tomcug Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Może to taki dzień? Pies koleżanki wczoraj miał to samo, coś jakby zapaść. :-( Quote
Tweety Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Fruzinko-imprezowiczko, nie strasz nas wszystkich malusia. Przecież widzisz jakie życie jest fajne a kiełbaski "własnołapnie" pieczone - pyszne. Trzymaj się cieplutko, maleńka. a tak btw, Ines i Sławku, jak dobrze, że jesteście:loveu: Quote
black_cat Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 O matko, biedna kocinka, jak nie urok to .... Quote
przyjaciel_koni Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Wróciłam z miesięcznego wygnania... O decyzji Opiekunów Fruzi dowiedziałam się już wcześniej z info tel. Ines - dziękuję za Fruzieńkę !!!! Za wszystko co jej dajecie !!!! Tyle miłości nigdy nie zaznała... Dziękuję również Komitetowi Pomocy dla Zwierząt za wspieranie Fruzi !!!! Wiem, że są tam Wspaniałe Osoby ! (Panią Dorotę miałam przyjemność poznać kiedyś osobiście) Przykro bardzo, że Fruzia wciąż tak cierpi. A całe zło, którego ta kocinka doświadczyła nigdy nie powinno się zdarzyć... Brak sprawiedliwości na tym świecie. Wciąż bardzo bym chciała by zdrowie do Fruzi powróciło... Quote
Ines_Chorzów Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 W sobotę Fruzia znów była na wycieczce. Mianowicie pojechała odwiedzić swoich finansowych opiekunów :) Ta mała strzyga świetnie znosi podróże. Troszkę się na początku przestraszyła, bo zobaczyła dziwne zwierzątka, ale potem już było ok :D Potem zabraliśmy Fruzię do pokazowej zagrody żubrów, gdzie podziwiała wszystko z wielkim zdziwieniem :D Nawet na film 3D się załapała :D W nocy spała jak suseł :) Quote
tomcug Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Myślę, że dla Fruzi to wielka odmiana. Na pewno jest szczęśliwa. :loveu: Quote
Ines_Chorzów Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Fruzia dostała wózeczek i uczy się w nim chodzić, o dziwo nawet jej to dobrze idzie :) Spaceruje sobie z Morfeuszkiem po mieszkaniu. Musimy tylko nieco zmodyfikować ten wózeczek, żeby nie był tak wywrotny. P.S> Jak wszystko dobrze pójdzie, to Fruzię znów czeka wycieczka, tym razem na kielecczyznę :D Jedziemy do rodzinki i przy okazji będziemy odbierać kota, który znalazł domek w Chorzowie :) Quote
Isabel Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No, to się podróżniczka z naszej Fruzi zrobiła:loveu: Prosimy o fotki Fruzinki na wózeczku - dzielna i sprytna z niej koteczka, że tak sobie świetnie radzi:loveu: Quote
tomcug Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Dzięki wózeczkowi Fruzia będzie mogła sama się przemieszczać, tak? Quote
Ines_Chorzów Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Fruzia dzięki wózeczkowi nareszcie poczuje się jak prawdziwa kotka, póki co ciągle poruszała się na pupie, a teraz "na czterech łapkach". Po powrocie cykniemy jej jakieś foto na wózeczku, sami zobaczycie jak jej idzie :) Quote
tomcug Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Bardzo jestem ciekawa, jak Fruzia na tym wózeczku zasuwa. :lol: Quote
Tweety Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 byleby tylko nie chciała wskakiwać z nim gdziekolwiek:shake: Czekamy na fotki w nowej "furze";) Quote
tomcug Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Bardzo jestem ciekawa, jak wygląda Funia na wózeczku. Quote
przyjaciel_koni Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 I ja czekam - też jestem ciekawa jak Fruzieńce idzie "nauka jazdy".... Quote
Ines_Chorzów Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cicho, bo Fruzia odpoczywa po weekendowej wycieczce. Była na kielecczyźnie, zwiedziła zamek Krzyżtopór, była na grillu (nie dosłownie :D), na dożynkach, wygrała w loterii wazon, zaliczyła labirynt w kukurydzy, obejżała bizony i inne zwierzątka, przy okazji podrzuciła do nowego domku Bronxa :) Uff, dużo tego było, ale Fruzia zdecydowanie zadowolona z wypadu. Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, jak tylko znajdę trochę czasu. Quote
Zmysł Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Jejku, ja nie wiem, czy przez całe swoje życie miałem tyle przygód;) Quote
Tweety Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Fruzieńko, ależ ty "swiatowy" kot jesteś:evil_lol: Quote
tomcug Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Cicho, bo Fruzia odpoczywa po weekendowej wycieczce. Była na kielecczyźnie, zwiedziła zamek Krzyżtopór, była na grillu (nie dosłownie :D), na dożynkach, wygrała w loterii wazon, zaliczyła labirynt w kukurydzy, obejżała bizony i inne zwierzątka, przy okazji podrzuciła do nowego domku Bronxa :) Uff, dużo tego było, ale Fruzia zdecydowanie zadowolona z wypadu. Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia, jak tylko znajdę trochę czasu. Łomateńko, byliście tak blisko mnie,a ja o niczym nie wiedziałam.:shake: Zaprosiłabym na kawkę. :lol: Quote
Ines_Chorzów Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tomcug napisał(a):Łomateńko, byliście tak blisko mnie,a ja o niczym nie wiedziałam.:shake: Zaprosiłabym na kawkę. :lol: Następnym razem chętnie skorzystamy z zaproszenia :) Quote
tomcug Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Następnym razem chętnie skorzystamy z zaproszenia :) Zapraszam!!! A swoją drogą to ja przez kilka dobrych lat mieszkałam w Chorzowie i był to naprawdę piękny okres w moim życiu. Bardzo lubię to miasto. Quote
Ines_Chorzów Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 tomcug napisał(a):Zapraszam!!! A swoją drogą to ja przez kilka dobrych lat mieszkałam w Chorzowie i był to naprawdę piękny okres w moim życiu. Bardzo lubię to miasto. W takim razie zapraszamy do Chorzowa celem odnowienia wspomnień :) Quote
Recommended Posts