterylką.

Posted

hop! napisał(a):
W mojej lecznicy - mającej bardzo dobrą opinię - weci uważają, że nie powinno się łączyć zabiegu usuwania kamienia ze sterylką.

Ja też to słyszałam.