Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po obejrzeniu reklam o psiej encyklopedii sprzedawanej wraz z Dziennikiem pomyślałam,że to kolejne byle co dodawane w celu skuszenia klienta, jednak nazwisko pani Borkowskiej (Janiny Staniszewskiej-Borkowskiej) doktora nauk weterynaryjnych, cenionej hodowczyni i NIESAMOWITEJ i bardzo sprawiedliwej sędziny psów na wystawach powinno wiele powiedzieć! Nawet jeśli to nie jej autorstwa ta książka to na pewno w polskiej wersji da się zauważyć profesjonalizm pani Borkowskiej. Tłumacz typu NikomuNieznanaOsoba to dla mnie pierwszy impuls do wycofania się z kupna książki, w której np. czytam, że pies ma "włosy" (zamiast "włos"czy "szatę" )...czasem załamuję ręce...

Posted

Noo, ja też wieczorkiem zabieram się do czytania ;) już nie mogę się doczekać :eviltong: narazie tylko przejżałam książkę, okładka bardzo ładna i tereść wydaje się zachwycająca! :razz:

Posted

Ja też już mam cwartą! :multi: Dużo informacji o chorobach, a to wielki plus, że tak szczegółowo to opisują :cool: Wg mnie jak narazie warte swojej ceny :loveu:

Posted

Nerul napisał(a):
Jeżeli ktos niema pierwszej części ja z wielką chęcią moge sprzedac ;)

Ja, ja!! Szukam własnie pierwszej! Napisze Ci pw gdzie mieszkam, jesli nadal chcesz sprzedac to oddam Ci za książkę i przesyłke.

Posted

Ja mam zamiar kupić całą kolekcje -mam 4 numery :p
Podoba mi się jak jest wszystko opisane, choroby fajnie wytłumaczone i wyjaśnione skąd się biorą i jak zapobiegać itd. bardzo fajne to jest ;)

Posted

Ja jak na razie przeczytałam tylko połowę tego co mam [czyli 2 z czterech numerów], bo lekture już mam (szkolną), a nie chcę sobie głowy zajmować informacjami z tych książek, bo nie będę czytać 5 razy :roll: