NightQueen Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 A kto ma sprzedać 4 cześć :placz::placz: było mało nakładów i nie mam (nie było ani u mnie w kioskach ani w Krakowie :angryy:) Quote
Tilia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ja nie mam, ale mogę zerknąć w kiosku pod biurem - mają wystawione zawsze dwie części- z jakim psem była czwarta? Quote
NightQueen Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Tilia']ja nie mam, ale mogę zerknąć w kiosku pod biurem - mają wystawione zawsze dwie części- z jakim psem była czwarta? byłabym ci dozgonnie wdzięczna :p to częśc 4 Quote
Tilia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 dzisiaj sprawdzę i Ci napiszę, ale kupić mogłabym jutro, bo dziś nie mam za co Quote
Bewarka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mi się wydawało, że część 4 jest ze szczeniakiem? :hmmmm: Quote
NightQueen Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Tilia napisał(a):dzisiaj sprawdzę i Ci napiszę, ale kupić mogłabym jutro, bo dziś nie mam za co dobrze :) będę czekać niecierpliwie :loveu: Justys95 napisał(a):Mi się wydawało, że część 4 jest ze szczeniakiem? :hmmmm: to jest 4, masz nawet numerek na okładce ;) może ci się z 5 pomyliło? Quote
Cekinka13* Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 yyy, ja część 4 mam ze szczeniaczkiem, jakiegoś chyba wilczura. Nową encyklopedię już zakupilam, bardzo fajna i ciekawa ;) wieczorkiem zabieram się do czytania! :multi: Quote
NightQueen Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cekinka13* napisał(a):yyy, ja część 4 mam ze szczeniaczkiem, jakiegoś chyba wilczura. Nową encyklopedię już zakupilam, bardzo fajna i ciekawa ;) wieczorkiem zabieram się do czytania! :multi: kurcze :mad: to co to za okładka jest? Quote
JustynaJK Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cekinka13* napisał(a):yyy, ja część 4 mam ze szczeniaczkiem, jakiegoś chyba wilczura. Nową encyklopedię już zakupilam, bardzo fajna i ciekawa ;) wieczorkiem zabieram się do czytania! :multi: ja też mam ze szczeniaczkiem owczarka!!!! Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ciekawe? O czym jest? Ja jutro idę kupić bo dzisiaj zapomniałam :grins: Quote
Cekinka13* Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 O czym jest? Jest o chorobach, zaburzeniach zdrowaia, ukladzie oddechowym, diognozowaniu zaburzeń oddechowych, układzie krążenia - badaniu i leczeniu, diagnozowaniu i leczenie jelit, trzustka i wątroba, układ moczowy - objawy kliniczne , diagnostyka chorób układu moczowego. ;) Jak dla mnie ciekawe :razz: Hm, a na okładce to howavart? :eviltong: Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Cekinka13* napisał(a):O czym jest? Jest o chorobach, zaburzeniach zdrowaia, ukladzie oddechowym, diognozowaniu zaburzeń oddechowych, układzie krążenia - badaniu i leczeniu, diagnozowaniu i leczenie jelit, trzustka i wątroba, układ moczowy - objawy kliniczne , diagnostyka chorób układu moczowego. ;) Jak dla mnie ciekawe :razz: Hm, a na okładce to howavart? :eviltong: dzieki :) jutro z rana biegne do sklepu bo przywoza tylko jeden egzemplarz... przepraszam za brak polskich znakow, ale komp mi szwankuje :shake: Quote
psiulka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Cekinka13*']yyy, ja część 4 mam ze szczeniaczkiem, jakiegoś chyba wilczura. Nową encyklopedię już zakupilam, bardzo fajna i ciekawa ;) wieczorkiem zabieram się do czytania! :multi: Ja też mam ze szczeniakiem czwartą. :) Ja też mam piątą! :loveu: Znowu o chorobach jest... Ale to w sumie lepiej, bo dobrze mieć pojęcie o zdrowiu swojego psa.... Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='psiulka']Ja też mam ze szczeniakiem czwartą. :) Ja też mam piątą! :loveu: Znowu o chorobach jest... Ale to w sumie lepiej, bo dobrze mieć pojęcie o zdrowiu swojego psa.... No wlasnie dobrze :) Ja sie dowiaduje sporo rzeczy, kocham psy ale jak czytam te ksiazki to okazuje sie, ze wszystkiego nie wiem :cool1: Przynajmniej sie doksztalce ;) Quote
Cekinka13* Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='psiulka']Aaa, i mam już całą literkę "P"! :D Noo, ja też już mam! :multi: z bliska trochę nierówne :lol: Chyba o zdrowiu to ta książeczka byla ostatnia... ;) Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Cekinka13*'][...] Chyba o zdrowiu to ta książeczka byla ostatnia... ;) Chyba nie... Wydaje mi się, że siódmy tom jeszcze będzie o zdrowiu a potem już 8 o szkoleniu ;) http://www.dodatkidogazet.pl/img/gallery/_big/bf71913e76.jpg Link do zdjecia, niewyraźne więc nie jestem pewna czy dobrze policzyłam... :roll: Quote
Cekinka13* Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 No ja już przeczytałam. ;) Super, sporo rzeczy się dowiedziałam, dużo utrwaliłam i przypomniałam sobie :razz: Quote
monita Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja odbiorę z kiosku dzisiaj lub jutro. Będzie lektura na niedzielny wieczór ;) Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ja już kupiłam, wieczorem wezmę się do czytania :lol: No, nareszcie jest literka P :multi: :evil_lol: Co to za rasa na okładce bo nic mi do głowy nie przychodzi :oops: Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Cekinka13* napisał(a):Mi się wydaje, że howavart :razz: Na początku też miałam takie wrażenie, ale nei jestem pewna :oops: Quote
myszaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Nova Scotia Duck Tolling Retriever - w skrócie Toller Quote
Recommended Posts