Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asior napisał(a):

obciachu tez nie narobiła dużego, ale to chyba dlatego, ze były kelnerki a nie kelnerzy - :cool3: :p

Dobra, przyznaję, wygłupy sobie robię , ale kelnerki faktycznie nie były w moim typie:oops:;).
Ale za to taksówkarz miał "opad szczeny" na Twój widok:evil_lol:
I to mnie cieszy:evil_lol:
Obciachu obiecuję nie robić do następnego razu:Cool!:
Może jeszcze jakieś dziewczyny zaprosimy, większe grono, mniejszy obciach:evil_lol:

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
oo co ja słyszę.. na goferki się umawiają same.... :mad:
\
kuźwa ja musiałam o 7.....:angryy:
ale za to padłam zaraz po przyjściu.. w ubraniu... ok 24 się przebrałam w piżamkę.... nawet z psami mi pan wyszedł :diabloti: :-o

Ja również Wam dziołchy dziękuje.. było zaje.... fajnie.. zresztą jak zawsze w towarzystwie Irenki (oo proszę nie PANI :lol:)
obciachu tez nie narobiła dużego, ale to chyba dlatego, ze były kelnerki a nie kelnerzy - :cool3: :p

A gdzie Wy byłyście razem?Zdradźcie tajemnicę bom ciekawa :razz:

Posted

magda222 napisał(a):
A gdzie Wy byłyście razem?Zdradźcie tajemnicę bom ciekawa :razz:

Madzia:loveu: przyjedź koniecznie na następny zlot, było bosko!!!:evil_lol:
Tylko ja robiłam obciach, reszta udawała, że jest bardzo poważna;).
Chyba nie będę mnie chciały zabrać na następne spotkanie:evil_lol::evil_lol:
W Tobie nadzieja, że przyjedziesz do Kraka i mnie zabierzesz!!!:evil_lol::evil_lol:

Posted

irenaka napisał(a):
Madzia:loveu: przyjedź koniecznie na następny zlot, było bosko!!!:evil_lol:
Tylko ja robiłam obciach, reszta udawała, że jest bardzo poważna;).
W Tobie nadzieja, że przyjedziesz do Kraka i mnie zabierzesz!!!:evil_lol::evil_lol:

Kurde... Tylko ja pod wpływem :chlup: też zawsze obciach robię ;)
Irenka razem będziemy mieszanką wybuchową :evil_lol:

Posted

[quote name='magda222']Kurde... Tylko ja pod wpływem :chlup: też zawsze obciach robię ;)
Irenka razem będziemy mieszanką wybuchową :evil_lol:

Zmartwię Cię, nie byłam pod wpływem:evil_lol:
Ja mam teraz taki humor, że zupełnie nie potrzebuję [FONT=Verdana]wzmacniaczy[/FONT]:evil_lol:
Wróciłam do dawnej kondycji, tylko to jest szok dla osób postronnych:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Zmartwię Cię, nie byłam pod wpływem:evil_lol:
Ja mam teraz taki humor, że zupełnie nie potrzebuję [FONT=Verdana]wzmacniaczy[/FONT]:evil_lol:
Wróciłam do dawnej kondycji
, tylko to jest szok dla osób postronnych:evil_lol:

No to super :cunao:
A jak tego dokonałaś?!

Posted

irenaka napisał(a):

Ale za to taksówkarz miał "opad szczeny" na Twój widok:evil_lol:/QUOTE]
tia... na pewno... w końcu miała być blondyna :eviltong:
[quote name='irenaka']
Obciachu obiecuję nie robić do następnego razu:Cool!:

ni ma następnego razu... już mi głupio normalnie....:roll:
irenaka napisał(a):
Zmartwię Cię, nie byłam pod wpływem:evil_lol:
Ja mam teraz taki humor, że zupełnie nie potrzebuję

tak...potwierdzam... Irenka na trzeźwo daje lepszy pokaz niż pod wpływem :D
magda222 napisał(a):
No to super :cunao:
A jak tego dokonałaś?!

asiorek tak na nią działa :diabloti::evil_lol:

Posted

PaulinaB napisał(a):
U Patosa wszystko ok, czuje sie dobrze, ataków wiecej nie było

Wiemy, inaczej takiej luźnej atmosfery na wątku by nie było:evil_lol:.
Rozmawiałam z Panem Doktorem:loveu:.

