Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

GreenEvil napisał(a):
Fruzka :loveu: brawo dziewczynko :loveu:

ines.. skad masz mojego Jurka? :mad:

pzdr
GReenEvil

:oops::oops::oops: Może to jego brat bliźniak? :lol: A tak poważnie, to mój pierwszy kotek, taka MAŁA pchła :D

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agastaffbull napisał(a):
Jakich rzeczy materialnych potrzebuje Fruzia? Czy może potrzebne są strzykawki, igły, bandaże, gaziki? Jeśli tak, to jakie numery (rozmiary) igieł i strzykawek?

Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll:

Posted

Tak jak powiedziałam-natychmiast po wypłacie wpłacę coś dla Fruzi, blankiet już wypisałam, teraz tylko muszę czekać na kasę-pod koniec miesiąca...Kupicie jej to, co będzie niezbędne...Jak tylko będę mogła-będę się dokładać!
Całuski i głaskanko dla mojej ukochanej Fruzieńki!!!

Posted

[quote name='Ines_Chorzów']Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll:

Będziemy bardzo wdzięczni za pomoc w uzupełnieniu "braków" w wyposażeniu Fruzieńki !!!!
Koteczka bardzo prosi !!!!

Fruzia tak mnie pozytywnie zaskoczyła... Ines - Wasza konsekwencja w postępowaniu z Fruzinką też ma tu ogromne znaczenie !!!!
Sądzę, że rehabilitacja u Pani Halinki i Wasze kontynuowanie ćwiczeń w domu, były podstawą Fruziowego sukcesu !!!

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Fruzia najbardziej potrzebuje karmy dla wątrobowców hills`a :roll: Zastrzyki dostaje u weta, więc o igły i strzykawki się nie martwię. Póki co ma zapas pieluszek, szybko kończą się jednak podkłady i chusteczki dla niemowląt. :roll:

mam karme, ale dla trzustkowców... hillsa wlasnie...
moze zapytaj lekarza, czy moze taka byc... nie znam sie, nie chcialabym, zeby zaszkodzila

Posted

fona napisał(a):
moze zapytaj lekarza, czy moze taka byc... nie znam sie, nie chcialabym, zeby zaszkodzila

Ok. Zapytam. Może akurat mogłaby ją jeść :)

Posted

fona napisał(a):

Sławek rozmawiał dziś z wetem, który powiedział, że karma dla trzustkowców też się nada, ponieważ generalnie chodzi o to, aby to było lekkostrawne :)

Posted

witam, tylko się cieszyć postępami FRUZI zostaje... obserwuje wszystko bacznie :) i podziw bierze ile dla tego kociny ludzie zrobili.

a ja od siebie zachęcam znajomych żeby przez VIVE na AFN wplacali 1%- więc i dla FRUZI niedługo coś będzie, jeśli ludzie nie chcą od razu przelewać na konto to chociaż niech podatek dadzą :) każdy sposób dobry.

Pozdrawiam
Ania

Posted

Jakich konkretnie podkładów i chusteczek dla niemowląt potrzebuje Fruzia? Chodzi mi o dokładne dane-wymiary, firma, konkretne przeznaczenie itd. I czy Fruzia może jeść kocie smakołyki? Jeśli tak, to jakie?
Kocham Fruzię, popytam koleżankę farmaceutkę o możliwość kupienia podkładów i chusteczek po cenie hurtowej, ale niestety nie mogę niczego obiecać...Jedno jest pewne-natychmiast po wypłacie wysyłam pieniądze dla Fruzi!!!

Posted

Fruzinek za wszystko jest wdzięczny - ale niestety nie jest jedyną kociną pod opieką Tweety i AFN, stąd prosimy o wsparcie wszystkich kotków i DT dla nich.

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Sławek rozmawiał dziś z wetem, który powiedział, że karma dla trzustkowców też się nada, ponieważ generalnie chodzi o to, aby to było lekkostrawne :)

to wspaniale
mam chyba 7 puszek, dostalam od kolezanki,
to jutro wysle, tylko poprosze o adres na pw

Posted

[quote name='KWL']Fruzinek za wszystko jest wdzięczny - ale niestety nie jest jedyną kociną pod opieką Tweety i AFN, stąd prosimy o wsparcie wszystkich kotków i DT dla nich.

Naprawdę ciężko jest z miejscami dla kolejnych kotków !!!!
I z finansami marnie...

Każdy dom, każdy grosz jest na wagę kolejnego kociego życia !!!

Prosimy - Pomóżcie !!!!

Posted

agastaffbull napisał(a):
Jakich konkretnie podkładów i chusteczek dla niemowląt potrzebuje Fruzia? Chodzi mi o dokładne dane-wymiary, firma, konkretne przeznaczenie itd. I czy Fruzia może jeść kocie smakołyki? Jeśli tak, to jakie?

Ja kupuję dla Fruzi podkłady Bella Baby Happy, rozmiar chyba standardowy: 60x90 cm. Co do chusteczek, to ostatnio Komitet Pomocy dla Zwierząt podarował Fruzi Johnson`s baby pakowane po 64 szt. Wcześniej kupowałam jej takie no name i też były dobre :) Co do przysmaków, to Fruzinek może jeść tylko lekkostrawne rzeczy, no chyba, że są lekkostrawne przysmaki :D

Posted

Ines_Chorzów napisał(a):
Ja kupuję dla Fruzi podkłady Bella Baby Happy, rozmiar chyba standardowy: 60x90 cm. Co do chusteczek, to ostatnio Komitet Pomocy dla Zwierząt podarował Fruzi Johnson`s baby pakowane po 64 szt. Wcześniej kupowałam jej takie no name i też były dobre :) Co do przysmaków, to Fruzinek może jeść tylko lekkostrawne rzeczy, no chyba, że są lekkostrawne przysmaki :D

A karmę dla Fruzi jeszcze macie czy też zamówić?

Posted

Tweety napisał(a):
A karmę dla Fruzi jeszcze macie czy też zamówić?

Mamy, mamy, ostatnio KPdZ kupił Fruzi 20 puszek i znów zapowiedział wizytę wraz z podarunkami w postaci m.in. karmy :) Fruzia potrzebuje średnio 1 puszkę na dzień, więc jeszcze troszkę nam zostało :)

Posted

A czy te chusteczki to mają być nasączane? Bo mi chusteczki dla niemowląt kojarzą się właśnie z takimi nasączanymi...
Ja już mało jajka nie zniosę, tak nie mogę doczekać się wypłaty i wysłania pieniędzy Fruzince...