Nika_88 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 A to dobrze wiedzieć że ma musiałam przeoczyć, więc trzymamy kciuki. Myśle że jeśli zadzwoni ktoś sęsowny to Tosia2 napisze o tym na wątku :lol: Quote
gonia66 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Sluchajcie Cioteczki..ja mam kod aktywacyjny na Allegro...mam juz dużo pozytywów...mogłabym robić tez aukcje, nawet chętnie, tylko nie umiem kurde nic..tzn aukcje umiem robic, ale jak te fotki poprzenosić???Skąd chita miała takie piękne zdjęcia/?Znałam tylko te z pierwszych stron, a na tych z Allegro- jest jeszcze piękniejszy..taki ufny i usmiechniety...nie mogę normalnie...czy tekst też mogłabym wkleić ten sam??Coś muszę zrobic dla tego Pięknisia bo dostane kociokwiku pospolitego...jak pomyśle o zimie, która juz daje się we znaki...a ta przylepka wprost blaga o tulanki dla siebie:-(Pomóżcie mi i odpowiedzcie..co mogę zrobić?? Quote
Tigraa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Goniu Twoja pomoc przyda się się bardzo. Jak przenieść fotki? Kliknij prawym klawiszem myszy na fotkę i zapisz na pulpicie, jak już będziesz mieć wszystkie zapisane, to wystawiając aukcję, wgrywasz fotkę z komputera, na Allegro jest taka opcja. Powodzenia. Quote
Nika_88 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nika_88 napisał(a):. Znajduje sie w Przytulisku pod Warszawą w okolicach Tłuszcza. Zdjęcia są na stronach: 1,13,61 (ze spacerku:cool3:) i 65.. Chita wybrała któres ze zdjęć na tych stronach :lol: Quote
chita Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dokladnie:)na jakiejs stronie wczesniej ktos zebral wszytskie dane ze zdjeciami (chyba str13 i 61) a tekst z pierwszej strony troche podrasowalam:razz:mozesz kopiowac ja mam taki na n-k,Miłek ma aukcje wyrozniana na 10 dni wiec moze nie ma sensu robic teraz drugiej tylko moze za tydzien co wy na to? Quote
gallegro Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 chita napisał(a):(...)Miłek ma aukcje wyrozniana na 10 dni wiec moze nie ma sensu robic teraz drugiej tylko moze za tydzien co wy na to? Miłek jest na Allegro od kilku miesięcy i poza domkiem, o którym było nieco wcześniej, nikt się nim nie zainteresował... Miewał aukcje zwykłe i wyróżnione i... nic :shake:. Tutaj link do aktualnej aukcji: *** MIŁEK - przesympatyczny psiak szuka domu *** (485845028) - Aukcje internetowe Allegro >Chita, wystawienie aukcji wyróżnionej na 10 dni jest błędem. Opłata za wyróżnienie to 12 pln, a dopłata za aukcję 14 dniową, to tylko 20 gr. jak widać, wyróżnione aukcje należy wystawiać na maksymalny okres, czyli 14 dni. Zdjęcia również lepiej wrzucić na serwer, a w opisie aukcji wkleić tylko odpowiedni link. W takim przypadku, bez względu na ilość zamieszczonych fotek, nie ma żadnej opłaty. Przez Allegro wklejamy tylko jedno zdjęcie, które robi za miniaturkę. Quote
gonia66 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dziękuję cioteczki za wszystkie rady. Cieszę sie, że Miluś ma 2 Allegro i myślę, że nie masensu póki- co wystawiać teraz kolejnego...Zobaczymy, jaki będzie odzew, ja tymczasem wykorzystam Wasze nauki i spróbuję wystawić Allegro inej psince..chociaż tak będę sie starała pomóc, bo serce mnie boli, że jestem tu taka bezsilna...gdyby coś- piszcie od razu, wystawimy Milusiowi kolejne Allegro..musi się udać, bo każdy piesio z dogo wyciska ze mnie łzy, ale Miluś działa szczegolnie..gdy zobaczyłam te kolejne fotki i znow Jego wzrok..nie mogę opanować wzruszenia..tak bardzo chcialabym aby mógł odnaleźć szczęście...juz wyobrażam sobie Jego dozgonną wdzięczność...:loveu: Quote
chita Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 gallegro wielkie dzieki za rady!!to byla moja pierwsza aukcja stad tyle bledow:oops:nastepna bedzie lepsza:razz: Quote
gonia66 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Alez chita!!Twoja aukcja jest super, a te maleńkie błędy, to tylko strata kilku złotych za fotki:cool3:Jesteś rewelacyjna i widzę, że wyróżniona aukcja ma jednak sporo większą oglądalność- a Twoja praca jest zrobiona od serca- i to jest najważniejsze:lol:Nie maż wiec puszczać nam tu "rumieńców", tylko możesz byc z siebie dumną:multi:..eh..gdyby jeszcze tak sie udało...i nie trzeba było robić więcej Allegro..komu pokazuję tylko te fotki Milusia- natychmaist sie "zauracza"...no ale co z tego???Tu domeczek jest potrzebny..a tak zimno jest..a zima dopiero przed nami:-(....Wyśpij się Chłopaku, a od jutra pokazuj się wszystkim i ratuj swoją dooopke przed mrozem...Ty nasz Pięknisiu Słodki:loveu: Quote
