sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 a mogl ją "kupic" przez pomylke (jakos tak nacisnac ok i poszlo?...pytam bo ja sie na tym nie znam zupelnie i nie wiem jak cos sie kupuje na allegro)?? Quote
agusiazet Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Mógł, bo była tylko opcja kup teraz! Ale jak ktoś umie czytać i myśli - to nie mógł! Jasno wyjaśniłam? Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 agusiazet napisał(a):Dam temu ktosiowi czas do końca tygodnie, potem negatyw!!! i bardzo dobrze!! niech sie na drugi raz zastanowi co robi.. Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 to moze ten ktos nie umie czytac...albo nie mysli:D Ps. ja czekam...moze sie skontaktuje... Quote
agusiazet Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jak nie czyta i nie myśli to będzie miał negatyw! Zmarnować aukcję w 2 czy 3 dniu to świństwo, przecież za to się płaci!!! Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :niewiem: ...raz, ze pieniadze sie traci a dwa, ze daje sie zludne nadzieje na cokolwiek... popodnoscie chociaz.. prosze http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9426365&postcount=301 Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 slicznej Magii mowie dobranoc... i moc pozytywnej energii ne lepsze jutro! Quote
Czaka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Pewnie nikt nie zadzwonił w sprawie naszej "magicznej suczki" Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 cisza totalna...za to mialam telefon w sprawie Bono...jak chlopak dowiedzial sie ze domek juz jest i czeka az Bonus dojdzie do siebie w maire w klinice to zapytal czy sa inne rasowe...np pittbull albo amstaf...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 :angryy: ...bylo mu powiedziec, ze rasowe g..wno na lancuszku!!!! Quote
agusiazet Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Wygląda na to ze spokojnie mogę wystawiać tego negatywa. nawet za brak kontaktu. jakaś wredna menda z tego ktosia!!! Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 smialo, mysle nie nikt nie ma nic przeciwko :angryy: - zwlaszcza, ze gdyby cos sie wyjasnilo to zawsze mozna cofnac komentarz.. ale nie wyglada na to by ta opcja sie przydala... kur..:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Magia caly czas wypatruje swojego czlowieka... Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 agusiazet napisał(a):A dupek z Allegro milczy:( ehhh...ktos zrobil sobie glupi zart, albo jakies dziecko... - inaczej tego nazwac nie mozna :( Quote
marzenKa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Magio, jestes taka piekna, urocza, prawda jest ze zostajesz w pamieci i nie latwo o tobie zapomniec:cool3:, Jak bym miala domek z ogrodem to juz bys byla mojaa:cool3: Na wsi moja ciocia ma pieska ktory jest bardzo do ciebie podobny ladnie razem byscie wygladali:cool3: (oczywiscie po odpowiednich zabiegach) Ale niestety teraz nie mam na to warunkow.... Prosze niech ktos spojrzy na ta piekna sunie i da jej domek, napewno odwdzieczy sie szczera miloscia...:-(:-( Quote
Czaka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Trudno uwierzyć, że nikt nie chce takiej ślicznotki :-( Quote
MagYa^^ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :( a na allegro? Jakis ruch? ktos oglada? podglada...? Quote
MagYa^^ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 sliczna, slodka Magia... wciaz sama, wciaz niekochana, wciaz zawodzi ja czlowiek.. Quote
marzenKa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Slicznotko hopaj do goryy:multi: moze cie ktos ujrzy i pokocha..:loveu::cool3: Quote
Recommended Posts