Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję :)
[SIZE=1]Ja jakaś ciemna jestem, ale co to za psiaczek na okładce? Znajomością ras to ja na pewno nie mogę się pochwalić:roll::oops:[/SIZE]

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='smallpati']a no też prawda ;) no to w takim razie stawiam na norfolka lub norwicha terriera :evil_lol: ale chyba to 2[/quote]norfolki mają klapnięte uszy, ale nie takie kolory.
Do glena podobne.
Może w encyklopedii pisze, jaka to rasa?

Posted

Ja mam pytanie odnośnie książki.Czy rasa psa,która jest na okładce odzwierciedla jednocześnie informacje o rasie wewnątrz wydania?Czy to nie ma najmniejszego wpływu?Pytam bo jestem zainteresowana Chow Chow:p Mam nadzieję,że poprzednie wydania nie zawierały opisu rasy.A może jest w ogóle dostępne coś takiego jak spis tematyczny całej kolekcji?

Posted

Wyczytałam,że ksiązki te poruszają zarówno tematy o zdrowiu,wychowaniu a także o rasach psów.Stąd moja wątpliwość i pytanie.Nie jestem zapalonym kolekcjonerem,tylko poszukiwaczem tej jednej interesującej.Bedę śledziła wątek na bieżąco.Gdyby pojawiła się jakaś wzmianka badź też jakieś szersze informacje to proszę o napisanie na forum:)CZym prędzej udam się do kiosku.

Posted

CarmelChoco: Jak narazie w każdej książce jest o zdrowiu. I pisze np. Jakie rasy są narażone na dysplazje. Są zdjęcia ale opisów ras nie było. O rasach są tomu od 11-16:)