sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 wytrzyma wytrzyma...musi wytrzymac! martaa2 zwroc uwage na to jak sie ma faflowaty z watku zamojskich boksiow, on jest w trzecim boksie na kwarantannie... popatrz tez czy nie ma zadnego szczeniaka wilczurowatego bo mam chetnego...no i wyzelek Fryzio z watku zamojskich wyzelkow...moze akurat wyjdzie (sprobuj pogwizdac przy boksach ogolnych, na mnie reaguje i wyskakuje jak oszalaly:) ) troche sie tego nazbieralo...przepraszam, ze tak ciebie wykorzystuje haha ale mam urwanie glowy teraz w lublinie... Quote
Murka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Zawoziłam kota ze schroniska w Mielcu do nowego domu do Zamościa ;) To było z miesiąc temu :roll: W Zamościu bywałam czasem i przejeżdżałam nieraz, ale w schronisku nigdy nie byłam... Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 martaa2 napisał(a):Czyli jest nadzieja, ze i nas z czasem cos drgnie... oni mieli fuksa...siec hipermarketow zamarzyla sobie pod swoja dzialanosc teren na ktorym bylo dawne schroniko...w zamian za udostepnienie terenu wybudowali im nowoczesne schronisko w innymmiejscu...przy okazji zmienil sie dyrektor,kierownik,wszyscy pracownicy itp itd martaa2 napisał(a):A kiedy Murka byłas z Zamosciu? Byłaś w schronie po psa? Murka przejezdzala nie raz przez zamoscia wiozac gdzies zwierzaka lub odbierajac go...Zamosc to pkt strategiczny:cool3: Quote
Tola Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Niki-lidka napisał(a):no i wyzelek Fryzio z watku zamojskich wyzelkow...moze akurat wyjdzie (sprobuj pogwizdac przy boksach ogolnych, na mnie reaguje i wyskakuje jak oszalaly:) ) Nie umiem gwizdać:evil_lol: Ale mysle ze dam rade wywołać Fryzia. Zamawiać go czy cos sie zmieniło? Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 martaa2 napisał(a):Nie umiem gwizdać:evil_lol: Ale mysle ze dam rade wywołać Fryzia. Zamawiać go czy cos sie zmieniło? hehe to krzycz,piscz itp itd:cool3: nic sie nie zmienilo...rezerwowac na mnie i dowiedziec sie reszty o ktorej pisalam:diabloti: Quote
Tola Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 ...i znaleźć kolejna bide do ogłaszania:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 narazie tylko Bonus znalazl domek...Magia i Nordw hotelikach..Rodzynek siedzi i szczeka...i nic z tego nie wynika hehe...takze gdzie ta moja szczesliwa reka? a jesli chodzi o bidy do oglaszania...nowy boksiowaty...no i jest taka jedna sunia...mloda Onka potwornie chuda...siedzi w bokise z Magia...:(:(:( Quote
Tola Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Jeszcze nigdy nie wyciągałam ze schronu onki. Moze warto sprobowac... Quote
sacred PIRANHA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 ja wyciagnelam w sierpniu taka jedna bardzo wychudzona....mieszka sobie u kolegi i udaje ze jest ratlerkiem... Quote
Czaka Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wspaniałe wiadomości!!! :loveu: Od jutra Magia zaczyna nowe życie. :multi::multi::multi: ps. Agusiu czy to znaczy , że zdecydowałaś się na nowy tymczas? :evil_lol: Quote
Tola Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 agusiazet napisał(a):Tak, na to wygląda!!! Śliczna ta maleńka:loveu: Odwiedzałam jej wątek:lol: Bedziemy Cię Aga wspierać:lol: Quote
agusiazet Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 martaa2 napisał(a):Śliczna ta maleńka:loveu: Odwiedzałam jej wątek:lol: Bedziemy Cię Aga wspierać:lol: Będzie mi bardzo miło!!! Quote
Tola Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Niki; Magia jest chyba w boksie z tymi 2 rudymi siostrami, które tez mają wątki... Quote
