gość123456 Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 [B]Kisiaraf[/B], Siemianowice Śl., Piekary Śl. niezmotoryzowana, ale mogę transport ewentualnie załatwić. Quote
wikuwiku Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Mamy trochę czasu ale nic nie stoi na przeszkodzie już pomyśleć. Jakby tutaj urozmaicić akcję w SCC, możemy się trochę powygłupiać ale przygotowani do wygłupów a nie dopiero na akcji odstawiać cyrki. czekam na pomysły i ewentualnych chętnych. Co by nie zaszczylić Akcji kochani poprzeglądajcie nasze wątki i pomóżcie w ogłaszaniu i znajdowaniu domków naszym szczylkom, ciut starszym i tym dorosłym psiórom. :modla::modla::modla: Quote
BoUnTy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='wikuwiku']Mamy trochę czasu ale nic nie stoi na przeszkodzie już pomyśleć. Jakby tutaj urozmaicić akcję w SCC, możemy się trochę powygłupiać ale przygotowani do wygłupów a nie dopiero na akcji odstawiać cyrki. czekam na pomysły i ewentualnych chętnych. Co by nie zaszczylić Akcji kochani poprzeglądajcie nasze wątki i pomóżcie w ogłaszaniu i znajdowaniu domków naszym szczylkom, ciut starszym i tym dorosłym psiórom. :modla::modla::modla:[/QUOTE] A co się zmienniło w stanie tymczasów? Ze szczylów jest Totek i Lotek? Coś pominęłam? Czy suka od klaudi tez jest fundacyjna? A szcyzl od Ani Pekały? Ja już się guuubieeeee... ;> Quote
JOMA Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [B]BoUnTy[/B] - fundacyjnymi DT zajmuje się [I]Glutofia[/I] to raz a dwa[I] klaudiaaa[/I] jest fundacyjnym DT, co znaczy, że tymczasuje [B]tylko[/B] zwierzęta fundacyjne - może niech to jeszcze dziewczyny potwierdzą Quote
BoUnTy Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='JOMA'][B]BoUnTy[/B] - fundacyjnymi DT zajmuje się [I]Glutofia[/I] to raz a dwa[I] klaudiaaa[/I] jest fundacyjnym DT, co znaczy, że tymczasuje [B]tylko[/B] zwierzęta fundacyjne - może niech to jeszcze dziewczyny potwierdzą[/QUOTE] Glucia sama się pomiszała :diabloti: Quote
JOMA Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=172027"][COLOR=#000000]Pilnie poszukiwany dom stały![/COLOR][/URL] Piesek z katowickiego schroniska - pogryzł kota właścicielki - czeka go powrót do schronu :help1: Quote
klaudiaaa Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='BoUnTy']A co się zmienniło w stanie tymczasów? Ze szczylów jest Totek i Lotek? Coś pominęłam? Czy suka od klaudi tez jest fundacyjna? A szcyzl od Ani Pekały? Ja już się guuubieeeee... ;>[/QUOTE] Tak, Sara jest fundacyjna ;) Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Tak Klaudia tymczasuje tylko zwierzęta fundacyjne. Quote
BoUnTy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Już wiem, pies od Ani (szczeniak) też... Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jotka powrzucaj na stronę Ty wiesz co czyje a my się gubimy help!! Quote
BoUnTy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Glutofia']Jotka powrzucaj na stronę Ty wiesz co czyje a my się gubimy help!![/QUOTE] Gluciu, mam namiar na dom z wrocławia. Myslę, ze idealnym kandydatem byłaby pekinka, która brdzo potrzebuje domku po zabiegu lub terierkowty Dzek. Trzebaby Pani mms'em wysłć zdjeci, j jednk tkiej funkcji nie posiadam. Wogóle trzebaby się z nią skontaktować - dzisiaj to jeszcze było aktualne... Może przeslać Ci ten namiar? Zadzwonisz? [to jedna z osób dzwoniących w sprawie Chojraka] Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Nie mam zdjęć w komórce a nie wiem jak zrucić z komputera. Myślę ze mozesz wysłac pani wiadomość zeby zadzwoniła pod fundacyjny numer Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Do schroniska wrócił dziś pręgowany szczeniak, który na ostatniej akcji znalazł dom. Oddali go, bo (w 4-osobowej rodzinie).... "nie miał się nim kto zajmować"... :shake: To po cholerę go wzięli ???!!! :angryy: Quote
Ola la Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='maciaszek']Do schroniska wrócił dziś pręgowany szczeniak, który na ostatniej akcji znalazł dom. Oddali go, bo (w 4-osobowej rodzinie).... "nie miał się nim kto zajmować"... :shake: To po cholerę go wzięli ???!!! :angryy:[/QUOTE] Biedny pies...taka trauma.Byl domek a teraz powrot do schronu.Pewnie zastanawia sie biedak "za co?" :shake::shake: co za ludzie:angryy: Quote
Gisic87 Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 A choler** mówiłam by im psa nie dawać rozmawiałam o tym z Glutofią:shake: Ludzie wydali mi się od razu nieodpowiedzialni. Dwie pary mieszkające razem... Dziewczyny chcialy psa a faceci obojętni... ehh czułam to że prędzej czy później wróci bo się do nich po prostu nie nadawał a raczej oni dla niego:mad: Quote
Glutofia Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dokładnie tak było jak pisze Roksana. Tak samo mówilam zeby nie dawać psa którego wczoraj odebrałam. Przez tel zupełnie nie kojarzyłam ani osoby ani psa jak zobaczyłam kobitkę to mi się cała sytuacja przypomniała. Niestety nie mamy wpływu na to co zdecyduje Pani Ania .... Nie wiem moze punkt widzenia Pani Ani jest słuszny ze wszystko lepsze od schroniska..? Quote
maciaszek Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Gdyby ktoś z Was miał chętnego na królika to służę numerem do dziewczyny, która musi takowego delikwenta oddać od zaraz, bo ciężarna siostra kazała jej się zwierzątka pozbyć... Jak nie znajdzie mu szybko domu, królik trafi do schronu :(. Quote
__Lara Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='maciaszek']Do schroniska wrócił dziś pręgowany szczeniak, który na ostatniej akcji znalazł dom. Oddali go, bo (w 4-osobowej rodzinie).... "nie miał się nim kto zajmować"... :shake: To po cholerę go wzięli ???!!! :angryy:[/QUOTE] :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: [B]maciaszek[/B] - na czarną listę prosimy Państwa. Quote
orpha Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 zapraszam do pieknej rudowlosej Miszki [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/strachliwa-wycofana-miszka-mamy-dt-potrzeba-deklaracji-na-cito-brakuje-160-pln-149057/[/URL] Quote
Daria_13 Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 maciaszek co to za królik? wiek, płeć? Quote
maciaszek Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Wysyłam PW z numerem do dziewczyny. Nic więcej nie wiem. Byłam w pracy,jak zadzwoniła, więc rozmowa była bardzo krótka. Quote
klaudiaaa Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 zapraszam [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wielki-bazar-bluzki-bluzy-spodnie-spodniczki-zbieramy-na-fundacje-s-o-s-do-30-10-09-a-172144/[/url] [CENTER][COLOR="Red"]Oryginalne ubrania:NIKE, PUMA, ADIDAS!![/COLOR][/CENTER] Quote
Recommended Posts