przyjaciel_koni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Fruzieńko - pokaż się "nocnym" Dogomaniakom !!!! Jakie dinozaury ???? KWL - co ty sugerujesz....? Fruzieńka i pozostałe koteczki nadal bardzo proszą o Waszą pamięć !!!! Quote
Tweety Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Fruzik, może ktoś stosowny, poszukujący słodkiej kocinki może w końcu by cię dojrzał Quote
t_kasiek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 potrzeboje domku bo na to zasluguje !!!!!!! Quote
Zmysł Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Przepraszam za offa, ale czy mogę Was zaprosić na ten wątek? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10038547#post10038547 Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witaj Fruzieńko ! Ciocia wczoraj nieco zaniedbała zwierzątka, bo się rozchorowała... (Zmysł - ja znam podobny przypadek w Adamowie -tylko zwierząt więcej... Cały czas się zastanawiam, czy nie założyć wątku... Takie Osoby zawsze należy wspierać w miarę możliwości.) Przypominam dzisiaj naszą koteczkę za całe dwa dni... Fruzia wciąż prosi o wsparcie !!! Bazarki, wpłaty - co kto może !!!! Pozostałe koteczki również proszą o pamięć Dogo !!!! Quote
Tweety Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Ines, jak sobie radzicie? no i przypominam, że Fruzia szuka swojego miejsca na Ziemi! Quote
Tweety Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Fruzieńko, nie dokładaj jeszcze dobrym ludziom roboty:shake: Quote
Ines_Chorzów Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Tweety napisał(a):Ines, jak sobie radzicie? no i przypominam, że Fruzia szuka swojego miejsca na Ziemi! Jakoś leci. Nie jest łatwo, bo postępy są powolne, ale jakoś sobie wszyscy radzimy :) Fruzia ostatnio nauczyła się "wyskakiwać" z pieluszki, co za tym idzie, mam ciągle mnóstwo prania i sprzątania:crazyeye: Jestem bardzo przemęczona, ale cóż począć :) Nie wiem, jak ona to robi, wcześniej zdarzało jej się wygryźć pieluszkę i się jej pozbyć, a teraz pieluszka jest nienaruszona (zaklejona), a Fruzik siedzi sobie obok :crazyeye: Albo ta mała szczyga schudła, albo jest coraz sprawniejsza i pomaga sobie nóżkami wyjść z pieluszki :D ??? Quote
t_kasiek Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 kotka - przyszla wiosna, pora na domek !!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Jakoś leci. Nie jest łatwo, bo postępy są powolne, ale jakoś sobie wszyscy radzimy :) Fruzia ostatnio nauczyła się "wyskakiwać" z pieluszki, co za tym idzie, mam ciągle mnóstwo prania i sprzątania:crazyeye: Jestem bardzo przemęczona, ale cóż począć :) Nie wiem, jak ona to robi, wcześniej zdarzało jej się wygryźć pieluszkę i się jej pozbyć, a teraz pieluszka jest nienaruszona (zaklejona), a Fruzik siedzi sobie obok :crazyeye: Albo ta mała szczyga schudła, albo jest coraz sprawniejsza i pomaga sobie nóżkami wyjść z pieluszki :D ??? Ja wolę być dobrej myśli i wierzyć, że jednak, choć powolne, to postępy są !!! I może faktycznie te nóżki mają z pieluszką coś wspólnego... Tylko Ines zmęczona sprzątaniem i ciągłym bieganiem z Fruzieńką... Bardzo prosimy już teraz o pomoc w szukaniu domu stałego dla Fruzieńki !!! To nie będzie łatwe, bo dom musi być naprawdę odpowiedzialny i kochający !!! Poprosimy Majqę o piękny tekst dla Fruzi ! Musi się koteńce wszystko ułożyć ! Tak już na zawsze... Należy się jej rekompensata za tyle cierpienia z winy "człowieka" !!! Prosimy też o dalsze wspieranie Fruziowego leczenia i rehabilitacji !!! Bazarki, wpłaty... Co Kto może i da radę... Quote
Tweety Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Kto da Fruzince ciepły, kochający domek? Quote
t_kasiek Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 DZIEN DOBRY MALEŃKA......jak sie czujesz ??? Quote
Margo05 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Fruzia, czekamy na postępy, więc się zmobilizuj kocinko :loveu: Quote
agastaffbull Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Kochana Fruziu, nie zapomniałam o Tobie-dziś dostałam wypłatę, odłożyłam już kilka groszy dla Ciebie i wyślę je natychmiast po weekendzie (dziś niestety nie dam już rady...) Całuję! Quote
przyjaciel_koni Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Fruzinka wciąż w potrzebie !!! Liczy na Dogo... Rehabilitacja będzie jeszcze nieco trwała... Oby postępy Fruzi były duże !!! Tego należy koteńce życzyć !!!! Każda pomoc jest w przypadku Fruzi ważna !!! Poszukiwany też stały dom dla wspaniałej koteczki !!! Quote
Tweety Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ines, mam nadzieję, że paczka doszla, bo do mnie kurier-barbarzyńca dzwonił juz o siódmej rano tylko po to abym mu powiedziała, że był podany Twój telefon jako odbiorcy:mad:;) Quote
Recommended Posts