Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melduje sie, wróciłam na kolację do domu, tyle roboty mamy, a ja na dodatek jestem sama w domu z 3 psami:placz: dobrze, że teściowa ma urlop to coś mi pomoże, Sauron przytył i nie ma glutów, tzn. ma, ale bardzo mało. Łapy mi odpadaja bo sama musiałam 2 warstwę gładzi kłaśc w kuchni, Kanapa obrażona bo ciągle mnie nie ma, Pimek gruby się zrobił bo karmoiny jest makaronem i pampersy mu się urwają od niespodzianek, jeszcze trochę i wyjdę na prostą...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja też zamierzam;)
Bardzo mnie ciekawi czy ktoś coś powie o Tybecie, dla nich to duża szansa, ale...

Uwielbiam "czysty" sport.

Bafuś kiedy jedziesz do DS?

Posted

za jakiś tydzień!!! W końcu jedzie do DS została nam gładź w kuchni i podłogi, i jeszcze to wszystko posprzątac, dzisiaj od 6 rano tam siedziałam i nie zamierzam niestety, z braku możliwości zmoieniac trybu życia na olimpiadowy:placz:

Posted

Bafek, ty słyszysz?! Ecci mówi, że za JAKIŚ tydzień zabiera cię do domu! :multi: I to jakiego - gładzie, parkiety, kafelki! Cieszysz się, prawda, piesku?
Ecci, a konkretnie - jak długo potrwa ten JAKIŚ tydzień? :diabloti:
Z olimpijskim pozdrowieniem!

Posted

Sie nie zrozumialysmy ecci, TY mialabys jechac przez Łódź i zabrac Bafka do Wawy i juz z Wawy jechac do Wrocka. Mnie odpada czwartek na jazde do Łodzi bo mnie w Wawie nie bedzie.

Posted

Zaczekajcie, dziewczyny. Chyba będę mogła zabrać Bafka do lasu. Wtedy ecci mogłaby go zabrać już 19.08. Albo jeszcze lepiej - wpadnij po Bafka do Kurek (okolice Olsztynka). Taka sama odległość z Wa-wy jak do Łodzi.
Odezwę się wieczorem. A swoją drogą, to... mniejsza z tym.

Posted

ocelot napisał(a):
Agato od kiedy właściwie Bafek już u Ciebie jest?

od oho ho, albo i dłużej, od marca...to znaczy:shake:
muszę pomyślec i zadzwonię