irenaka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='majqa']Cierpliwość to moje drugie ja. :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Niby moje też;), ale do czasu. Cały czas mnie dogo wywala i bazarek robiłam 1,5 godziny:mad:. Quote
irenaka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='majqa']Chryste Panie, ile stron wątku. :-o Irenko :loveu:, podaj mi w wolnej chwili info: czy tylko na 1 stronie, czy też innych znajdę Patosa w pigułce, podobne zapytanie, o jego zdjęcia + czy był ogłaszany na małopolskie, czy na inne województwa też (jakie), a do tego jaki był powód powrotu z adopcji (padaczka, czy inny i jak często ma ataki). Czas ruszyć bidę. A teraz zabij za lawinę pytań. :cool1: [FONT=Verdana]Przerwę [/FONT][FONT=Verdana]technologiczną[/FONT][FONT=Verdana] robię i spróbuję odpowiedzieć na pytania.[/FONT] [FONT=Verdana]Po pierwsze Patos był adoptowany a powodem jego zwrotu były ataki padaczki, które wystąpiły po dwóch tygodniach od adopcji.[/FONT] [FONT=Verdana]To jedyny powód jego zwrotu.[/FONT] [FONT=Verdana]Jest psem szalenie wrażliwym i delikatnym. Nie wchodzi w żadne zatargi z innymi psami, sam obawia się wielu z nich, nawet jamnika.[/FONT] [FONT=Verdana]Zachowuje się bardzo dojrzale jak na swój wiek. Ma góra dwa lata.[/FONT] [FONT=Verdana]Oczywiście kastrowany i szczepiony, waga ok.30kg.[/FONT] [FONT=Verdana]Z leków dostaje dwa razy dziennie luminal po 100 mg + Essentiale + witaminy + oliwa z oliwek (do jedzenia). Ataki w DS miał co cztery godziny. Po zwrocie trafił do kliniki.[/FONT] [FONT=Verdana][/FONT][FONT=Verdana]Po powrocie do hotelu ataków już nie miał aż do początku października, kiedy był jeden ( o ile oczywiście można to stwierdzić w hotelu)[/FONT] [FONT=Verdana]Sytuacja na dzień dzisiejszy. [/FONT] [FONT=Verdana]Jest Pani z okolic Poznania zainteresowana adopcją Patoska.[/FONT] [FONT=Verdana]Umówione jesteśmy, że przyjedzie poznać psa czyli jak to nazwałam na wątku organizujemy wieczorek zapoznawczy bez zobowiązań.[/FONT] [FONT=Verdana]Termin tej wizyty przesuwa się. Prawdopodobnie będzie to koniec tego tygodnia lub następny. I teraz dylemat, powtarzać ogłoszenia czy czekać?[/FONT] [FONT=Verdana]Nie mam wątpliwości, że trzeba powtarzać, bo nie ma pewności, że do adopcji dojdzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Ogłoszenia ma na Małopolskę i oczywiście non stop Allegro.[/FONT] [FONT=Verdana]Jego ostatnie, aktualne:[/FONT] [FONT=Verdana]http://www.allegro.pl/item797336802_patos_owczarek_uratowany_z_obozu_zaglady.html[/FONT] [FONT=Verdana] [/FONT] Quote
irenaka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Zapomniałam zaprosić wszystkich na bazarek dla Kayko: Dla Kayko -koty, kotki i nie tylko. Bazarek do 10.11. - Dogomania Forum Quote
majqa Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='irenaka'][FONT=Verdana](...)[/FONT][FONT=Verdana] I teraz dylemat, powtarzać ogłoszenia czy (...) [/FONT] Powtarzać, bo nawet przy dobrej woli pani zawsze może się coś zadziać i sytuacja się zmieni = Patos pozostanie w obecnym punkcie wyjścia. Pies nie zaadoptowany jest psem wciąż do adopcji. :lol: Lada moment obrobię go na swoją modłę. ;) Quote
irenaka Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 [quote name='majqa']Powtarzać, bo nawet przy dobrej woli pani zawsze może się coś zadziać i sytuacja się zmieni = Patos pozostanie w obecnym punkcie wyjścia. Pies nie zaadoptowany jest psem wciąż do adopcji. :lol: Lada moment obrobię go na swoją modłę. ;)[/QUOTE] Ja w końcu poproszę o telefon do męża. Nie mogę uwierzyć, że zgadza się na takie obrabianie facetów:evil_lol:. Pytanie było Izuniu retoryczne, też uważam, że dopóki Patos nie pojechał, to ogłaszamy. Bardzo Ci dziękuję:loveu:. Quote
