marysia55 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Cantadorra napisał(a):Hallo, Marysia! Nie widze cie! Jak tam? Whisky sie odbija? :lol: a teraz mnie widzisz kurację Agatkową rozpocznę jak skończę łykać te paskudztwa co mi stoją na biurku :lol: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 marysia55 napisał(a):a teraz mnie widzisz kurację Agatkową rozpocznę jak skończę łykać te paskudztwa co mi stoją na biurku :lol: Ale sie cieszę, że Cie widzę, bo juz mi niepokojące myśli przez głowę latały. Wracaj do zdrowia szybciutko!!! I koniecznie sie melduj! Quote
feliksik Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 a co z tą chętną osobą na adopcję Patoska Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Miki napisał(a):Wysłałam maila. :razz: Teraz muszę lecieć. Dzięki. Chyba się przyłączę do tych ostro popijających cioteczek.:p Miki:loveu: Dziękuję i zarazem przepraszam, bo powinnam wczoraj zrobić też wpis na wątku Patoska dotyczący zrzeczenia się psów. Nic to nie zmienia w sytuacji Patoska. Nadal jest pod moją opieką, nadal będę się zajmować jego potrzebami i nadal jestem osobą odpowiedzialną za adopcję. Zmienia się tylko moja sytuacja. Do tej pory byłam odpowiedzialna przed Wami a teraz jeszcze przed szefową fundacji. To oznacza, że adopcję Patoska też będę uzgadniać z szefową i Ona będzie ją akceptować. Na dodatek jest to również dodatkowy nadzór nad pieniędzmi. Jednym słowem pojawia się prawdziwa władza. Takie rozwiązanie jest dobre i dla psa i dla mnie. Gdyby były jakieś dodatkowe pytania to bardzo proszę. Quote
irenaka Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 feliksik napisał(a):a co z tą chętną osobą na adopcję Patoska Czekam na konkrety , ale jeszcze ich nie mam. Quote
paros Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 To trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Cantadorra Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Ja rowniez trzymam kciuki, oby to byl TEN domek! Quote
Miki Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 irenaka napisał(a): Nic to nie zmienia w sytuacji Patoska. Nadal jest pod moją opieką, nadal będę się zajmować jego potrzebami i nadal jestem osobą odpowiedzialną za adopcję. A to bardzo się cieszę. Przeczytałam coś piąte przez dziesiąte i stąd moje wątpliwości. Dzięki za wyjaśnienia:loveu: Quote
feliksik Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 a ja zapraszam na bazarek w wolnej chwili http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=148837 Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cantadorra napisał(a):Z rana witam Patoska! a ja zwyczajowo nocną porą :p:p:p Quote
Cantadorra Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz? Quote
marysia55 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Cantadorra napisał(a):Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz? nalewka bedzie jak do zdrowka wrocę, ale wydaje mi się że nie będę juz długo musiała czekać :evil_lol: Quote
agata51 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Cantadorra napisał(a):Dobrej nocy Patosikowi i wszystkim. Marysiu, jak tam zdrowko? Nalewka pomogla? Czy nalewka bedzie jak do zdrowka wrocisz? Ciotka, jaka nalewka! Ale się uparłaś... Patos, pamiętaj, tylko ty.. Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Upór to cnota! Witam Patoska i cioteczki w poludnie! Quote
gusia0106 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jutro jest 25.... Wiesz coś więcej Irenko na temat ewentualnej wizyty Pani w Niepołomicach? Quote
marysia55 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 gusia0106 napisał(a):Jutro jest 25.... Wiesz coś więcej Irenko na temat ewentualnej wizyty Pani w Niepołomicach? kurcze, na pewno wie tylko nie chce powiedzieć :cool1: Quote
Cantadorra Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Jak ktos cos wie, to podzielcie sie! Nie badzcie takie! Quote
Miki Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 marysia55 napisał(a):to już dzisiaj :cool1::cool1: Chyba nie zasnę:cool1: Quote
irenaka Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 Cantadorra napisał(a):I?????? :-o Cisza....... Rany, ale Wam się ciśnienie podniosło:evil_lol:. Obiecałam, że jak tylko coś będę wiedzieć, to napiszę. W tej chwili wiem tylko, że nie będzie to nadchodzący tydzień. Czyli nadal czekamy. Pamiętajcie tylko, że będzie to wieczorek zapoznawczy, bez obietnic i zobowiązań. Quote
Recommended Posts