maarit Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Chita liczą się chęci, które masz!!! Cieszę się że chcesz pomóc a w jaki sposób to robisz to Twoja sprawa. (nie przejmuj się, ja nie potrafię nawet tego zrobić- wstyd się przyznać:oops:). Quote
chita Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 dzieki dziewczyny ale serio jestem wdzieczna za wszelkie rady bo powiem szczerze ze bylam zielona jak robic te aukcje,a znowu sie czegos dowiedzialam:razz:a Milus jest poprostu naprawde niezwykly :loveu: Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 dOBRANOC mILUSIU....Hopaj do góry..:multi: _____________________________________ DUSZKU... [*] [*] [*] Quote
Tosia2 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 O rany... Strasznie się cieszę, ze jednak tyle osób interesuje się tym biedakiem.... :multi: Serdecznie Wam dziękuję !!!! Jacuś oczywiscie cały czas czeka, niestety zrobiło się już zimno, spadł kolejny w jego zyciu śnieg.... przy tak ograniczonym ruchu psiak niestety marznie, ale przynajmniej ma jakaś budę i ciepłe jedzenie... Oby wreszcie jakiś zacny człowiek spojrzał sercem na niego, a nie tylko przez pryzmat wieku, czy urody.... O tak wiernego przyjaciela naprawdę trudno, a sami wiecieże setki psów przeszły już przez moje ręce.... Ten jest po prostu wyjątkowy.... Pocieszam sie tym, że wielki 15 letni Yeti znalazł wspaniały dom, kilka dni temu średni 8 latek z połamana miednicą wylądował na łóżku nowej Pani.... Moze wreszcie karta się odwróci i dla Jacusia......... Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tosiu..możesz mi przypomieć ile Jacuś ma latek??? Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wszystkie cioteczki błagam teraz o modlitwę i wołanie i kciuki i co tylko...szukam domku dla Jacusia...wykonałam pewnien telefon..gdyby ta osoba wyraziła zgodę, byłaby pewna na 100%..gdyby tylko wyraziła zgodę...gdyby..to byłabym najszczęśliwszą osobą pod słońcem...:lol: Quote
rita60 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 gonia66 napisał(a):Wszystkie cioteczki błagam teraz o modlitwę i wołanie i kciuki i co tylko...szukam domku dla Jacusia...wykonałam pewnien telefon..gdyby ta osoba wyraziła zgodę, byłaby pewna na 100%..gdyby tylko wyraziła zgodę...gdyby..to byłabym najszczęśliwszą osobą pod słońcem...:lol: I nie tylko ty:roll:mocno trzymam kciuki,on tak zasługuje na domek i miłosc:-( Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ciągle czekam na wiadomość...ale powoli wymiękam...już brzuch mnie boli z nerwów..oby....oby....:roll: Quote
madcat1981 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :kciuki: :kciuki: :modla: :modla: :kciuki: :kciuki: :modla: :modla: Quote
Selenga Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Nika_88 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Trzymamy kciki, modlimy się i co tylko się da... wszystko bym zrobiła żeby tylko się udało:cool1: Quote
Tosia2 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 3mam oczywiście kciuki ze wszystkich sił !!! Co do wieku.... Cóż... W ogłoszeniach widnieje ok.4, ale moim zdaniem ma min.7-8 niestety.... :-( Quote
gonia66 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 No ok..jestem w kontakcie, jutro mam dostać odpowiedź, jednak sprawy troszkę sie komplikują, bo podobno Mikuś nie za bardzo z pieskami i nie wiadomo jak z kotkami-a w tym domku takie zamieszkuje towarzystwo...jutro mamy się dowiedzieć wiecej, bo odległość jest kolosalna- ok 700km, aiec na probe zabierać, nie maiłoby sensu:cool3:Ale badźmy dobrej myśli..może Bóg da i wszystko sie poukłada..gdyby tam poszedł wiem jedno- byłby baaaardzo szczęśliwy..tylko kurcze to "gdyby"....Milus..Jacuś...mocno mi się tam spinaj, wołaj do braci na górze, niech się też wstawiają...czekamy więc na cud..wszak zaniedługo Boże Narodzenie...:loveu: Quote
gallegro Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Gonia66, czy to zbieg okoliczności, czy chodzi o dom w S.......... P......? Miałem dziś tel. w tej sprawie. Quote
Recommended Posts