Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

U Milusia cisza...a mnie przerasta właśnie bezsilność...już się troche ruszyło i co???wiem, wiem..potrzeba cierpliwości..ale jakoś mi jej brakuje ostatnio..święta za pasem..miałam nadzieje...NIE!!W dalszym ciągu ją mam....Tul mocno do serducha i miziam mojego Księciunia..:loveu:

Posted

I ja też pamiętam..i ja też ciagle tu zaglądam z ogromną nadzieją..ale niestety cisza u Milusia...a mnie ta cisza tu rozwala totalnie:-(Mocno w serduchu Milusi tulę Ciebie i zapewniam, ze pamiętam...

Posted

pomóżcie proszę

Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!!

Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935

Posted

No super..a u Milusia ruch "jak na Marszałkowskiej"...:-(już jie wiem co myślec...Piesiu..a co w ogole u Ciebie?/Może jakieś nowe fotki Tosia by nam tu wkleiła???Ktoś Cię w ogóle czasem odwiedza???

Posted

Gonniu wszyscy tu zagladamy co dzien!:lol:poprostu rozumiem ze jesli tej pani dziecko jest w szpitalu przed samymi swietami to moze nie miecsporo na glowie dlatego cierpiliwie czekamy i wierzymy ze bedzie ok:roll:gallegro napewno zajety ale jak beda konkretne wiadomosci to da znac;)a ja podrzuce Milka a co tam:loveu:

Posted

No wiem, wiem, że dziecko potencjalnej Pani dla Milusia jest w szpsitalu, ale już od dłuższego czasu nikt nic nie pisze o Milusiu..co u Niego s lychać??Jak się czuje, czy wychodzi na spacerki..jakieś fotki...nic..nic...przecież nie tylko czekamy na domek..normalnie Tęsknimy za Milusiem..:-(

Posted

Ciągle w gotowości bojowej czekam na nowe foteczki Sajferka:lol:jak będą- hop- siup i Allegro bedzie gotowe no i na naszą Klasę może jakos ktoś mnie nauczy??Czekam Słodziaku i tulę mocniasto:loveu:

Posted

Cały czas czekam na tel. od pani z Katowic.
Nie sądzę, żeby dobrym pomysłem było ponaglanie jej i to z dwóch powodów...
Nie wiemy jaki aktualnie jest stan zdrowia córki?
Przedłużający się brak kontaktu może być też sygnałem, że domek jest nieco "na bakier" z odpowiedzialnością :razz:.
Tak czy siak musimy trochę poczekać...
Za jakiś czas delikatnie przypomnę się, a w razie jakichkolwiek wątpliwości dam znać na wątku.

Posted

Ufffffffff:) DZięki gallegro, że dałeś znak:lol:Ale chciałabym jeszcze jak już pisałam wcześniej wiedzieć, co u pieska słychać..czy ktoś go w ogole odwiedza, czy wychodzi na spacerki..no tak ogólnie...bo piszemy tu i piszemy a Miluś jakby gdzieś odszedł na bok...:-(Jesli zagląda to ktoś, albo jest tu ktoś kto cokolwiek wie na temat Pieska i jego aktualnego losu- prosze o podzielenie się informacjami- bedę wdzięczna:lol:

Posted

Gonia!
Tylko Tosia tam jeździ i tylko ona mogłaby coś nowego napisać!
A wiesz jaka ona zabiegana,poza tym to chyba kawałek drogi od niej jest.
Nie wiem,czy uda się jej tam wybrać przed świętami!:-(

Posted

z tego co wiem to Milek jest u jakies Pani a na spacerki tez raczej wychodzi bo nawet ma z takowych fotki:razz:wiem ze Tosia zabiegana szczegolnie teraz kiedy jest ta sprawa z Teresinkiem...

Posted

no wiadomo ze jest on w jakims przytulisku wiec to nie to samo co swoj domek ale ma miske z jedzeniem i czasem ktos go wyprowadza,chociaz pewnie rzadko bo tam mnostwo psow:roll:...tyle wylapalam z wypowiedzi Tosi na watku,a te fotki ta chyba na stronce 13 byly

Posted

no fakt..może się troche uspokoilam jak przeczytałam wiadomości..tyle tylko, ze nie są one " z pierwszej ręki" i tak naprawdę z tego co zrozumiałam, to sa tylko, albo nawet AZ przypuszczenia...starsznie szkoda, że Tosia nie pisze nam nic nowego o Milusiu...teraz tylko trzeba czekac na sygnal od tamtego domku...no chyba nic innego nie pozostaje...ciekawi mnie tez, czy na miejsce Milusia Tosia znalazła jakąs inna biede o jakiej mówiła...coś cicho teraz..muszę chyba zadzwonić, chociaż nie chce za bardzo zabierac Jej czasu, bo dosć natrułam już ostatnio, a nic z tego nie wyszlo:placz:Jedyną więc pociechą byłby fakt, że na miejsce Milusia zostanie uszcześliwiona inna suczka...ale jakoś w tym temacie cisza:cool3:Milusiu...a Ty...kolejne święta za płotem????:-(

Posted

Miluś..Ty nasz kochany biedaku....znów zostałeś tu sam???Niedawno było tu takie poruszenie..taki ruch..teraz cisza...ale co u Ciebie??Tego nikt nam już nie napisze???Tęsknię za Tobą Mój Ty Milusiński...i miziam Cię za uszkiem:loveu: