Ines_Chorzów Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 GreenEvil napisał(a):Fruzka :loveu: brawo dziewczynko :loveu: ines.. skad masz mojego Jurka? :mad: pzdr GReenEvil :oops::oops::oops: Może to jego brat bliźniak? :lol: A tak poważnie, to mój pierwszy kotek, taka MAŁA pchła :D Quote
Ines_Chorzów Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 agastaffbull napisał(a):Jakich rzeczy materialnych potrzebuje Fruzia? Czy może potrzebne są strzykawki, igły, bandaże, gaziki? Jeśli tak, to jakie numery (rozmiary) igieł i strzykawek? Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll: Quote
agastaffbull Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Tak jak powiedziałam-natychmiast po wypłacie wpłacę coś dla Fruzi, blankiet już wypisałam, teraz tylko muszę czekać na kasę-pod koniec miesiąca...Kupicie jej to, co będzie niezbędne...Jak tylko będę mogła-będę się dokładać! Całuski i głaskanko dla mojej ukochanej Fruzieńki!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Ines_Chorzów']Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll: Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc w uzupełnieniu "braków" w wyposażeniu Fruzieńki !!!! Koteczka bardzo prosi !!!! Fruzia tak mnie pozytywnie zaskoczyła... Ines - Wasza konsekwencja w postępowaniu z Fruzinką też ma tu ogromne znaczenie !!!! Sądzę, że rehabilitacja u Pani Halinki i Wasze kontynuowanie ćwiczeń w domu, były podstawą Fruziowego sukcesu !!! Quote
fona Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll: mam karme, ale dla trzustkowców... hillsa wlasnie... moze zapytaj lekarza, czy moze taka byc... nie znam sie, nie chcialabym, zeby zaszkodzila Quote
Ines_Chorzów Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 fona napisał(a):mam karme, ale dla trzustkowców... hillsa wlasnie... moze zapytaj lekarza, czy moze taka byc... nie znam sie, nie chcialabym, zeby zaszkodzila Ok. Zapytam. Może akurat mogłaby ją jeść :) Quote
przyjaciel_koni Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To chyba jednak nie jest taka sama karma... Wobec powyższego nadal prosimy o pomoc w zakupie karmy dla Fruzieńki !!! Quote
Tweety Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Ines a może zrobić dla Was jakieś zamówienie w Krakvecie? Jest nie tylko Fruzia ale i Baciuszek Quote
Ines_Chorzów Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 fona napisał(a):mam karme, ale dla trzustkowców... hillsa wlasnie... moze zapytaj lekarza, czy moze taka byc... nie znam sie, nie chcialabym, zeby zaszkodzila Sławek rozmawiał dziś z wetem, który powiedział, że karma dla trzustkowców też się nada, ponieważ generalnie chodzi o to, aby to było lekkostrawne :) Quote
centauri22 Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 witam, tylko się cieszyć postępami FRUZI zostaje... obserwuje wszystko bacznie :) i podziw bierze ile dla tego kociny ludzie zrobili. a ja od siebie zachęcam znajomych żeby przez VIVE na AFN wplacali 1%- więc i dla FRUZI niedługo coś będzie, jeśli ludzie nie chcą od razu przelewać na konto to chociaż niech podatek dadzą :) każdy sposób dobry. Pozdrawiam Ania Quote
agastaffbull Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Jakich konkretnie podkładów i chusteczek dla niemowląt potrzebuje Fruzia? Chodzi mi o dokładne dane-wymiary, firma, konkretne przeznaczenie itd. I czy Fruzia może jeść kocie smakołyki? Jeśli tak, to jakie? Kocham Fruzię, popytam koleżankę farmaceutkę o możliwość kupienia podkładów i chusteczek po cenie hurtowej, ale niestety nie mogę niczego obiecać...Jedno jest pewne-natychmiast po wypłacie wysyłam pieniądze dla Fruzi!!! Quote
KWL Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Fruzinek za wszystko jest wdzięczny - ale niestety nie jest jedyną kociną pod opieką Tweety i AFN, stąd prosimy o wsparcie wszystkich kotków i DT dla nich. Quote
fona Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Sławek rozmawiał dziś z wetem, który powiedział, że karma dla trzustkowców też się nada, ponieważ generalnie chodzi o to, aby to było lekkostrawne :) to wspaniale mam chyba 7 puszek, dostalam od kolezanki, to jutro wysle, tylko poprosze o adres na pw Quote
Tweety Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Fruzinka przypomina się, inne koty też Quote
przyjaciel_koni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 [quote name='KWL']Fruzinek za wszystko jest wdzięczny - ale niestety nie jest jedyną kociną pod opieką Tweety i AFN, stąd prosimy o wsparcie wszystkich kotków i DT dla nich. Naprawdę ciężko jest z miejscami dla kolejnych kotków !!!! I z finansami marnie... Każdy dom, każdy grosz jest na wagę kolejnego kociego życia !!! Prosimy - Pomóżcie !!!! Quote
Ines_Chorzów Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 agastaffbull napisał(a):Jakich konkretnie podkładów i chusteczek dla niemowląt potrzebuje Fruzia? Chodzi mi o dokładne dane-wymiary, firma, konkretne przeznaczenie itd. I czy Fruzia może jeść kocie smakołyki? Jeśli tak, to jakie? Ja kupuję dla Fruzi podkłady Bella Baby Happy, rozmiar chyba standardowy: 60x90 cm. Co do chusteczek, to ostatnio Komitet Pomocy dla Zwierząt podarował Fruzi Johnson`s baby pakowane po 64 szt. Wcześniej kupowałam jej takie no name i też były dobre :) Co do przysmaków, to Fruzinek może jeść tylko lekkostrawne rzeczy, no chyba, że są lekkostrawne przysmaki :D Quote
t_kasiek Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 poprosze numer konta na PW - wysle pare zlotych :( Quote
Tweety Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Ines_Chorzów napisał(a):Ja kupuję dla Fruzi podkłady Bella Baby Happy, rozmiar chyba standardowy: 60x90 cm. Co do chusteczek, to ostatnio Komitet Pomocy dla Zwierząt podarował Fruzi Johnson`s baby pakowane po 64 szt. Wcześniej kupowałam jej takie no name i też były dobre :) Co do przysmaków, to Fruzinek może jeść tylko lekkostrawne rzeczy, no chyba, że są lekkostrawne przysmaki :D A karmę dla Fruzi jeszcze macie czy też zamówić? Quote
Ines_Chorzów Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Tweety napisał(a):A karmę dla Fruzi jeszcze macie czy też zamówić? Mamy, mamy, ostatnio KPdZ kupił Fruzi 20 puszek i znów zapowiedział wizytę wraz z podarunkami w postaci m.in. karmy :) Fruzia potrzebuje średnio 1 puszkę na dzień, więc jeszcze troszkę nam zostało :) Quote
t_kasiek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 maleńka potrzebuje swoich kolanek i duzo milosci !!!!!!!! szuka domku :( Quote
agastaffbull Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 A czy te chusteczki to mają być nasączane? Bo mi chusteczki dla niemowląt kojarzą się właśnie z takimi nasączanymi... Ja już mało jajka nie zniosę, tak nie mogę doczekać się wypłaty i wysłania pieniędzy Fruzince... Quote
KWL Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Jajko też się przyda :-) A nie znajdziesz jakiegoś DT jeszcze może zamiast tego jajka :-) Quote
Recommended Posts