Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ines_Chorzów']Pozostałe futerka ganiają się z Fruzią po całym domu :D Przeważnie to ona ucieka, a one biegają za nią :) Potem ona się chowa w budce i po zabawie :D Bawią się razem, nie dokuczają Fruzi, czasem nawet się buziają :D

Fruzia chciała się pochwalić, że wyjeżdża na długi weekend :) Jako jedyna z naszych futerek jedzie z nami do Nędzy :crazyeye: (nazwa mało atrakcyjna, ale miejsce super :D). Będziemy się byczyć :eviltong:
Udanego wypoczynku!
Nędzę to ja mam jak rok długi i szeroki:diabloti:

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lemoniada']Udanego wypoczynku!
Nędzę to ja mam jak rok długi i szeroki:diabloti:
teraz to nowego wymiaru nabierze określenie:

"nędznie wypocząłem"

Posted

Fruzia to się normalnie z wrażenia pochorowała :( Cztery dni temu dopadła ją kosmiczna biegunka, do tego przedwczoraj zaczęła wymiotywać :( Teraz jest już lepiej, dostaje leki, spectę i już wraca jej apetyt. Miejmy nadzieję, że do piątku wyzdrowieje, bo tak się cieszyliśmy na ten wyjazd, że szkoda by było nie pojechać, a i Fruzia miałaby troszkę odmiany.

Posted

Z Fruzią lepiej, już się wyszykowała na wyjazd. Dostała leki o przedłużonym działaniu. Mamy jednak za to inny problem. Odebraliśmy jej wyniki badań i Fruzik ma mocno podwyższony poziom leukocytów (trzy krotnie :(). Powtórzymy za jakiś czas badania i zobaczymy, czy to coś poważnego, czy tylko wynik jej obecnej chorowy.

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Z Fruzią lepiej, już się wyszykowała na wyjazd. Dostała leki o przedłużonym działaniu. Mamy jednak za to inny problem. Odebraliśmy jej wyniki badań i Fruzik ma mocno podwyższony poziom leukocytów (trzy krotnie :(). Powtórzymy za jakiś czas badania i zobaczymy, czy to coś poważnego, czy tylko wynik jej obecnej chorowy.

ojej, co to za chorowinka. jak nie to, to tamto:-(

Posted

I już po wczasach :( Za to Fruzia przeszczęśliwa :D Wszyscy nasi znajomi ( a było nas tam jakieś 45-50 osób :)) przyjęli ją rewelacyjnie. To była pierwsza maskotka spotu. Wszyscy ją miziali, nosili na rękach, komplementowali i wogole okazywali jej duże zainteresowanie. Fruzik jeszcze nigdy nie dostał takiej dużej dawki przytulanek i buziaków :D Fruzia nie przegapiła żadnej imprezy, żadnego grilla, nawet sobie sama upiekła kiełbaskę, po czym wcięła ją calutką :D Jestem przeszczęśliwa, że udało nam się spędzić tyle czasu z Fruzikiem i że w jej oczkach widać było tyle radości. Szkoda tylko, że pogoda była deszczowa, bo Fruzia nie miała okazji poszaleć na trawie, no i szkoda, że grad strzaskał nam doszczętnie auto :( Mamy powgniatany dach i maskę, no i stłuczoną szybę przednią i tylne światła. Poza tym wyjazd był udany. Fruzia pozdrawia wszystkich :)

Posted

To świetnie, że wszyscy zadowoleni, mimo niespecjalnej aury. Nie dziwię się, że Fruzinka przeszczęśliwa - była na wywczasach, była w centrum uwagi, kiełbaskę sobie upiekła - kochana Fruzinka. A Wy też trochę odpoczęliście, takie wypady, nawet krótkie są bardzo potrzebne.

Posted

Dziś odebrałam okropny telefon od Sławka. Fruzia miała jakąś "zapaść" :crazyeye: Sławek ją kąpał (jak zwykle) i nagle Fruzia jakby straciła przytomność, leciała mu przez ręce i matrzyła takim martwym spojrzeniem w sufit. Po chwili się ocknęła, jakby ją ktoś obudził. Sławek złapał za telefon i zadzwonił do mnie, a ja od razu odesłałam go do weta, który zbadał ją dokładnie (wszystko było ok) i stwierdził, że jeśli to się będzie powtarzało, to Fruzik będzie musiał brać leki rozkurczowe, które działają też uspakajająco, bo byc może Fruzia się czymś zestresowała i taka była jej reakcja. Boże jak ja się wystraszyłam, a Sławek to wogóle mało nie padł na zawał :( Biedna ta nasza Fruzia :(