Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Toż mówię, że tylko hotelik ją ratuje!!! Jestem za Niepolomicami - ale ja tego nie załatwię, bom z Mielca. niki napisz do Irenaka i poproś, a zrzutkę na 1 miesiąc musimy zrobić lub bazarki. Inaczej suni nie pomożemy>! Lub może do mosii ona też prowadzi hotel i przyjmuje dogomaniackie bidy. Niki - możesz się zająć tym? jeśli tak to napisz, bo trzeba jak najszybciej zebrać kasę!!!

• Replies 631
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podaj dokladne nicki tych do ktorych moge napisac...
ja jedynie znam Murke z janowa lubelksiego, ona tez prowadzi hotelik dla dogomianaickich bid...
a gdzie sa niepolomocie? jak daleko od zamoscia?
wiesz agus jakie tam sa ceny za dobe?

Posted

Niki-lidka napisał(a):
podaj dokladne nicki tych do ktorych moge napisac...
ja jedynie znam Murke z janowa lubelksiego, ona tez prowadzi hotelik dla dogomianaickich bid...
a gdzie sa niepolomocie? jak daleko od zamoscia?
wiesz agus jakie tam sa ceny za dobe?

Niepolomice sa kolo Krakowa, ale nie wiem czy tam maja miejsce, bo niedawno nie bylo... Trzeba by wyslac PM z zapytaniem do "Foksia i Dżekuś"

Posted

Hopaj do goryy Magioo:multi::multi:

Ja postaram sie pomoc jak tylko bede mogla, moze cos wyszperam w domu na bazarki(tylko ktos musialby je zrobic bo ja nie umiem:( ) Jak bede miala jakas kaske to bede przelewac na Magie ( jak trafi do hoteliku )

Posted

Niepołomice są koło Krakowa, doba nie wiem ile, ale wiem, że trzeba zapłacić za miesiąc z góry. Mosii przyjmuje psy dogomaniackie i mieszka koła Częstochowy lub Poznania! Ja też zrobię bazarki dla Magii i mogę zadeklarować 200 zł na przyszły miesiąc! Pisz do Foksia i Dżekuś, Irenaka, Mosii lub Murki!!!!

Posted

Dzwonła do mnie Lidka, sunia jedzie w sobotę/niedzielę do hoteliku. Prosimy o wpłaty. Lidka dzisiaj jest w Lublinie, jak przyjedzie napisze więcej.
Jak mi sie uda jeszcze dzisiaj podjade do schronu, bo nie moge przestać myslec o biedactwie. Zeby tak zabrac ją gdzieś na te pare dni...

Posted

Jeśli tylko do soboty/ niedzieli możecie ją przywieść do mnie, męża nie ma więc nie będzie marudził!!! Tylko, żeby nie została zbyt długo, bo później ciężko się rozstać! Chyba, że się zakochamy na amen! Za ew. transport nie zapłacę, niestety nie specjalnie kasowa jestem!!!

Posted

witam!
kontaktowalam sie z moja znajoma (wlasnie Murka)...przyjmie ją do siebie do hoteliku i nawet sama po nią za zwrot kosztow paliwa (ok 30zl) przyjedzie...
takze moi drodzy zbieramy pieniazki...kazdy grosz,kazdy bazarek,kazde ogloszenie sie liczy...i pytamy i meczymy znajomych,wysylamy mase maili...ktos dla swietego spokoju sie w niej zakocha:)
wieczorem bede w domu to napisze wiecej...
najnowsze wiesci...Murka moze sunieczke zabrac nawet jutro, mnie jutro nie bedzie ale zapytam Marty...jesli nie jutro to w srode najpozniej sunia wyjdzie ze schronu...dla niej kazda doba sie liczy...

Posted

to zalezy ile ona wazy:)
ale Murka jest kochana i zanizy napewno hehe (to takie male wymuszenie Murko- buziaki dla ciebie)
a tak powaznie male pieski 8zl, srednie tak do ok20kg 10zl, duze 15zl...jesli Magia przekracza 20kg to bede negocjowac ...jakies 12:)

Posted

Boshee tak sie cieszee ze sunia zostaniee zabranaa ze schronu:multi::multi::multi:
Po prostuuu skacze z radosci:)

Agusia uwazaj tam na to zakochanie bo ona jest taka cudna na fotkach a co dopiero na zywoo...:cool3::cool3:

ja zaraz poszperam w domku i poszukam jakis rzeczy na bazarek dla Magii:loveu:
Zrobie fotki ty ch rzeczy... tylko nie umiem robic bazarkow kto moglby mi pomoc???
Co do pieniazkaa to postaram sie cos skombinowac:)

Normalnie usmiech mi nie schodzi z buzi:)

Posted

Tak trochę strasznie zabrzmiało z tym rozróżnieniem wagowym, ale musiałam to jakoś przedstawić obrazowo :oops:
Na zdjęciach psy przeważnie wyglądają na większe niż są w rzeczywistości dlatego trudno mi powiedzieć teraz jaki będzie koszt.

Od tygodnia jest u nas pies który popadł w taką samą apatię w schronisku, jest nawet trochę podobny do Magii ;) Tylko to już staruszek. Dla niego najważniejszy jest kontakt z ludźmi, od razu odżył, bryka i chce się bawić.
Z Magią z pewnością będzie podobnie.

Myślę, że sunia znajdzie dom, ma niezwykłą urodę, jest młoda.
Ja zawsze swoje hotelowce wysyłam do GW Lublin, umieszczam na adopcje.org i wieszam plakat w lecznicy w Stalowej Woli.

Posted

Jutro ok. 13.00-14.00 zabieramy Magię ;)

agusiazet, możemy Ci nawet Magię przywieźć i pokazać na żywo co by się było łatwiej zakochać :cool3:, bo lada dzień chyba będziemy w Mielcu :roll:

Posted

uaaau... oczyskom nie wierze :) :) :) JAK SIE CIESZE, ZE SPOTKA JA TAKIE SZCZESCIE... i kto to wie.. moze niedlugo jakis domek na wiosne... moze ktos sie w pannie zakocha :loveu: BEZ OPAMIETANIA :)

Posted

Nie mogę się zakochać w kolejnym psiaku, rodzina mi nie pozwala:) Ale wtedy to Jetka, mój pierwszy tymczasowicz z Zamościa, zostałaby u mnie, bo w niej to się zakochałam od pierwszego obejrzenia w DG. A tak zawsze mogę jakiegoś tymczasa przyjąć jak mi się któryś spodoba! A teraz podoba mi się ta sunia z Elbląga:

Posted

akcja byla szybka, bo musiala byc:)
Murka jak zawsze niezastapiona, dzieki kochana:)
zaluje tylko, ze znow mnie nie bedzie jak Ty kolejny raz jestes w Zamosciu...znow sie miniemy:(
ale pewnie bede chciala Magie odwiedzic kiedys:)

PS. bylam dzis w nowym lubelskim schronisku...mozna pozazdroscic warunkow...rozmawialam z kierownikiem, pracownikami....kiedy u nas tak bedzie:(

Posted

Niki-lidka, myślę, że jeszcze nie raz przyjdzie nam się spotkać ;) Najważniejsze, żeby sunia była już poza schronem.
Do nas oczywiście zapraszamy! ;)

O "nowym" lubelskim schronisku słyszałam; jestem w kontakcie z jedną z osób, która tam chodzi i psy wyprowadza na spacery ;)
Fajnie, że coś się zmieniło, bo "za moich czasów" była masakra :shake:

Posted

:multi:Czyli wszystko dograne, czekam jutro ok 13 i jedziemy do schronu.
Zaczyna sie nowy etap w zyciu Magii.
Tylko zeby jeszcze wytrzymała ta jedna noc:-(
Rano zadzwonię, zeby jej nie karmili...

Posted

Murka napisał(a):

O "nowym" lubelskim schronisku słyszałam; jestem w kontakcie z jedną z osób, która tam chodzi i psy wyprowadza na spacery ;)
Fajnie, że coś się zmieniło, bo "za moich czasów" była masakra :shake:

Czyli jest nadzieja, ze i nas z czasem cos drgnie...