PaulinaB Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Rozliczenie Patosa w terminie 16-31.10.2009 Pobyt w hotelu 16dnix15zl=240zl Luminal 25zl Essentiale 30zl Biotyna 18zl Oliwa z oliwek 17zl Vit B 3zl Suma do zaplaty: 333zl Nr rachunku 51/09 Quote
feliksik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 widzę, że mimo ogłoszenia na Onecie Patosik, dalej nie ma domku. Ludzie bardzo się boją chyba takich przypadków, gdzie tu jeszcze uderzyć? A tymczasem czy mogę poprosić o zajrzenie na bazarek dla Majki, która wróciła z DS http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-odzieze-po-5-zl-do-25-10-a-148837/ Quote
irenaka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Jak ktoś umie się modlić, to zamiast się wpisywać na wątku niech to zrobi. A kto nie umie, to niech trzyma chociaż kciuki;). [FONT=Verdana]A ponieważ jestem wredną babą, to nic więcej nie napiszę:evil_lol:.[/FONT] Quote
gusia0106 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='irenaka']Jak ktoś umie się modlić, to zamiast się wpisywać na wątku niech to zrobi. A kto nie umie, to niech trzyma chociaż kciuki;). [FONT=Verdana]A ponieważ jestem wredną babą, to nic więcej nie napiszę:evil_lol:.[/FONT] A ja coś wiem, ale nie powiem :razz: Bo też jestem wredna :evil_lol: Ale kciuki to trzymam z całej siły Quote
magda222 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Ale wredne jesteście :cool1: Pewnie na horyzoncie dom dla Patosa :razz: Quote
marysia55 Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 magda222 napisał(a):Ale wredne jesteście :cool1: Pewnie na horyzoncie dom dla Patosa :razz: :crazyeye: no widziałaś Madzia jakie paskudy :eviltong: na tym wątku Patosa sie znalazły :cool3:. Jak tu mozna spokojnie zyć:placz:. A właściwie to jak mozna spokojnie żyć jak się człowiek juz ukorzenił na dogomanii :niewiem: Quote
agata51 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kto by pomyślał, że tyle panoszy się wredot na dogo! I w dodatku na wątku Patosa! Ja protestuję i sobie wypraszam! A przy okazji zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/czasu-niewiele-jest-hotelik-potrzebne-deklaracje-147873/index16.html#post13157610 Jak do jutra nie dowiem się, o co chodzi, wypisuję się z tego interesu! Quote
Miki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ja tam trzymam kciuki za Patoska stale, żeby zdrowy był i dobrze mu się działo. A jak chcecie być wredne, to sobie bądźcie, oby tylko domek wredny nie był. Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 agata51 napisał(a):Kto by pomyślał, że tyle panoszy się wredot na dogo! I w dodatku na wątku Patosa! Ja protestuję i sobie wypraszam! Jak do jutra nie dowiem się, o co chodzi, wypisuję się z tego interesu! Pod takim naciskiem i przy takim szantażu, nie sposób nie ulec:megagrin:. Zgłosiła się do mnie Pani w sprawie adopcji Patoska. Jeden minus - Poznań. Reszta wygląda idealnie. Ale boję się zapeszyć, bo może jest zbyt idealnie:shake:. Quote
gusia0106 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Pod takim naciskiem i przy takim szantażu, nie sposób nie ulec:megagrin:. Zgłosiła się do mnie Pani w sprawie adopcji Patoska. Jeden minus - Poznań. Reszta wygląda idealnie. Ale boję się zapeszyć, bo może jest zbyt idealnie:shake:. Te okolice Poznania są bardzo fajne ;) Np Września gdzie Radar grzeje dupala w domu ;) I co? Kogoś tam wysyłasz Irenko na przedadopcyjną? Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 gusia0106 napisał(a):Te okolice Poznania są bardzo fajne ;) Np Września gdzie Radar grzeje dupala w domu ;) I co? Kogoś tam wysyłasz Irenko na przedadopcyjną? Jeszcze nie. Koresponduję w tej w chwili z tą Panią. Może Cię zaskoczę, ale najpierw Pani ma przyjechać do Niepołomic. Później poproszę Kajetana albo GonięP o przedadopcyjną. Mam do nich ogromne zaufanie. W tej chwili to jeszcze wszystko palcem na wodzie pisane, ale gdyby doszło do konkretów to taki mam plan. Quote
