kasiaprodex Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 szukamy teraz transportu do Lublina Quote
Frotka Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Liczy się każda godzina. :placz: Ten pies jest przechowywany "na siłę", z dnia na dzień, dzięki licznym telefonom od różnych osób (Arka, Doddy, Kasiaprodex, Karina). Te osoby codziennie dzwonią z prośbami, by dać mu szansę i przedłużyćjego pobyt w przechowalni o kolejny dzień. W końcu urzędnicy stracą cierpliwość i pies zostanie uśpiony. Quote
Tygrysek ^^ Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Kto przygarnie słodkiego astka? :placz: Quote
kasiaprodex Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Frotka napisał(a):Liczy się każda godzina. :placz: Ten pies jest przechowywany "na siłę", z dnia na dzień, dzięki licznym telefonom od różnych osób (Arka, Doddy, Kasiaprodex, Karina). Te osoby codziennie dzwonią z prośbami, by dać mu szansę i przedłużyćjego pobyt w przechowalni o kolejny dzień. W końcu urzędnicy stracą cierpliwość i pies zostanie uśpiony. :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Frotka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Z uwagi na to, że sprawa jest naprawdę megapilna szukajcie też transportu do Krakowa. Może znajdzie się szybciej niż transport do Lublina. W Krakowie asta przejąłby KTOZ. Ulokujemy go w hotelu a potem będziemy się martwić co dalej. Quote
Frotka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Zgodnie z tym, co powiedziała mi Arka koszty transportu ma pokryć gmina. Quote
kasiaprodex Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tak. Koszty transportu pokrywa gmina. Ciotki ktora zna jakąs firme transportową zwierzaków.? Chyba najszybciej bedzie wynajecie takiej taxi. Uwiezcie naprawde nie ma czasu. Jeden pies pociagnie do schronu jeszcze 5 sztuk Quote
emilia2280 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Rybc!a na dogo ma firmé transportowá dla zwierzát. Napiszcie do niego PW. Jezdzi polnoc- poludnie ( i z powrotem) Polski, ale moze zrobic wyjátek z uwagi na pilosc sytuacji. Quote
andzia69 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 emilia2280 napisał(a):Rybc!a na dogo ma firmé transportowá dla zwierzát. Napiszcie do niego PW. Jezdzi polnoc- poludnie ( i z powrotem) Polski, ale moze zrobic wyjátek z uwagi na pilosc sytuacji. Rybcia nie ma firmy transportowej Emilko;) To jej tata zaoferował się, że jak będzie taka potrzeba to może psiaki zawozić - coś ok 50 zl/100 km. Z elbląga do W-wy jest ok. 250 km, do Lublina z W-wy - jakieś 150 - czyli razem 400 km x 2 (bo w koncu to musi go zawieźć i wrocić) x 50 czyli jakies 400 zl by wyszlo - tak? Yajo - jeżdzi często na trasie W-wa - Krakow - Frotka zapytasz jej? Quote
emilia2280 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Andzia, ale gdyby nic innego nie wyszlo, gmina i tak pokrywa koszty transportu, czy tylko do jakiejs wysokosci? Quote
ARKA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Murka, oferowala w swoim wątku hotelowym rowniez transport. Kasiu, mowilam Ci o tym, rozmawialas z Murka czy nie przyjechalaby po asta? Coprawda gmina musi miec jakis rachunek ale to chyba mozna jakos zalatwic-zlecenie czy cos? Najwazniejsze aby ten pies pojechal.. Jakby nie patrzec to bedzie najtanszy transport... Quote
Murka Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 My do Warszawy nie damy radę pojechać, bo to za daleko i nie możemy na cały dzień zostawić psów pod opieką teściowej :shake: Do Lublina jak najbardziej możemy podjechać i podałam Lublin, bo trasa Warszawa-Lublin jest często uczęszczana. Równie dobrze możemy psinę odebrać z innego miasta w naszej okolicy w okręgu ok. 100 km. Tak samo jak do Lublina mamy do Rzeszowa. Jutro odbieramy buldożka z Lublina, który właśnie przyjeżdża z Warszawy, ale nawet o tym nie wspominałam, bo to zbyt niebezpieczne, ast musi jechać sam i my też nie podjęlibyśmy się wieźć tego aścika z drugim psem (z Lublina do nas) :shake: Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Na watku transportowym jest taka odpowiedz "Cytat: Napisał kasiaprodex pilnie transport dla sata W-wa -Lublin lub W-wa-Kraków. Pokrywamy koszty transportu. Ciotki moze znacie firme transportowa dla psikow takie psie taxi oto watek asta http://www.dogomania.pl/forum/showth...95#post9550795 Tak znam . mrówa 23 z poznania" Numer do Mrówy 506 122 690 Quote
Frotka Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 Jutro przez cały dzień jestem poza forum. Gdyby coś się wyjaśniło wyślijcie mi proszę sms na numer: 694 74 00 74. Murko - bardzo, bardzo dziękuję! Quote
ARKA Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 POTRZEBUJE nr. telefonu do tego hycla, p.Janka! PILNE! Quote
Ziutka Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='ARKA']POTRZEBUJE nr. telefonu do tego hycla, p.Janka! PILNE! 605-689-739 Quote
kobix Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 oby(pfu pfu)nie było za późno,miejsce jest,transport...co z psem?? Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 kobix napisał(a):oby(pfu pfu)nie było za późno,miejsce jest,transport...co z psem?? A kto ma transport?:oops: Pies jest,zyje... Rozmawialma z p.Jankiem pies jest ok. do ludzi, gorzej wlasnie z innymi psami Quote
kobix Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='fizia']Na watku transportowym jest taka odpowiedz "Cytat: Napisał kasiaprodex pilnie transport dla sata W-wa -Lublin lub W-wa-Kraków. Pokrywamy koszty transportu. Ciotki moze znacie firme transportowa dla psikow takie psie taxi oto watek asta http://www.dogomania.pl/forum/showth...95#post9550795 Tak znam . mrówa 23 z poznania" Numer do Mrówy 506 122 690 mam na myśli ten"potencjalny" transport,jeśli oczywiście pomoże i się zgodzi.choć kodzty odpadają ,bo pokryje gmina... k...(wstaw właściwe ci słowo)jak tego psa mają uśpić,to ja go chyba pociągiem przewiozę za zwrot kosztów...najwyżej cały pociąg wysiądzie:diabloti: obserwuję wątek(nie mam samochodu)i czegoś nie rozumiem -czy wszyscy zmotoryzowani są strsznie zajęci czy panicznie boją się tego psa??:crazyeye: Quote
emilia2280 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 [quote name='fizia']Na watku transportowym jest taka odpowiedz "Cytat: Napisał kasiaprodex pilnie transport dla sata W-wa -Lublin lub W-wa-Kraków. Pokrywamy koszty transportu. Ciotki moze znacie firme transportowa dla psikow takie psie taxi oto watek asta http://www.dogomania.pl/forum/showth...95#post9550795 Tak znam . mrówa 23 z poznania" Numer do Mrówy 506 122 690 Jest mrówa jesli dobrze zrozumialam. Czy ktos kontaktowal sié z niá w tej sprawie? Oprócz mrówy wspomnialam o Rybci, koszt niemaly, ale do wykonania. Tez nie wiem czy ktos sie skontaktowal. Quote
ARKA Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Transport jest-na srode-musze tylko jutro z gmina zalatwic. Quote
Recommended Posts