Jump to content
Dogomania

DZIEŃ PSA "Psiejsko - Czarodziejsko w Silesia City Center"

Recommended Posts

Posted

Właśnie, JOMA ma rację. Na katowickim wątku dopiszę do grafiku osoby, które się zadeklarowały. Neo, wejdź tam proszę (choćby przez banerek w moim podpisie) i powiedz czy na spotkaniu będziesz.

Posted

Kochani mamy nowy DT znajomi sa chetni ale jak narazie sa chetni na koci tymczas :pto mlode malzenstwo sa bardzo mili i bardzo kochaja swojego kota codziennie do mnie przychodza do skelpu po jakies smakolyki kot do tego jest pod ciagla opieka weta:pAnetko to ci Panstwo o ktorych ci mowialam:p

Posted

UWAGA ! UWAGA !

mamy wolne miejsca dla tymczasów na niedzielę

na tę chwilę byłyby to tymczasy rezerwowe ale gdyby pieski z soboty znalazły domki - czego im życzymy :loveu: - szkoda będzie miejsc wolnych

Piszcie do mnie o chętnych tymczasach, które były by w stanie podjechać na akcję w niedzielę po telefonie potwierdzającym w sobotę.

Piszcie na wątku bo jutro jestem cały dzień na akcji - będę najwcześniej ok 19 - 20. Decyduje pierwszeństwo zgłoszenia - niestety.

Posted

Jak ja wychodzilam o 15 to 4 psiaki poszly do nowych domkow o ile sie nie myle.

WYjatkowa byla dzis roznorodność psiaków.
Jedna baaardzo schrowana starowinka ,żwawy staruszek,kilka mlodzieniaszkow w tym hienopies.
Szkoda,ze nimam zdjęc i nie wiem czy ktoś robil "niewiem:
no a do puszek dzisiaj raczej chetnie ludzie wrzucali pieniądzorki :-D

ciekawa jestem jaki jest dzisiejszy ostateczny wynik"

Posted

__Lara napisał(a):
I jak tam dzisiejsza akcja?

bardzo dobrze!
5 psów tymczasowych znalazło dom + pudelek. Niestety żaden schroniskowiec nie poszedł (chyba że coś się wydarzyło po moim wyjściu?;>)
Puszki też pełne:multi::multi::multi:

A Bubusiowi sie do domu nie spieszy :lol:

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Niestety żaden schroniskowiec nie poszedł (chyba że coś się wydarzyło po moim wyjściu?;>)

to niedobrze....mam nadzieje ,ze cos sie zmienilo...ciekawe jak ta kasztanowa sunia ze schroniska:shake:

Posted

Ola la napisał(a):
to niedobrze....mam nadzieje ,ze cos sie zmienilo...ciekawe jak ta kasztanowa sunia ze schroniska:shake:

ta 10 miesięczna? trochę osób się nią interesowało, ale to tak jak z Bubkiem na zasadzie jaka ładna, ale zabrac nie mogę bo coś tam..
Ale mam nadzieję że jak ja poszłam to się ruszyło. Poszłam jakoś wpół do 19 to już chyba za niedługo schronisko przyjechało;

Posted

__Lara napisał(a):
To fajnie :multi: a które tymczasy znalazły domy? :lol:

Dzisiaj domki znalazły:
2 szczeniaki od wikuwiku
Daktyl od muro
Iskierka od Wiewiórki
Luna od Glutofi
+ pudliczka

+ dużo kotków...

A czy królik Pasztet znalazł dom?

Posted

Dariu Lunkę wzięli Państwo z tego numeru który mi podałaś. Mam wrażenie ze super trafiła, nie to zeby sama zainteresowana chciała iść...
Dzwoniłam juz do nich mała przestała nas szukać zjadła kolację i śpi do góry brzuchem!
Byli jeszcze inni fajnie ludzie zainteresowani Lunką ale powiedziałam im ze na kogoś czeka choć nie wiadomo czy ją adoptują i wspólnie doszlismy do wniosku ze lepiej jak wezmą starszą nieco psinę z mniejszymi szansami na adopcję i wzięli Iskierkę (chyba tak ma na imię ta sunia)

Posted

__Lara napisał(a):
Super :multi::loveu:

A Czy JOMIE udało się wydrukować moje ogłoszenia? :)

Miala nie przypinać Sary - jamniczki, bo możliwe, że pojedzie do domku.

Laruś udało się wydrukowac, tylko prośba na następny raz - mniej kolorków i tła, na te wszystkie ogłoszenia to caly kardiż tuszu by zszedł. Dobrze, że wydrukowały sie bez tła ;P Możemy Cie o to prosić? Ogólnie podobno bardzo ładne, ale miejże litość kobito dla drukarki JOMY :diabloti:

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Poprostu PIĘKNA akcja gratulacje:loveu:
Teraz sprawa do Bounty kogo mam ogłaszać skoro Daktylek w nowym domciu? Poporszę o nowy przydział.
Przy okazji mam propozycje wrzucajcie do pierwsze lub drugiego postu linki do wszystkich wątków psiaków fundacyjnych będzie wszystko na miejscu.
Po wynikach akcji widać, że fundacja dziłą rewelacyjnie!!! Gratuluje z całego serca całej ekipei-DOBRA ROBOTA:loveu:

Posted

Kisiaraf napisał(a):
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Poprostu PIĘKNA akcja gratulacje:loveu:
Teraz sprawa do Bounty kogo mam ogłaszać skoro Daktylek w nowym domciu? Poporszę o nowy przydział.
Przy okazji mam propozycje wrzucajcie do pierwsze lub drugiego postu linki do wszystkich wątków psiaków fundacyjnych będzie wszystko na miejscu.
Po wynikach akcji widać, że fundacja dziłą rewelacyjnie!!! Gratuluje z całego serca całej ekipei-DOBRA ROBOTA:loveu:

Kochana dam znać po akcji, bo teraz sie mieszam - zobaczymy jakie jutro psiaki znajdą dom i będzie jasnosc co ogłaszać ;]
Tengusia nie może się zająć aktualizowaniem wątku, juz poszła prośba o zmienienie autora wątku, niebawem powinno być wszystko na 1 stronie.