Miki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='irenaka']Miki:loveu: Ja o swoich obawach też napisałam do tej Pani. Teraz pomyśl o mojej sytuacji. Podejmowanie decyzji o ewentualnym oddaniu psa to koszmar dla mojej psychiki. Zwłaszcza gdy chodzi o Patoska. Tak miało być super jak jechał do Kocurka i co? Jak wrócił to przestałam pracować, jeść i spać. Wszystko zapisywałam na kartkach, bo przestałam panować nad swoim życiem. Ja się do tego nie nadaję. Ale wiem jedno, ta Pani która się stara o Patoska ma też obawy.[/quote] Wszyscy wiemy, że się do tego świetnie nadajesz:loveu:. I że jest to bardzo trudne też. Dla mnie jest to zbyt trudne. Ja po swoich osobistych doświadczeniach od dwóch lat nie panuję nad swoim życiem. Chodzę z kąta w kąt, opycham się bez sensu i takie tam. Zawsze może nie wyjść, mimo wszelkich starań. Ale wiem, że zrobisz dla Patosa wszystko co tylko można.:loveu: Quote
agata51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 A ja bez makijażu i w piżamie! Trudno. Im więcej obaw na początku, tym lepiej. A potem już tylko same miłe rozczarowania. Patosku, chyba zacznę się modlić o ten domek dla ciebie! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_17_4.gif[/IMG] Quote
irenaka Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='marysia55']Irenko daj tylko znać, a my sie odsztafirujemy, że mózg pada. Kiecki, fryzury , makijaże ( ja nawet mogę co nieco schudnąć jesli to pomoże), nawet szpaler zrobimy i załatwimy fanfary .... tylko żeby się stało to o czym wszysktkie na tym wątku marzymy :lol:[/quote] To już zacznij przygotowania:evil_lol:. Pani w Niepołomicach będzie po 25 października. To będzie taki "wieczorek zapoznawczy". Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='irenaka']To już zacznij przygotowania:evil_lol:. Pani w Niepołomicach będzie po 25 października. [B]To będzie taki "wieczorek zapoznawczy"[/B][/QUOTE] z baletami :lol: czy tylko przy zakąskach :p a zresztą nie ważne, zaczynam tak jak Agatka trzymać kciuki i sie modlić . Quote
gusia0106 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='irenaka']To już zacznij przygotowania:evil_lol:. Pani w Niepołomicach będzie po 25 października. To będzie taki "wieczorek zapoznawczy".[/quote] Ja też trzymam :razz: Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 co jest grane :mad:, pół soboty minęło a tu nikt nie zagląda :crazyeye: Patos :loveu: wieczorek zapoznawczy dopiero 25 października, wiec na pierwszą stronę mykaj :p (poetka jakaś ze mnie czy cuś:lol:) Quote
agata51 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jestem. Zajrzę później. Matko, czeka nas tydzień niezłej nerwówy. Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='agata51']Jestem. Zajrzę później. Matko, czeka nas tydzień niezłej nerwówy.[/QUOTE] Agatka masz dwa wyjścia : 1 - pij melisę 2 - albo walnij SE drinka :evil_lol: Quote
Asior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 ja dla siebie przewiduje jeszcze jedną opcje.. kamyczek do szyi i wisła.... :roll: normalnie mam dość.... wszytsko mnie wqrwia... wszystko się wali... na ryj... ide, nie będe smęcić... Quote
marysia55 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Asior ja Ci dobrze radzę skasuj tego posta (zresetuj mózg) bo jak cię dorwę ( a wiem gdzie Cię szukać) to tylko pióra będą lecieć z Ciebie :angryy: Quote
mysza 1 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='Asior']ja dla siebie przewiduje jeszcze jedną opcje.. kamyczek do szyi i wisła.... :roll: normalnie mam dość.... wszytsko mnie wqrwia... wszystko się wali... na ryj... ide, nie będe smęcić...[/quote] Dzisiaj mam taki sam nastrój. Mój mąż kojarzy to tylko z hormonami;) ale to nie tak. Jakiś syf:shake: Quote
magda222 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='mysza 1']Dzisiaj mam taki sam nastrój. Mój mąż kojarzy to tylko z hormonami;) ale to nie tak. Jakiś syf:shake:[/quote] Może znowu pierdyknęło w Czarnobylu albo gdzieś :roll: Ja jestem ciągle zmęczona. Quote
Asior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='magda222']Może znowu pierdyknęło w Czarnobylu albo gdzieś :roll: Ja jestem ciągle zmęczona.[/QUOTE] a może w ciązy jesteś ;) Quote
agata51 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Co z wami, ciotki?! Na menopauzę za wcześnie :eviltong: Marysiu, melisa jest taka mdła. Przechodzę do punktu drugiego ;) Quote
magda222 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='Asior']a może w ciązy jesteś ;)[/quote] Niepokalanie poczęcie? :roll: :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='agata51']Co z wami, ciotki?! Na menopauzę za wcześnie :eviltong: Marysiu, melisa jest taka mdła. Przechodzę do punktu drugiego ;)[/QUOTE] dobry wybór Agatko :grins: punkt nr 1 był tylko podpuchą :grin::grin::grin: Quote
irenaka Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Nie wytrzymam:roflt::roflt::roflt: Ja też jestem już przy punkcie drugim:oops: Quote
marysia55 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 [quote name='irenaka']Nie wytrzymam:roflt::roflt::roflt: [B]Ja też jestem już przy punkcie drugim:oops:[/QUOTE][/B] chciałabym to zobaczyć :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Patos mam uwierzyć cioteczce Irence czy zdać się raczej na swoja intuicję ??? :p:p:p Quote
Miki Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 Patosku, martwię się, cioteczki się denerwują. Powiedz im, żeby przestały. I tak wszystkie są kochane - prawda?:loveu: Quote
marysia55 Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 a ja sie witam i szybko spadam, bo jakieś grypsko mnie dopadło :placz: Quote
agata51 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Marysiu, pół plasterka cytryny nadziany goździkami. 1/3 whisky, 2/3 wrzątku. Sprawdzone. W irlandzkim pubie. A przepis zalecany w przewodniku Pascala. Chcesz lepszej rekomendacji? Quote
marysia55 Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='agata51']Marysiu, pół plasterka cytryny nadziany goździkami. [B]1/3 whisky, 2/3 wrzątku.[/B] Sprawdzone. W irlandzkim pubie. A przepis zalecany w przewodniku Pascala. Chcesz lepszej rekomendacji?[/QUOTE] dziękuje Agatko, cudo przepis, a jak mi się pomylą proporcje to przeżyje ????? :diabloti: Quote
Cantadorra Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 A ja bym chciala zeby jakas cioteczka do mnie wpadla w odwiedziny i zrobila mi "na żywo" takiego drineczka i podala z mala parasolką:evil_lol: Quote
Recommended Posts