Posted

[quote name='irenaka']Chyba Cię ktoś wykopał?:evil_lol:Dziękuję jeszcze raz Tobie i Asiorkowi.Wróciłam do świata żywych:evil_lol:
aha :p , Helenka mnie wykopała :evil_lol: nie wiem skąd ten kurdupel ma tyle siły :roll: na sterydach chyba jedzie :cool3:
[quote name='magda222']A gdzie Wy byłyście razem?Zdradźcie tajemnicę bom ciekawa :razz:
Madzia to takie meksykańskie, gorące klimaty :diabloti:
[quote name='irenaka']Madzia:loveu: przyjedź koniecznie na następny zlot, było bosko!!!:evil_lol: Tylko ja robiłam obciach, reszta udawała, że jest bardzo poważna;).
bez przesady, bez przesady . Było kapitanie i nawet nikt nikogo nie musiał reanimować.
Skoro Irenka sama twierdzi, że wróciła do świata zywych to możemy nazwać to spotkanie Irenaka7 reaktywacja :evil_lol::evil_lol: ( nie mylić z reanimacją :p)

Posted

Pomyślałam dzisiaj, że może wybierzemy się na jakiś kabaret?
Tylko dla Asiorka trzeba będzie załatwić specjalne WC;)
Kto chętny na wypad?
Może uda się zebrać większą grupę dziewczyn?

Posted

[quote name='irenaka']Pomyślałam dzisiaj, że może wybierzemy się na jakiś kabaret?
Kto chętny na wypad?
Może uda się zebrać większą grupę dziewczyn?
ja ja :sweetCyb::sweetCyb: ( nie łączyć tych sylab:diabloti:)

Posted

irenaka napisał(a):
Pomyślałam dzisiaj, że może wybierzemy się na jakiś kabaret?

eeetam, kabaret to my same robimy.... napewno taxi barbakan traktuje te nasze jazdy jak kabaret :D
irenaka napisał(a):

tia.. koniecznie bez klapy :evil_lol:

Posted

[quote name='Asior']eeetam, kabaret to my same robimy.... napewno taxi barbakan traktuje te nasze jazdy jak kabaret :D
tia.. koniecznie bez klapy :evil_lol:
dlaczego , klapa może być tylko trzeba jej porobić centralnie dziurki :roflt::roflt:

Posted

[quote name='Asior']albo jedną duuużą dziure
:nono::nono::nono: nie będziemy Ci ułatwiać zycia :evil_lol:.
Patosek ty wiesz, że zycie jest cięzkie, ale my i tak nie ustajemy w poszukiwaniu Ci domku :p

Posted

agata51 napisał(a):
No, nareszcie wesoło u Patosia! :multi: Musicie się częściej spotykać, cioteczki!

A Ty Agatko:loveu:?
Może wyrwij się z domu do Kraka? Utworzymy komitet powitalny i znów będzie okazja do zabawy?;)

Posted

[quote name='agata51']No pewnie - wy po spotkanku do ciepłego łóżeczka, a ja do pociągu bylejakiego. W połowie zabawy. Chyba, że któryś z waszych piesów do budy mnie przygarnie. ;)
od razu do budy :evil_lol:, nasze psy sypiają z nami w łożeczkach :p:p. Na pewno Ci udostepnimy jakies wygodne łóżko ( tylko bez TŻ :diabloti:)

Posted

Maryśka, przecież wiesz, że spanie to dla mnie żaden problem. Mogę w ogóle. O budzie wspomniałam, bo tam mnie jeszcze nie było i budy teraz takie luksusowe! A że sypiam w pozycji embrionalnej.... (nie, buda jednak odpada - mam coś w rodzju klaustrofobii, nawet z wind niechętnie korzystam), na każdym łóżeczku się zmieszczę. Nieduża jestem, w kłębuszek się zwinę i w nogach prześpię do rana.

Posted

agata51 napisał(a):
Maryśka, przecież wiesz, że spanie to dla mnie żaden problem. Mogę w ogóle. O budzie wspomniałam, bo tam mnie jeszcze nie było i budy teraz takie luksusowe! A że sypiam w pozycji embrionalnej.... (nie, buda jednak odpada - mam coś w rodzju klaustrofobii, nawet z wind niechętnie korzystam), na każdym łóżeczku się zmieszczę. Nieduża jestem, w kłębuszek się zwinę i w nogach prześpię do rana.

Budy nie mam, więc nie ma takiego zagrożenia jak przyjedziesz do Kraka.
Mogę zaoferować jakiś pontonik:evil_lol: albo twardą i wąską kanapę, na której śpię jak mam bóle kręgosłupa. Nie mam drugiego łóżka.
Nie migaj się Agatko:loveu: od imprezki.

Posted

Nie migam się, Irenko. Chętnie się z wami spotkam. :loveu: Ta twarda kanapa - propozycja nie do odrzucenia. Moja rwa kulszowa się ucieszy! :evil_lol:

A w Łodzi biało :-o

Patos, mizianko i buziaki od ciotki