Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Gdzie Miluś przebywa??Niech nam ktoś cos o Nim napisze więcej..co u Niego słychać, jak się czuje????JAkie ma szanse na DT choćby???Nic nie możemy dla Malucha zrobić????:placz:

Posted

[quote name='Nika_88']Przekopałam wątek i znalazłam następujące informacje Miłek vel. Jacuś jest bardzo przyjaznym w stosunku do wszystkich pieskiem w wieku 7-10 lat, wielkości Labradora czy owczarka niemieckiego. Znajduje sie w Przytulisku pod Warszawą w okolicach Tłuszcza. Zdjęcia są na stronach: 1,13,61 (ze spacerku:cool3:) i 65. tel. kontaktowy do Tosi2 508430284.

z tego wynika ze Milek jest w przytulisku:roll:,moglabym go skromnie wspomoc finansowo na karme etc ale nie wiem czy jest taka mozliwosc i na jakie konto:oops:,jak ktos sie orientuje to dajcie znac

Posted

Piesek jest bezpieczny, nikt sie nad nim nie znęca nie jest głodny i ma schronienie a więc zainteresowanie dogomaniaków nim jest małe bo tyle tu pilniejszych przypadków... Ale ja jakoś niemoge się z tym pogodzić że on jeszcze niema swojego kochającego domku...

Posted

Może i bezpieczny..może i ma schronienie..ale coż to za pociecha dal takiego Proszącego Pięknisia???Schronisko, to ostatecznośc..może chociaż jakiś hotelik i na gwałt póżniej DT???Zeby wyszedł ze schroniska..idzie zima..jak będzie w hoteliku, to moze się zmieni wątek i więcej osób się nim zainteresuje....trzeba naprawdę nieszczęscia, zeby Psinka miała wieksze zainteresowanie.mOże zarządzi ktos jakąś zbiórkę kaski..no nie wiem, jestem tu nowa, nie umiem i nie wiem jak sie to wszystko załatwia..ale nie mogę przeżyć zwłaszcza tego Pięknego Psiaka...jego proszący wzrok nie wychodzi z mojej głowy...pomyślmy cos proszę..a tak właściwue, to gdzie obecnie przebywa?Moża wiedziec dokładniej co u niego i co sie z Nim dzieje???

Posted

Miłek to jeden z tych o ktorym poprostu nie da sie zapomniec:-(ja tez ciagle o nim mysle,chcialam pisac do Tosi ale wyswitlilo mi ze ma chyba skrzynke pelna i maila nie wyslano...tez mi na tym psiaku strasznie zalezy,dalam go do anonsow,mam na n-k i nie wiem co dalej???ja moge sie dolozyc,nie za duzo ale moze jakies allgero do tego o ile nie ma:razz:

Posted

Wiem dziewczyny że o nim nieda się zapomnieć, też codziennie o nim myśle i absolutnie nie pogodziłam sie nigdy z faktem że on może pozostac tak bez domku! Zgadzam się że DT by mu sie przydał, i że powinno tu zaglądać więcej ludzi... Ale niemam pomysłu już co można zrobić..... Niemożemy organizować zbiórki bez Tosi2 a ona ma ciągle mnóstwo zajęć i dlatego tak żadko tu zagląda... Czekam na aktywacje konta na allegro jak tylko mi aktywują to będe się uczyć robić aukcje i go wystawie, myślałam też o jakiś plakatach, może jakieś ogłoszenia w gazecie... Niewiem co o tym myślicie?

Posted

jestem ZA:razz:ja go dalam do anonse.pl ale musze odnowic, sprobuje w weekend znalesc troche czasu i gdzies jeszcze go wsadzic:)bedzie dobrze taki psiak napewno znajdzie domek

Posted

Ja do tygodnia powinnam dostać kod aktywacyjny do alegro, mam nadzieje że szybko naucze się robić aukcje :diabloti: Puki my o Piesku pamiętamy puty ciągle ma szanse na dom :cool3:

Posted

jak juz go ktos wypatrzy to nie ma szans zeby nie pokochal:eviltong:a jak nie :mad:
aukcja narazie na 10dni,numer jest do Tosi wiec nawet nie bedziemy wiedziec czy ktos dzwonil:-(ale trzymam kciuki