Lemoniada Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Pozostałe futerka ganiają się z Fruzią po całym domu :D Przeważnie to ona ucieka, a one biegają za nią :) Potem ona się chowa w budce i po zabawie :D Bawią się razem, nie dokuczają Fruzi, czasem nawet się buziają :D Fruzia chciała się pochwalić, że wyjeżdża na długi weekend :) Jako jedyna z naszych futerek jedzie z nami do Nędzy :crazyeye: (nazwa mało atrakcyjna, ale miejsce super :D). Będziemy się byczyć :eviltong: Udanego wypoczynku! Nędzę to ja mam jak rok długi i szeroki:diabloti: Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No to się Fruzince poszczęściło. Odpoczywaj, maleńka. :p Quote
Zmysł Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Lemoniada']Udanego wypoczynku! Nędzę to ja mam jak rok długi i szeroki:diabloti: teraz to nowego wymiaru nabierze określenie: "nędznie wypocząłem" Quote
tomcug Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='Zmysł']teraz to nowego wymiaru nabierze określenie: "nędznie wypocząłem" Dobre :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Zmysł Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Przepraszam za offa, ale zachęcam do wstąpienia do grona Skarbonkowiczów: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112210 Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Fruziu, niedługo wyruszasz w podróż, ale będzie emocji pewnie. Quote
Ines_Chorzów Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Fruzia to się normalnie z wrażenia pochorowała :( Cztery dni temu dopadła ją kosmiczna biegunka, do tego przedwczoraj zaczęła wymiotywać :( Teraz jest już lepiej, dostaje leki, spectę i już wraca jej apetyt. Miejmy nadzieję, że do piątku wyzdrowieje, bo tak się cieszyliśmy na ten wyjazd, że szkoda by było nie pojechać, a i Fruzia miałaby troszkę odmiany. Quote
Isabel Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Trzymam kciuki, żeby wszystko się pomyślnie ułożyło:thumbs: Quote
tomcug Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Mam nadzieję, że do piątku Fruzia zapomni o niestrawności. Quote
Ines_Chorzów Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Z Fruzią lepiej, już się wyszykowała na wyjazd. Dostała leki o przedłużonym działaniu. Mamy jednak za to inny problem. Odebraliśmy jej wyniki badań i Fruzik ma mocno podwyższony poziom leukocytów (trzy krotnie :(). Powtórzymy za jakiś czas badania i zobaczymy, czy to coś poważnego, czy tylko wynik jej obecnej chorowy. Quote
Zmysł Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Z Fruzią lepiej, już się wyszykowała na wyjazd. Dostała leki o przedłużonym działaniu. Mamy jednak za to inny problem. Odebraliśmy jej wyniki badań i Fruzik ma mocno podwyższony poziom leukocytów (trzy krotnie :(). Powtórzymy za jakiś czas badania i zobaczymy, czy to coś poważnego, czy tylko wynik jej obecnej chorowy. ojej, co to za chorowinka. jak nie to, to tamto:-( Quote
tomcug Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Poziom leukocytów wzrasta przy każdych infekcjach, mam nadzieję, że to jedyny powód nieprawidłowości w wynikach koteczki. :p Quote
tomcug Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 No to Fruzia szaleje na krótkich "wywczasach". Należy się koteczce mała odmiana. Quote
Ines_Chorzów Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 I już po wczasach :( Za to Fruzia przeszczęśliwa :D Wszyscy nasi znajomi ( a było nas tam jakieś 45-50 osób :)) przyjęli ją rewelacyjnie. To była pierwsza maskotka spotu. Wszyscy ją miziali, nosili na rękach, komplementowali i wogole okazywali jej duże zainteresowanie. Fruzik jeszcze nigdy nie dostał takiej dużej dawki przytulanek i buziaków :D Fruzia nie przegapiła żadnej imprezy, żadnego grilla, nawet sobie sama upiekła kiełbaskę, po czym wcięła ją calutką :D Jestem przeszczęśliwa, że udało nam się spędzić tyle czasu z Fruzikiem i że w jej oczkach widać było tyle radości. Szkoda tylko, że pogoda była deszczowa, bo Fruzia nie miała okazji poszaleć na trawie, no i szkoda, że grad strzaskał nam doszczętnie auto :( Mamy powgniatany dach i maskę, no i stłuczoną szybę przednią i tylne światła. Poza tym wyjazd był udany. Fruzia pozdrawia wszystkich :) Quote
black_cat Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 :) jak sie milo czyta o fruzi, szkoda tylko ze auto ucierpiało :( Quote
Isabel Posted August 17, 2008 Posted August 17, 2008 To świetnie, że wszyscy zadowoleni, mimo niespecjalnej aury. Nie dziwię się, że Fruzinka przeszczęśliwa - była na wywczasach, była w centrum uwagi, kiełbaskę sobie upiekła - kochana Fruzinka. A Wy też trochę odpoczęliście, takie wypady, nawet krótkie są bardzo potrzebne. Quote
tomcug Posted August 18, 2008 Posted August 18, 2008 Fruzia nareszcie szczęśliwa. :multi: Autka szkoda. :-( Quote
Ines_Chorzów Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Dziś odebrałam okropny telefon od Sławka. Fruzia miała jakąś "zapaść" :crazyeye: Sławek ją kąpał (jak zwykle) i nagle Fruzia jakby straciła przytomność, leciała mu przez ręce i matrzyła takim martwym spojrzeniem w sufit. Po chwili się ocknęła, jakby ją ktoś obudził. Sławek złapał za telefon i zadzwonił do mnie, a ja od razu odesłałam go do weta, który zbadał ją dokładnie (wszystko było ok) i stwierdził, że jeśli to się będzie powtarzało, to Fruzik będzie musiał brać leki rozkurczowe, które działają też uspakajająco, bo byc może Fruzia się czymś zestresowała i taka była jej reakcja. Boże jak ja się wystraszyłam, a Sławek to wogóle mało nie padł na zawał :( Biedna ta nasza Fruzia :( Quote
Isabel Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Może to wina upału? Bo przecież nie mogła się zestresować rutynową kąpielą! Oj, Fruzinko, napędziłaś wszystkim strachu! Quote
Recommended Posts