Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i][i]

Fruzia dziś odeszła :placz::placz::placz: Nawet nie mam sił pisać :( Odeszła nagle, nie cierpiała, trwało to zaledwie kilka minut. Fruzi stanęło serduszko :-(:-(:-( Nic nie zwiastowało tego nieszczęścia.... Rano wszystko było w porządku, potem nagle zasłabła, Sławek nie zdążył nawet dobiec do weta :( Nie odeszła sama, był przy niej Sławek :(

Jezu, jak ja mam bez niej żyć :placz::placz::placz:

NIE WIERZĘ, ŻE TO SIĘ STAŁO :placz::placz::placz:

Posted

Agnieszko dałaś jej, Ty i Sławek, to czego nigdy w życiu nie zaznała, ogromną miłość i ciepło i dom, wspaniały, troskliwy. A ona już sobie biega na wszystkich łapkach i czeka tam na Was

Posted

Wiem, wiem, ale nie potrafię sobie znaleźć miejsca, teraz Fruzia powinna siedzieć mi na kolanach :placz: Teraz jest czas przytulanek i miazianek, a nie łez i rozpaczy :( GDZIE JEST MOJA FRUZIA, MOJE NAJDROŻSZE SZCZĘŚCIE :placz::placz::placz:

Posted

Fruziu, pamietam, jak cie wiozlam do Krakowa, bylas taka grzeczna, taka cichutka i cierpliwa. Zasluzylas na to, by dluzej sie cieszyc wspanialym domem, choleraaa :placz: