agusiazet Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Magiczna suczka z Zamościa się przypomina!!! Quote
Murka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Reno, upartość Magii nie jest jakaś bardzo uciążliwa ;) ot psinka z odrobiną uroczego charakterku ;) Chudziutka faktycznie jest nadal, choć pochłania spore ilości jedzonka i nawet bywa wybredna :cool3: Odrobaczona była, dużo biega, więc zwalam to na jej przemianę materii :roll: Mam nadzieję, że mimo wszystko niedługo nabierze masy jak z pierwszych fotek schroniskowych ;) Quote
marzenKa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Murko jak patrze na fotki Magii to az serce sie raduje i zazdrosci ze masz chociaz na chwile ta cudowna sunie:loveu: A kto chce miec taka sunie na stale?? magia poszukujee domkuuu Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Murko czasem trzeba czasu zanim poschroniskowiec zacznie tyc... zwykle dwa tygodnie zanim zacznie wogole cokolwiek przbierac na masie nawet male gramiki:) a jak u was huragan? Quote
Murka Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Niki-lidka napisał(a): a jak u was huragan? Wieje, wieje, ale na razie żadnego psa jeszcze nie porwało :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Murka napisał(a):Wieje, wieje, ale na razie żadnego psa jeszcze nie porwało :lol: jeszcze? :mad::mad::mad: :diabloti: pozdrawiam i wysciskaj Magie od nas z zamoscia:loveu: Quote
agusiazet Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 I jak Magia przetrzymała wichurę? A reszta stada? Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Kurcze cos dogo szaleje wcina moje posty:p magiaaaa hopaj na goreeeee po nowy domekk Murko czy doszla moja wplata 30 zl??? Quote
Murka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 marzenKa, Twoja wpłata jeszcze nie doszła, pewnie jutro dojdzie ;) Doszło natomiast 50 zł od marty, dzięki! ;) Wichurę wszystkie psy miały gdzieś... nas ledwo nie zwiało na wieczornym spacerku, a te szalały jak gdyby nigdy nic :cool3: Magia choćby było gradobicie nie odpuściłaby sobie możliwości pobiegania ;) Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To Magiaa odwazny piesek hehe moja suniaa to jak wieje i w dodatku pada to tylko zalatwi swoje sprawy i uciekaa do domku, a wrecz ciagnieee do domu jakby sie normalniee cos strasznego na tym dworze dzialo:lol::lol: Sunia taka cudowna, pogodna, uroczaa dlaczego nie ma domku??? Gdzie jestes kochajacy domku dla Magii??? gdzie??:-(:-( Quote
Tola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Piekna Magia czeka na domek:loveu: To imie musi przyniesc suni szczęscie:lol: Moze po sterylce ktoś sie zgłosi... Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 agusiazet, Twoje pieniążki już dotarły (100 zł) ;) Jutro o 11.00 jesteśmy umówieni na ciachanie Magii :cool3: Quote
Tola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Murka']agusiazet, Twoje pieniążki już dotarły (100 zł) ;) Jutro o 11.00 jesteśmy umówieni na ciachanie Magii :cool3: Oj to trzymamy jutro kciuki mocno zacięnięte:thumbs: Magusia trzymaj się suniu:loveu: Quote
marzenKa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Magioo trzymaj sie naszaa dziewczynko badz dzielna:lol: Oby wszystko poszlo dobrze:) Quote
agusiazet Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='Murka']agusiazet, Twoje pieniążki już dotarły (100 zł) ;) Jutro o 11.00 jesteśmy umówieni na ciachanie Magii :cool3: Cieszę się, zatem wstrzymam się z Allegro do doniesień posterylkowych! Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 no to myslami jestesmy z wami caly czas... Quote
Murka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Niki-lidka, wyślij mi proszę umowę adopcyjną, wolę mieć pod ręką, a nuż :roll: Acha, jeszcze pytanie do sponsorów sterylki: czy osoba adoptująca ma tą kwotę zwrócić czy to jest Wasz wkład? Quote
sacred PIRANHA Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 Kasiu masz PW ode mnie EDIT: wyslalam umowe na maila (jestem okropnie zabiegana i trzeba mi sto razy przypominac...przepraszam:() deklaruje sie tez wyslac 30zl za transporta:) tylko po10tym:) Quote
wuzetka86 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Nie bój się Magia, będę się bać za Ciebie :) Trzymam Cię za łapkę. Czy mogę prosić o numer konta do wpłaty? Quote
agusiazet Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='Murka']Niki-lidka, wyślij mi proszę umowę adopcyjną, wolę mieć pod ręką, a nuż :roll: Acha, jeszcze pytanie do sponsorów sterylki: czy osoba adoptująca ma tą kwotę zwrócić czy to jest Wasz wkład? Mój wkład. I Magio, kochana, trzymam kciuki, żeby było bez problemów!!! Quote
karolina1625 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 I jak tam?? Wszystko w porządku?? Chopaj na 1! Quote
Recommended Posts