Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Co teraz ogląda Bafek jak Euro się skończyło?

Sprawozdania z prac komisji śledczej do spraw nacisków. Niezłe komy.

Ecci, gdybyś wiedziała, jak ja o burzy marzę! W Łodzi było dziś 55 stopni!

Posted

Ja już tylko w nocy mogę funkcjonować. Zapowiadają burze - może dożyję.
Bafek miał dzisiaj ostatnią wizytę kontrolną. Pięknie pożegnał się z Bunią i zaczyna myśleć o przeprowadzce. Smutno...

Posted

Agatko jutro w Twoich rejonach burze mają być, akurat już mysle tylko o Tobie jak jakies burze przepowiadają.. kto by pomyslal, ze tak milo zaczną mi sie kojarzyc.

Posted

Burze są cudowne! Uwielbiam burze! Nie mam nic przeciwko temu, żebym kojarzyła z burzą - dawno nie słyszałam tak podnoszącego na duchu komplementu. Chociaż powiem ci w tajemnicy, że tyle we mnie burzy co w jesiennej mżawce.

Posted

Ecci, Bafek żąda kategorycznie, żebyś się do niego odezwała! :mad:

Baf chodzi już bez kołnierza, łapka się goi. Zdecydowanie nie lubi spacerować w deszczu (ale dziś zmokliśmy - nareszcie!), za to uwielbia wycieranko po takim spacerku. Mógłby bez końca. I czesanko też lubi. Ma teraz takie miękkie futerko!

Posted

Ale się zawzięła, dziewczyna!

Baf mnie dziś zaskoczył - rzucił się do gardła Łapie (to pies, którym opiekuje się moja córka; ona, Łapa i Betka/Egida są u nas codziennie po południu; 5 psów - niezły kocioł mamy). Bafek Łapy zdecydowanie nie lubi, ale żeby aż tak?! Zresztą Bafusiowi coraz częściej zdarza się szczerzyć ząbeczki na pieski, które są zbyt nachalne. Mały, dzielny, nieustraszony Bafuś! Rycerzyk mój złoty!

To czarne z prawej to właśnie Łapa. A Bafuś wcale się go nie boi! Dawno zdjęć Bafka nie było, to powstawiam trochę z archiwum.

Bafek z Betką.

Tym razem na spacerku.

Posted

To jeszcze trwa sesja?! Ecci, trzymamy kciuki!

Ocelot, przedstaw nam swojego Maksa! Pięknie prosimy.

Moja córka twierdzi, że Bafek stał się taki zadziorny, odkąd jajeczka mu wycięli. No proszę, a miało być odwrotnie! Mnie się wydaje, że on po prostu czuje się już "u siebie". Już wcześniej zdarzało mu się warknąć na jakiegoś psiaka, ale do gardła to on się nikomu nie rzucał. Fakt, Łapa bywa koszmarny (ADHD) - nie dziwota, że Baf się w końcu wkurzył.