mysza 1 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 No dobrze, może ta kampania pomoże naszemu słodziakowi:loveu: Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [quote name='irenaka']Ja w końcu poproszę o telefon do męża. (...).[/QUOTE] Ależ służę, będzie zachwycony! :lol: Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Patos, zacznij się pakować. Jak Majqa już cię obrobi, możesz nie zdążyć, a przecież przez ten rok musiałeś dorobić się niezłego posagu Oj, Patosku, gdyby się udało, to ja nie wiem... Quote
irenaka Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [quote name='majqa']Ależ służę, będzie zachwycony! :lol:[/QUOTE] Na Twoim miejscu, to ja bym takiego faceta raczej pilnowała;). Mąż który przenosi się do teściowej, noce zarywa, aby dbać o Jadzię po operacji to skarb:loveu:. Quote
majqa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Irenuś, z tym, co trzeba, Moja Lepsza Połowa pilnuje się sama. :evil_lol: Jeśli chodzi o Twoją osobę, osobę poza konkurencją :loveu:, z przyjemnością się nim z Tobą podzielę. :eviltong: I....mocno wątpię, by protestował. :evil_lol: Quote
Cantadorra Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Witaj Patos, spokojnie tu dzisiaj :cool3: Quote
majqa Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 [quote name='Cantadorra']Witaj Patos, spokojnie tu dzisiaj :cool3:[/QUOTE] To z przyjemnością zaburzam ten spokój wpisem. :cool1: Quote
irenaka Posted November 4, 2009 Author Posted November 4, 2009 [quote name='majqa']To z przyjemnością zaburzam ten spokój wpisem. :cool1: Ja nie tylko wpisem. Wczoraj jak zobaczyłam Patosa w Niepołomicach to nie mogłam uwierzyć, że to Patos;) Facet ma tyle [FONT=Verdana]energii[/FONT], że zwątpiłam. Biega po ogrodzie i do domku by chciał:shake:. Quote
agata51 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='majqa']To z przyjemnością zaburzam ten spokój wpisem. :cool1:[/QUOTE] majqa, toż ty oazą, uosobieniem spokoju jesteś! Jakim cudem jakikolwiek spokój zamierzasz zaburzyć? Chciałoby się, co? ;) Quote
majqa Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='agata51'](...) Chciałoby się, co? ;)[/QUOTE] A pewno! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
magda222 Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 A wiadomo z jakich powodów przyjazd pani z Poznania się opóźnia? Quote
Cantadorra Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Wlasnie, chcialoby sie juz cos wiedziec konkretniejszego. Czas plynie nieublaganie....... Quote
irenaka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='magda222']A wiadomo z jakich powodów przyjazd pani z Poznania się opóźnia?[/QUOTE] [quote name='Cantadorra']Wlasnie, chcialoby sie juz cos wiedziec konkretniejszego. Czas plynie nieublaganie.......[/QUOTE] Bardzo bym sama chciała, żeby to było już:shake:. Problem w tym, że Pani przyjeżdża na dwa dni w tym jeden dzień to ma być sobota lub niedziela. W tym tygodniu ma gości i stąd nadal nie mam żadnych konkretnych terminów:shake:. Quote
Miki Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Cześć Patosku. Ostatnią rzeczą jaką zrobiłam na kompie był przelew dla Ciebie. Dobrze, że zdążyłam. Co ja teraz zrobię?:roll: Quote
majqa Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Najpóźniej w nd. dopełnię Irenko Patoskowego obowiązku. Quote
Freya73 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Pozdrawiam Was Cioteczki, a Patosa naprawde wspieram calym sercem. Quote
marysia55 Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 W końcu zjawiam sie i ja. Przepraszam wszystkich łącznie z Patosem, ale od niedzieli Dogo w ogóle nie chciało ze mną współpracować, a przeciez taka dobra kobieta jestem (chyba). Zauwazyłam jednak, że szczególnie nie zauważono braku mojej osoby :mad:, oprócz Agatki:loveu: Agatko nawet nie zdążyłam załapać się na Twoją kawkę, a pewnie była aromatyczna i pyszna.:kaffee_2: Quote
Recommended Posts