Murka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ARKA, dokąd jest transport? Do Krakowa czy w moje strony? :roll: Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='Murka']ARKA, dokąd jest transport? Do Krakowa czy w moje strony? :roll: Murko bylby do Ciebie, do Lublina, moze byc? Juto bede wiedzial czy gmina sie naprawde godzi(koszty)-bez tego nie ma jak:shake: Jesli to udaloby sie zalatwic ta osoba moglaby wyjechac ok .godz. 11, w srode, z psem, spod W-wy(Jablonna) a hycel musialby jej dowiezc psa do Jablonnej czy moze gdzies po drodze by sie spotkali. Narazie, poki co, bez oplaty nie chce nikt jechac:shake: Quote
kasiaprodex Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ARKA napisał(a):Murko bylby do Ciebie, do Lublina, moze byc? Juto bede wiedzial czy gmina sie naprawde godzi(koszty)-bez tego nie ma jak:shake: Jesli to udaloby sie zalatwic ta osoba moglaby wyjechac ok .godz. 11, w srode, z psem, spod W-wy(Jablonna) a hycel musialby jej dowiezc psa do Jablonnej czy moze gdzies po drodze by sie spotkali. Narazie, poki co, bez oplaty nie chce nikt jechac:shake: gdyby gmina sie wycofała to ile na taki transporcik trzeba by sie złożyć? Quote
malawaszka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 na allegro ASTka obejrzało już 1800 osób - jedna osoba obserwuje - ciekawa jestem ARKO czy ktoś pisał albo dzwonił pytać o niego? Quote
Frotka Posted February 24, 2008 Author Posted February 24, 2008 [quote name='ARKA']Transport jest-na srode-musze tylko jutro z gmina zalatwic. Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję! Niestety nie dołożę do transportu, bo muszę pomóc Murce w kosztach utrzymania. Jak wspaniale, że tyle ludzi oglada go na Allegro.:loveu: Może coś się z tego wykluje? Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 malawaszka napisał(a):na allegro ASTka obejrzało już 1800 osób - jedna osoba obserwuje - ciekawa jestem ARKO czy ktoś pisał albo dzwonił pytać o niego? narazie nie.:shake: Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 kasiaprodex napisał(a):gdyby gmina sie wycofała to ile na taki transporcik trzeba by sie złożyć? Ta osoba chce zaplate w postaci karmy-10 workow karmy Darlling a 12(14) kg worek. Worek, 40zl w supermarkecie, podobno. Quote
Murka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ARKA napisał(a):Ta osoba chce zaplate w postaci karmy-10 workow karmy Darlling a 12(14) kg worek. Worek, 40zl w supermarkecie, podobno. 300 km za 400 zł??? :crazyeye: Ładna stawka :cool3: Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Murka napisał(a):300 km za 400 zł??? :crazyeye: Ładna stawka :cool3: To nie bedzie 300, wiecej..z w-wy do lublina, w obie strony-sprawdzalam-168-171 w jedna strone, a ona jedzie z Jablonnej wiec bedzie plus 60 km cos.. To bedzie w sumie ok 400km. A ile by wyszlo jakby bylo z Elblaga lub Poznania? Quote
kasiaprodex Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='ARKA']Ta osoba chce zaplate w postaci karmy-10 workow karmy Darlling a 12(14) kg worek. Worek, 40zl w supermarkecie, podobno. w selgrosie ok 36-37 zł a i sa promocje (niestety trzeba trafić)w marketach to ja kupowalam po 32 zł. A przypadkiem AFN nie ma konta w tej hurtowmni na Jutrzenki bo moze tam bedzie taniej. W razie co to tyle osób jest zainteresowanych astkiem że nich tylko każdy kupi woreczke to na transport starczy. ja juz deklaruje 1 ciotki która dopisac do 'darlingowej złotej taxi"? kasiaprodex - 1 worek emilia2280 - 2 worki Quote
emilia2280 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 wchodze w to kasiaprodex. poprosze 2 worki (fajnie to brzmi :evil_lol:) Quote
andzia69 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 ARKA napisał(a):Ta osoba chce zaplate w postaci karmy-10 workow karmy Darlling a 12(14) kg worek. Worek, 40zl w supermarkecie, podobno. t ja juz nic nie rozumiem - czy gmina pokrywa w koncu ten transport czy nie? bo pisałas, ze mają/mogą pokryć koszty - więc niech dadza te pieniadze i kupi się tą karmę...a zbierac się będziemy na hotel u Murki Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 andzia69 napisał(a):t ja juz nic nie rozumiem - czy gmina pokrywa w koncu ten transport czy nie? bo pisałas, ze mają/mogą pokryć koszty - więc niech dadza te pieniadze i kupi się tą karmę...a zbierac się będziemy na hotel u Murki Andzia69 czy Ty wiesz co mowisz? Jak gmina moze ot tak dac komukolwiek kase? Ani ta osoba ani Murka nie maja dzialalnosci gospodarczej zarejstrowanej:shake: Quote