gusia0106 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Jeszcze nie. Koresponduję w tej w chwili z tą Panią. Może Cię zaskoczę, ale najpierw Pani ma przyjechać do Niepołomic. Później poproszę Kajetana albo GonięP o przedadopcyjną. Mam do nich ogromne zaufanie. W tej chwili to jeszcze wszystko palcem na wodzie pisane, ale gdyby doszło do konkretów to taki mam plan. Oki, fajnie. A Pani z tych sensowniejszych? ;) Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 gusia0106 napisał(a):Oki, fajnie. A Pani z tych sensowniejszych? ;) Zdecydowanie tak. Quote
feliksik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 a jak ta pani sie o Patosku dowiedziała? mówiła? Quote
mysza 1 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Kurde, o co chodzi z tym Poznaniem. Ja mam tam już psy, teraz koresponduję z fajnym domem, Gonia na dniach ma sprawdzać. Za to jak się kiedyś wybiorę to wszystkie odwiedzę po kolei, mam nadzieję, ze Patosika także. Trzymam kciuki z całych sił. Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 feliksik napisał(a):a jak ta pani sie o Patosku dowiedziała? mówiła? Szczerze przyznam, że nie pytałam. Ale jeżeli się spotkamy to zapytam. Powinnam chyba napisać: o ile się spotkamy:shake:. Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 mysza 1 napisał(a):Kurde, o co chodzi z tym Poznaniem. Ja mam tam już psy, teraz koresponduję z fajnym domem, Gonia na dniach ma sprawdzać. Za to jak się kiedyś wybiorę to wszystkie odwiedzę po kolei, mam nadzieję, ze Patosika także. Trzymam kciuki z całych sił. To nie jest dom w samym Poznaniu, ale ta Pani pracuje w Poznaniu. Ma niezły kawałek do pracy, za to domu i ciszy zazdroszczę:oops:. Quote
feliksik Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Szczerze przyznam, że nie pytałam. Ale jeżeli się spotkamy to zapytam. Powinnam chyba napisać: o ile się spotkamy:shake:. Byłoby fajnie wiedzieć, bo zawsze to informacja w co inwestować tzn. w jakie ogłoszenia Quote
magda222 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Trzymam kciuki i siedzę cicho.Nie zapeszam.I nie cieszę się. ;) Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 magda222 napisał(a):Trzymam kciuki i siedzę cicho.Nie zapeszam.I nie cieszę się. ;) Wy lepiej zakładajcie odświętne kiecki, bo Pani czyta forum i jest również pod wrażeniem ludzi.:loveu: Quote
Miki Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 A ja się boję. Wiecie, ile Patos przeszedł. Boję się, żeby znów ktoś go nie skrzywdził.:shake: No dobra, przecież wiem, że nie może bez końca siedzieć w hotelu, że ... Ale i tak się boję.:nerwy::???: Quote
irenaka Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 Miki napisał(a):A ja się boję. Wiecie, ile Patos przeszedł. Boję się, żeby znów ktoś go nie skrzywdził.:shake: No dobra, przecież wiem, że nie może bez końca siedzieć w hotelu, że ... Ale i tak się boję.:nerwy::???: Miki:loveu: Ja o swoich obawach też napisałam do tej Pani. Teraz pomyśl o mojej sytuacji. Podejmowanie decyzji o ewentualnym oddaniu psa to koszmar dla mojej psychiki. Zwłaszcza gdy chodzi o Patoska. Tak miało być super jak jechał do Kocurka i co? Jak wrócił to przestałam pracować, jeść i spać. Wszystko zapisywałam na kartkach, bo przestałam panować nad swoim życiem. Ja się do tego nie nadaję. Ale wiem jedno, ta Pani która się stara o Patoska ma też obawy. Quote
gusia0106 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Ale wiem jedno, ta Pani która się stara o Patoska ma też obawy. A to akurat bardzo dobrze o Pani świadczy ;) Ja bym była załamana jakby Pani obaw nie miała. My wiemy, że psia padaczka to nie wyrok, że się z tym żyje i to całkiem dobrze, ale Pani o tym wiedzieć nie musi. Quote
marysia55 Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 irenaka napisał(a):Wy lepiej zakładajcie odświętne kiecki, bo Pani czyta forum i jest również pod wrażeniem ludzi.:loveu: Irenko daj tylko znać, a my sie odsztafirujemy, że mózg pada. Kiecki, fryzury , makijaże ( ja nawet mogę co nieco schudnąć jesli to pomoże), nawet szpaler zrobimy i załatwimy fanfary .... tylko żeby się stało to o czym wszysktkie na tym wątku marzymy :lol: Quote
Recommended Posts