marzenKa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Podnosze, nadal wierzac ze ktso cie pokocha Magio:-( Quote
marzenKa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Hopaj do gory:multi::multi: Niech szybko znajdzie sie ten kochajacy domek abys nie zmarnowala sie w tym szarym schronisku... Niki jak bedziesz miala jakies nowe wiadomosci o suni to piszz:) Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 jutro rano jade do schroniska to bede miala wiesci i fotki naszych psiakow:) Quote
marzenKa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Niki to fajnie, bedziemy czekac na wiadomosci:) moze jakies dobre wiadomosic przyniesiesz....:) A tymczasem hopja do gory malenka:lol: Quote
marzenKa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Piekna Magia przypomina sie:) Sunia szuka domku:) Quote
MagYa^^ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ciocia marzenka pamieta o mojej imiennicze :) jakie to mile :) Quote
agusiazet Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 A na Allegro nie ma Magia wzięcia, niestety!:( Quote
marzenKa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Magya hehe a jakbym miala zapomniec:cool3: ona jest boskaaa, normalnie zapadla mi w pamieci i codziennie o niej mysle. Nie wiem dlaczego nie ma zadnych ludzi zainteresowanych przygarnieciem pieska:-(:-( Z tego co wiem, to ona nie sprawialaby klopotow, pragnie jedynie od czlowieka milosci:-( czy to tak wiele??? Magia szuka domkuu!!!! Quote
agusiazet Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czasami tak bywa, niestety. Ale Magii musi się udać!!! Quote
Tola Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 agusiazet napisał(a):Czasami tak bywa, niestety. Ale Magii musi się udać!!! Pewnie ze musi! Zamojska Jetka tez czekała, a teraz ma taką cudowną rodzinkę:loveu: Quote
marzenKa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jak mowicie ze musi to musi!!:lol: Magioo hopaj do gory po domek:) Quote
marzenKa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Jak tylko bede mogla to bede cie podnosic suniu tylko tyle moge dla ciebie zrobic:-( Quote
marzenKa Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Nom wlasnie na pierwsza Magiaa:multi: Niki jak znajdziesz chwilke czasu to jak cos wies znowego o Magi to napisz co u niej;) Quote
Tola Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 U nas zima, w nocy -12, Magia marznie:-( Gdzie jestes domku:-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 u mnie na obrzezach miasta bylo nawet -14:(:(:( schronisko tez jest na obrzezach....oby wiosna przyszla szybko.... Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Magia odsiedziala swoje na kwarantannie...zostala przeniesiona na boksy ogolne... Magia stracila nadzieje...nie chciala nawet wstac...:(:(:( Quote
agusiazet Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Biedna Magia:(:(:( Może choć jakiś hotelik jej zafundujemy? Poproście dziewczyny z Janowa Lubelskiego lub Niepołomic!!! Ona robi wrażenie jakby chciała umrzeć, chyba nie można czekać! Jak już nie reaguje na człowieka to chyba się poddała! Quote
MagYa^^ Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 :(( ... polowe mniejsza sie wydaje :(( Quote
marzenKa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 O bosheeee suniuu:placz::placz:, ale zmarnialas, taka bida lezy slicznie zwinieta w kuleczke:-(:-( Wydaje sie wtedy taka malutka, bezbronna, dlaczego ktos jej zafundowal taki los??? Teraz jest tak zimnooo:-( a ona tam smutna, juz bez nadzieji siedzi:-( Na pierwszych fotkach bylo widac ze jeszcze nie wiedziala chyba o co chodzi, miala nadzieje ze zaraz ktos otworzy ta klatke i wezmie pieska do cieplego domku...ale teraz widac ze juz zrozumiala ze ja zostawiono, ze nikt nie przyjdzie:placz::placz: Poplakalam siee ogladajacc jej zdjeciaa:placz: Czy nie ma zadnej szansy aby sunie wyciagnac na jakis tymczas???Ona tam zmarnieje i wtedy juz nikt na nia nie spojrzy, jak juz tera znie chce podchodzic do krat to co bedzie pozniej??? naprawde nie mozna jakos jej z tamtad wyciagnac??? Kto pokochaaa ta cudowna sunie??? Quote
Tola Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Boziu:-(:-(:-( Trzeba cos zrobic, bo ona tam zginie:-( To nie jest juz ta wesoła Magia, która zobaczyłam jakis czas temu. Ale wtedy to był jej drugi dzień w schronie... Zeby tylko te wieksze suki nie zagryzły jej, jest taka przerazona... Quote
sacred PIRANHA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 narazie wydaje sie ze jest pod opieka tej chudziutkiej Onki ktora jest na fotkach obok...ona caly czas kolo niej jest...mialam problem ze zrobieniem fotek bo ją ciagle zaslaniala tak jakby ją kryla... Magia stracila nadzieje...nie reaguje na wolanie, cmokanie, gwizdanie...lezy tylko cichutko w kaciku:(:(:( Quote
Recommended Posts