kasiaprodex Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 emilia2280 napisał(a):wchodze w to kasiaprodex. poprosze 2 worki (fajnie to brzmi :evil_lol:) już wpisana na liste czekamy na dalsze zgłoszenia kto jeszcze do zlotej taxi? Quote
JagnaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Dziewczyny, poszukajcie w dziale Transport, albo w jakichś gazetach. Na forum widziałam ogłoszenia 40-50zł za 100km, a tu macie 100zł za 100km. Jak nie ma innego wyjśćia, to dobre i to, ale warto szukać Quote
doddy Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 A osoba transportująca nie może wziąć faktury za paliwo na gminę? Gmina może wziąć na fakturę jedzenie. I będzie po kłopocie. Quote
mrowa23 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ekhm....brne przez watek ale nei bardzo wiem czy tu mowa o mnie czy nie o mnie do mnei nikt sie nie zglaszal o transport... najlepiej sms-a wyslac bo czesto jestem poza zasiegiem. 100 zl -100km to dosc sporo;) wg wyliczen moich po kosztach paliwa to jest 40zl.... Quote
JagnaP Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Tuy macie link. Transport północ/południe:razz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96316 Quote
andzia69 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 kasiaprodex napisał(a):Tak. Koszty transportu pokrywa gmina. Arka - tak pisałas ty i tak pisze Kasiaprodex - więc trzeba było napisac, ze gmina pokryje koszty ale w zamian za rachunek na ten transport albo na cokolwiek. Więc nie wiem czemu się nerwujesz jak ja grzecznie pytam! Rachunek każdy z nas moze załatwic np. na karmę (bo przecież kupujemy naszym burkom) i po problemie! A teraz wychodzi, ze musimy na juz zbierać kasę na transport. Jak chcesz to ja wystawię gminie fakturę i juz! I mogę napisac usługa transportowa. Tylko weźcie i zabierzcei juz tego psa! Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 andzia spokojnie. Gmina zakupi karme-juz zalatwione jest wreszcie, wlasnie. Astek jedzie w srode,mam nadzieje. Quote
ARKA Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 [quote name='mrowa23']ekhm....brne przez watek ale nei bardzo wiem czy tu mowa o mnie czy nie o mnie do mnei nikt sie nie zglaszal o transport... najlepiej sms-a wyslac bo czesto jestem poza zasiegiem. 100 zl -100km to dosc sporo;) wg wyliczen moich po kosztach paliwa to jest 40zl.... Nie zglaszal sie nikt inny, poki co:shake: Tylko zapominasz wspomniec ze to bedzie trasa: Poznan-W-wa-315km W-wa -Lublin -168km Lublin-Poznan-444km suma: 927 km. a 40zl=378zl-wybralam wedlug mapy najkrotsza droge. http://www.w.droge.pl/drogi_wynik.php?m1=261616956081&m2=258235958312&wariant=1 Moze ta pani da Astkowi ze dwa worki, powiem jej o cenach za km??;) Quote
Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 ARKA napisał(a): Moze ta pani da Astkowi ze dwa worki, powiem jej o cenach za km??;) Nie zaszkodzi spróbować ;) Naszym psim krążownikiem 100 km to 30 zł... Jest co prawda na gaz, ale duża z niego krówka. Niestety my ograniczeni jesteśmy teraz czasowo niestety i tego nie przeskoczymy :( Trzymam kciuk żeby się udało w końcu... Czy ta psina ma jakieś szczepienia czy trzeba będzie wszystko porobić? Quote
Ulka18 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Czy Mrowa bedzie wracac od Murki do Poznania? Potrzebowalismy, jeszcze kilka dni temu, dla malej suczki transport z Mielca do Poznania, pani chetna byla gotowa dolozyc sie do paliwa, wiec moze koszty by sie w ten sposób rozlozyly. Quote
Murka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Mrowa, gdyby jechała mogłaby jechać Poznań-Warszawa-Mielec-Poznań. Mniej km, a my byśmy odebrali astka z Mielca. Mrowa z Mielca wzięłaby do Poznania suczke... Quote
Recommended Posts