sacred PIRANHA Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 dzieki Murka:) nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze trafila do Ciebie:):):) pozdrow TZta i wszystkie psiaki:) moi drodzy jesli ktos chce wplacic grosik na Magie prosze o kontakt na PW Quote
Ulka18 Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Magia jest podobna do uratowanej Łatki z mieleckiego schroniska. Dobrze, ze trafila do Mureczki, szybko stanie na nogi, przytyje, wyjdzie na prosta....tego jestem pewna :fadein: Quote
ewatr Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Odkujesz sie chudzinko u cioteczki Murki odkujesz ;):eviltong: Juz wszystko bedzie dobrze .......ech ile tych psiaków w pilnej potrzebie ! Quote
agusiazet Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Murko, jakby co to magia ma Allegro, ale ładne zdjęcia i dobre wieści o suczce mile widziane! i ode mnie też wielkie dzięki za ratowanie Magii! Quote
sacred PIRANHA Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 Murka jak tylko znajdzie chwile zrobi ladne zdjecia...za pare dni oglosi ja tez tam gdzie zwykle swoje hotelikowe psiiaki, che tylko dac jej pare dni zeby poznac charakterek dokladniej... a my moi drodzy musimy zbierac pieniazki pomalu...bo doby leca hihi jakby ktos byl chetny wspomoc nowe zycie Magii prosze o PW Quote
agusiazet Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Ja poproszę dane do przelewu, jak się wzbogacę to coś przeleję! Quote
Murka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Magia jest suuuper :loveu: Kochana "ludzka" psinka. Pogodna, bez lęków, towarzyska, z innymi psami/sukami jak na razie super. Nie wiem, ale mam wrażenie jak na nią patrzę, że ona jest jakimś mixem dalmata, nie sądzicie? :roll: Apetyt ma straszliwy :lol: Jak na razie zachowuje czystość. Uwielbia zabawy piłeczką, patyczkami. Baaardzo ją ciągnie do domu :cool3: Nie zważa nawet na to, że za drzwiami jest para wielgich warczących rezydentów ;) cdn. Quote
Murka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Zabawy piłeczką ;) Oddebranie piłeczki graniczy z cudem, ale wystarczy smakołyk lub inną zabawkę i już piłeczka oddana :lol: No rzuć tą piłeczkę! cdn. Quote
Murka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 A tu Magia ze starszym Krówkiem, który też zbuntował się w schronisku i nie reagował na nic. Quote
Tola Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Popłakałam się. Magia poza schronem, szczęśliwa:loveu: Quote
agusiazet Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Fakt, milo widzieć Magię na zdjęciach bez krat!!! Chyba podmienię w Allegro te zdjęcia! Quote
marzenKa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 O jejku jak cudnieeee ogladacc zdjeciaaa Magii poza schronem ona jest cudowna, tak slodko wyglada z ta pileczka:lol: A z krowkiem pasuja do siebie, wygladaja jak dobre malzenstwo hehe:cool3: Dziekujeemyy Murko za pomoc jestes cudnaaa:loveu::loveu: Quote
marzenKa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Magia trafila do hoteliku:lol: Ale nadal poszukuje domkuu:loveu: To cudna suniaaa kto ja pokocha????:roll::roll: Quote
MagYa^^ Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ogromne poklony dla WAS wszystkich :) :) :) widac radosc w oczach psa... a Krowek wyglada jak jej starszy brat ;) To teraz predziutko niech mala ktos wypatrzy, to podrzucimy ciotce do hoteliku np. Rodzynka :eviltong: Quote
agusiazet Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Murko, napisz koniecznie po ile za dzień liczyć za Magię, żeby było łatwiej liczyć jak chce się wpłacić na sunię pieniążki:) Quote
MagYa^^ Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a ja podniose piekna ma imienniczke :) Quote
Murka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Malutka ma się świetnie, jest przewosoła i ogonek się jej urywa. Baardzo lubi towarzystwo ludzi ;) Doba Magii to 10 zł. Quote
agusiazet Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ok, to ja po weekendzie prześlę za 10 dni pobytu Magii u Ciebie! Dane dostałam od Niki. Magio, nareszcie jesteś szczęśliwa:) Quote
agusiazet Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Sunia ma już watek! Tu trzeba kogoś kto mógłby sunię odizolować od innych psów, a w mieszkaniu nie mam szans, więc jako tymczas odpadam:( Quote
marzenKa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 magiaaa na pierwsza hopaj:multi::multi: Cudna pogodna sunia szukaa nowego domkuuuu Quote
Murka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Magia dzisiaj "zawisła" w lecznicy w Stalowej Woli :cool3: Poogłaszam ją jutro jeszcze na swoich stronach adopcyjnych. Dobrze by było sunię wysterylizować - łatwiej o dom i pewność, że nie będzie rozmnażana. Zwłaszcza, że zbliża się okres cieczek :roll: Jednakże koszt zabiegu (po kosztach) to 120 zł :roll: Można by obciążyć tymi kosztami potencjalnego adoptującego, bo szczerze mówiąc w zapewnienie sterylizacji nie bardzo wierzę... :roll: Co o tym myślicie? Suni nie wzięliśmy w końcu dziś do lecznicy, bo mieliśmy trochę tłoczno w samochodzie... W każdym razie jutro ją odrobaczę. Quote
agusiazet Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ja jestem zdecydowanie za sterylizacją, jak dostanę 13-stkę połowę kwoty pokryję, tylko Bóg jeden raczy wiedzieć, kiedy to będzie!!! Quote
marzenKa Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Podnoszeee sunie:lol: jak bede miala cos pieniazka to i ja cos wplace ale nic nie obiecuje poniewaz jestem studentka:shake: na utrzymaniu rodzicow Quote
Recommended Posts