ocelot Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Hotel babylon miało być. Czytam też, ale ostatnio bardzo mało:shake: Quote
ecci Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja czytam...ale jak na razie niestety same podręczniki...ocelot, który dział historii najbardziej lubisz??? Quote
ocelot Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Najbardziej? To chyba średniowiecze... a dokładniej dynastia Piastów mnie kiedyś fascynowała Quote
ocelot Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Olena84 napisał(a):A co Wy takie nudne dziewczyny?:evil_lol: Zaraz nudne...:evil_lol: Quote
ecci Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ja to jednak historia współczesna!!! Już piszę ostatni rozdział pracy mgr-skiej:multi: A jak obrona naszej Oleny??? Quote
ecci Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 no tak...się dziecko nie nauczyło na lipiec???:angryy: U mnie burzysko potworne...Kan panikuje!!!:angryy: Quote
agata51 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 ocelot napisał(a):Co teraz ogląda Bafek jak Euro się skończyło? Sprawozdania z prac komisji śledczej do spraw nacisków. Niezłe komy. Ecci, gdybyś wiedziała, jak ja o burzy marzę! W Łodzi było dziś 55 stopni! Quote
agata51 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Od miesięcy. Dzisiaj raz grzmotnęło, pokropiło i już. Ale troszkę chłodniej jest. Quote
agata51 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Dzisiaj też burzy nie było, ale wyczuwam wyładowania to tu to tam. Bafuś dolizuje resztki ran i cioteczki, mimo wszystko, pozdrawia. Quote
modliszka84 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 agata51 napisał(a): Ecci, gdybyś wiedziała, jak ja o burzy marzę! W Łodzi było dziś 55 stopni! Ile???? Całe szczescie ze mnie tu nie było :p Quote
agata51 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Ja już tylko w nocy mogę funkcjonować. Zapowiadają burze - może dożyję. Bafek miał dzisiaj ostatnią wizytę kontrolną. Pięknie pożegnał się z Bunią i zaczyna myśleć o przeprowadzce. Smutno... Quote
Olena84 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Agatko jutro w Twoich rejonach burze mają być, akurat już mysle tylko o Tobie jak jakies burze przepowiadają.. kto by pomyslal, ze tak milo zaczną mi sie kojarzyc. Quote
agata51 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Burze są cudowne! Uwielbiam burze! Nie mam nic przeciwko temu, żebym kojarzyła z burzą - dawno nie słyszałam tak podnoszącego na duchu komplementu. Chociaż powiem ci w tajemnicy, że tyle we mnie burzy co w jesiennej mżawce. Quote
agata51 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ecci, ja rozumiem, ale żeby Bafka olać? On tak czeka! Quote
agata51 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Ecci, Bafek żąda kategorycznie, żebyś się do niego odezwała! :mad: Baf chodzi już bez kołnierza, łapka się goi. Zdecydowanie nie lubi spacerować w deszczu (ale dziś zmokliśmy - nareszcie!), za to uwielbia wycieranko po takim spacerku. Mógłby bez końca. I czesanko też lubi. Ma teraz takie miękkie futerko! Quote
agata51 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Ale się zawzięła, dziewczyna! Baf mnie dziś zaskoczył - rzucił się do gardła Łapie (to pies, którym opiekuje się moja córka; ona, Łapa i Betka/Egida są u nas codziennie po południu; 5 psów - niezły kocioł mamy). Bafek Łapy zdecydowanie nie lubi, ale żeby aż tak?! Zresztą Bafusiowi coraz częściej zdarza się szczerzyć ząbeczki na pieski, które są zbyt nachalne. Mały, dzielny, nieustraszony Bafuś! Rycerzyk mój złoty! To czarne z prawej to właśnie Łapa. A Bafuś wcale się go nie boi! Dawno zdjęć Bafka nie było, to powstawiam trochę z archiwum. Bafek z Betką. Tym razem na spacerku. Quote
ocelot Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ja już to chyba pisałam, Bafek jest podobny do mojego Maksa, albo odwrotnie:evil_lol: Quote
Olena84 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 Ecci zajeta sesja, no nic, ja za to Bafku baaaaardzo Cie pozdrawiam! Quote
agata51 Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 To jeszcze trwa sesja?! Ecci, trzymamy kciuki! Ocelot, przedstaw nam swojego Maksa! Pięknie prosimy. Moja córka twierdzi, że Bafek stał się taki zadziorny, odkąd jajeczka mu wycięli. No proszę, a miało być odwrotnie! Mnie się wydaje, że on po prostu czuje się już "u siebie". Już wcześniej zdarzało mu się warknąć na jakiegoś psiaka, ale do gardła to on się nikomu nie rzucał. Fakt, Łapa bywa koszmarny (ADHD) - nie dziwota, że Baf się w końcu wkurzył. Quote
ocelot Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Akurat zdjęcia, które by podobieństwo najbardziej uchwyciło nie mam, musiałby stać bokiem, ale... oto Maks Quote
Recommended Posts