marzenKa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dlaczego nawet nikt nie zajrzy do tej przepieknej suni:shake: ??? Magioo wierze ze znajdzie sie w koncu ktos kogo urzekniesz swoja magiaaa:cool3: Nie pozwolmy zeby taki kochany psiak zostal w schroniskuu prosze niech ktos da tej cudnej suni kochajacy domekk Quote
marzenKa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hopaj do goryy biedactwo:-(:-( Magiaa szukaa domkuuu:-(:-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 widzialam wczoraj Magie...posmutniala, schudla...jej trzeba domku i to szybko:(:(:( Quote
marzenKa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 o nieebiedactwo, nie dajmy jej sie zmarnowac w tym ponurym schroniskuu:placz: Magia-piekna i pogodna sunia prosi o domekk:-( ( tylko ciekawe jak dlugo pogodna...:-() Nie dajmy jej stracic nadziei:placz: Quote
Czaka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Widzę, że byłyście wczoraj u małej, a ja dzisiaj dopiero mam dogo. Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 sunieczka byla baaaardzo smutna....jak kucnelam i zawolalam ją wstala, podeszla do krat,przecisnela kawalek pyszczka i mruzyla oczka jak ją glaskalam po pysiu...to taka delikatna, lagodnia, spragniona kontaktu z czlowiekiem sunia... Quote
agusiazet Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Byle ktoś z Allegro napisał mi,że to była pomyła i przeprasza, ale cóż suni to nie pomoże. Ma nowe Allegro!!! Quote
marzenKa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 O jejku suniu nie smutja sie prosze:-(:-( az serce peka jak sie patrze na skulona, smutna zrezygnowana sunie:placz::placz: Nawet nikt do ciebie nie zaglada:-(:-( a przeciez jestes taka cudownaa nie tlyko oryginalny, taki slodki wyglad, to pogodne, lagodne usposobienie, jestem pewna ze bylabys dla czlowieka prawdziwym przyjacielem i umialabys pokochac:loveu: Hopaj do gory niech ktos cie dpojryz i pokocha.... prosze niech ktos pomoze tej cudnej suni:-(:-( Quote
MagYa^^ Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 a jak tu zagladac jak dogo wiecej nie dziala niz dziela :angryy: Quote
Czaka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Dopiero teraz udało mi się włączyć dogo. Faktycznie suńka wygląda dużo gorzej niż na pierwszym zdjęciu, chyba straciła już nadzieję. :placz: Quote
sacred PIRANHA Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 stracila i nadzieje i na wadze...niedobrze:(:(:( Quote
marzenKa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Magya to fakt dogo ostatnio niezle szfankowalo:angryy: Hopaj do goryy Magioo Nawet na allegro nikt jej nie wypatrzyl?? az dziw, przeciez ona jest cudnaaa Quote
Tola Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Umiesciłam Magię na http://www.dziennikmetro.pl/zwierzyniec/ Quote
marzenKa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Podnosze sliczna suniee:multi: Hallo czy ktos ja zauwazy i pokocha??? Quote
marzenKa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Oj Magio chyba nie masz szczescie:-( Nikt chyba nawet sie Toba nie zainteresowal, nie pytal o ciebie....tylko nie rozumiem dlaczego:-(:-(Przeciez ejstes takim cudownym psem, a z kazdym dniem w schronisku tylko sie marnujesz a wtedy....ehh:-(:-( jak bym miala dom z ogrodem, jakies lepsze warunki to juz dawno bylabys u mnie... Quote
marzenKa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Hopaj do gory kochana:multi: Codziennie mysle o tej cudnej suni, codziennie wchodze na jej watek z nadzieja ze zobacze tam post ze sunia znalazla kochajacy domek, ale codziennie sie rozczarowywuje:-(:-( Nawet malo osob odwiedza ten watek:-(:-( tak sie zastanawiam jak moge jej pomoc?? Nie umiem robic allegro ani zadnych banerkow, jestem w tym zielonaa, nawet nie umiem sobie jej zdjec zgrac na komorke aby komus pokazac..:( ( musze kogos poprosic to mi moze ktos to przegra) Nie wiem moze jakies ogloszenia, np. u weta??? Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 marzenko, allegro jest, banerki rowniez... Ja zagladam, ale co mam pisac? :-( Quote
marzenKa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Magya Wiem ze zagladasz:)I podnosisz suczke:)...ale na niektorych watkach tyle osob sie udziela chociazby w samym podnoszeniu, (aby nie spadla na ostatnia strone aby ktos mogl ja dojrzec) a u niej pare osob i tyle ( ktorym napewno Magia jest baardzo wdzieczna:)) Quote
MagYa^^ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 gdyby z psem dziala sie tragedia gdyby przezyl tragiczny wypadek...etc...(nie chce juz wymyslac tragedii..) to z pewnoscia rzucilyby sie tu tlumy... ...ale Magia jest spokojna, lagodna i czeka.. czeka.. Taka normalna psinka czekajaca na dom.. Quote
Tola Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Czeka, ale czy doczeka:-( Jest taka wrażliwa... Quote
agusiazet Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Na pewno ktoś Magię pokocha, wiemy to przecież na 100 %, byle szybko, bo sunia czeka!!! Quote
Czaka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 agusiazet napisał(a):Na pewno ktoś Magię pokocha, wiemy to przecież na 100 %, byle szybko, bo sunia czeka!!! Obyś miała rację Ausiu! :roll: Quote
Recommended Posts