Tola Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Magia jest w drodze po nowe życie:multi: Opusciła schronisko i mam nadzieję ze rónież wszystko złe, co ją do tej pory spotkało. Wyjechała z Murką i jej TZ - bardzo ciesze się ze mogliśmy się poznac:lol: Magia będzie u Was miała troskliwą opiekę i ciepło, a i domek szybko się znajdzie , bo to urocza sunia. Quote
Tola Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Magia bardzo chuda, to nie ta kluseczka, której robiłam zdjęcia:-( Ale po wyprowadzeniu z boksu skakała radośnie, machała ogonkiem. Ale chociaż te ostatnie godziny w schronisku miała spokojne, bo poprosiłam raniutko o zabranie suni do odzielnego boksu. Quote
Tola Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Magia po wyprowadzeniu z boksu Gotowa do drogi:lol: Prawda ze jestem śliczna? Quote
MagYa^^ Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Boże jaka ona jest śliczna... Jak cudownie, ze udalo sie ja wyciagnac z tego koszmaru.. Wiem, ze moje "dziekuje" nic nie znaczy w stosunku do dobra, ktore czynicie... ale serce rosnie jak widzi sie pomoc.. dziekuje WAM w imieniu Magii :Rose: Quote
Tola Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Dowiedziałam sie wiecej o historii suni; została przygarnieta przez jakąś rodzinę, bo błąkała się po okolicy. Ludzie ci trzymali ją jednak w piwnicy no i po pewnym czasie zaczęło to przeszkadzac sąsiadom... Magia została odwieziona do schroniska. Dalej juz znamy jej losy. Quote
agusiazet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Niech teraz Magia zadziała i suczka znajdzie wspaniałych ludzi i swój dom!!! Na ile dni Magia ma zaplacony hotelik i gdzie kierować ew. wpłaty? Quote
sacred PIRANHA Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 witam! weszlam szybko na chwile na dogo... narazie nie mamy zadnych pieniazkow, Murka wziela Magie na kredyt hihihi wieczorem pojawi sie na dogo i poda mi na PW nr swojego konta....wszystkich zainteresowanych prosze wiec o PW-bede odsylac:) () z najnowszych wiesci od Magii....zaraz po powrocie opylila cala miche jedzenia i odpoczywa...w koncu stresujacy dzien miala:) Murka mowi, ze brala ich na ladne oczy jak jedli czekolade w samochodzie:):):) spryciara:) wieczorkiem Murka wklei nowe fotki:) Quote
agusiazet Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czyli domowy pieszczoch wychodzi z Magii na całego:) I dobrze!!! Quote
Czaka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Z pysia Magia troszkę przypomina mi Maszę, która pojechała do Poznania :lol: Quote
Murka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Już jestem ;) Magia bardzo dobrze zniosła podróż, żadnych wymiotów, żadnej paniki. Trochę przespala, trochę pogapiła się w okno, trochę posępiła czekoladę :evil_lol: Na fotkach marty (mi również baaardzo miło było poznać) nie widać jak bardzo ona jest chudziutka :-( Psy musiały ją odganiać od jedzenia, bo jest tu i ówdzie pogryziona. Na fotkach ma jeszcze schroniskową obróżkę, z nią podobno trafiła do schroniska. Po apatyczności śladu nie ma, opyliła całą miskę jedzonka (szubko nabierze masy!), obsikała cały ogród, przywitała się z psami ;) Fotek mam na razie tylko kilka z podróży. Jutro porobię nowe na spokojnie. Na pewno trzeba będzie ją odrobaczyć. Pod koniec wybieramy się z dwoma psami do lecznicy do Stalowej Woli, to weźmiemy ją także na ogólny ogląd (zważymy, określimy wiek). Za kilka dni jak tylko będę mogła coś o niej powiedzieć poogłaszam ją w swoim miejscach. Suńka powinna szybko dom znaleźć, bo ma oryginalną urodę i wygląda na to, że fajny charakter ;) Quote
Recommended Posts