sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 w schronisku jest ta urocza suńka...biała sunieczka z czarna łatką na oczku, czarnym uszkiem...wyjątkowa, prawda? i nazywa sie wyjątkowo...Magia:loveu: zapada w serce szybko...dlaczego? ..bo jest taka delikatna, łagodna, błagalnym wzrokiem proszaca o zainteresowanie... ona chce miłości...za kawalek miejsca w naszym serduchu odda całe swoje... wystarczy sie do niej odezwac a ona juz wachluje szybciutko ogonkiem...to taka kochana przylepa...nie pozwolmy aby stracila nadzieje... kontakt w sprawie suni: Lidka : 502040293 mail: [email protected] Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 ona jest dla kogos kto chce psa do przytulania i kochania... jak sie ją zobaczy to juz nie da sie chyba o niej nie myslec...martaa2 mysli chyba 24 na dobe... taka kochana psinka:(:(:( Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 ..a najgorsze w tym wszystkim jest to, ze wiele psow w schroniskach jest wlasnie taka... Quote
agusiazet Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Całkiem spora ta biała ślicznotka!!! Jak dla nas chyba zbyt duża, niestety:( Quote
Czaka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Jest śliczna i jeszcze zadbana. Czy wiadomo jak trafiła do schronu? Quote
agusiazet Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Czy potrzebuje Allegro i ew. inne ogłoszenia? Quote
Tola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Nic nie wiem oprócz tego, ze znaleziono ja z obrożą:roll: Aguś; będziesz mogła zrobic Allegro? Poproszę kogos o jakis wzruszający tekst... Quote
Tola Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 A moze ktos ma propozycję imienia dla ślicznotki? Moze od tego zaczniemy pomoc dziewczynie... Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 MagYa^^ ... napisz cos...masz talent,juz sie nie wyprzesz...napisz tekscik do ogloszen... bardzo ladnie prosimy....:):):):) Quote
sacred PIRANHA Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 mi ona przypomina kochaną sunie mojej kolezanki...nazywa sie Lala:) Quote
MagYa^^ Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Niki-lidka napisał(a):MagYa^^ ... napisz cos...masz talent,juz sie nie wyprzesz...napisz tekscik do ogloszen... bardzo ladnie prosimy....:):):):) :lol: ..ubawilam sie :lol: a moge jutro? bo dzisiaj juz mi nic z glowy nie wyskoczy "madrego":roll: Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Pamietam jak jakis czas temu od mojej mamy odebrali mnie moi Panstwo. Bylam pepkiem swiata. Mialam sliczny czerwony kocyk, kilka pluszowych zabawek, miseczke zawsze wypelniona psiowymi ciasteczkami. Wszyscy cieszyli sie i podziwiali, nazywali mnie biala kulka szczescia. Mijaly dnie.. tygodnie.. Jezdzilismy na wycieczki, biegalismy po lakach.. Chodzilismy na dluugie spacery.. Skakalam radosnie przynoszac rzucane patyki. Pewnego razu pojechalismy gdzies daleko.. Pamietam, ze bardzo dlugo trwala podroz. Wysiedlismy z auta. Radosnie podskakiwalam , biegalam za zabawkami.. Pan rzucal dalekooo daleekooo.. ..i na tym skonczylo sie moje szczescie. Wrocilam z kijkiem w zebach a pana juz nie bylo.. Usiadlam i czekalam. Minol dzien.. drugi.. Czekalam.. Wolalam, plakalam... nikt nie przychodzil.. Glod i pragnienie zaczely meczyc tak okrutnie, ze ruszylam przed siebie. Widzialam dzikie kaczki lecace po niebie, wiewiorke przebiegajaca przez ulice w pogoni za wiatrem. Swiat dla nich byl tak piekny..a dla mnie jakby sie skonczyl. Budzac sie pewnego dnia zauwazylam, ze kleczy kolomnie czlowiek!! Radosc moja nie znala granic. Dal mi miske wody... chcialam sie w niej, zanurzyc.. utopic.. nacieszyc jej smakiem..i wilgocia.. Skromnie wylizlalam ja do ostatniej kropelki.. Czlowiek wsiadl do auta.. (pomyslalam, ze to od mojego pana - przyjechal ktos po mnie w koncu!! w koncu jade do domu!! hurrraaa!!), zawolal mnie.. Hop i juz bylam w srodku. Ruszylismy w nieznanym kierunku... Auto stanelo.. Drzwi otworzyly sie.. a wokol wrzawa! Jazgot i krzyk moich pobratancow.. Teraz juz wiem gdzie jestem. To schronisko. Miejsce dla niechcianych i bezdomnych. Teraz juz wiem - skonczylo sie.. Na dobre.. Czasami podejdzie ktos do mojego boksu, wiec cichutko przysuwam sie do niego by nie zostac niezauwazona. Moze zabierze mnie stac.. Moze sie cos zmieni.. lub chociaz poglaska.. Teraz juz wiem.. nie czeka mnie nic.. A wspomnienia mozna przykryc gruba warstwa ziemi. Daj szanse Lusi. Jest piekna, mloda, delikatna i bardzo spragniona milosci. Ona traci juz nadzieje na to, ze spotka ja jeszcze cos dobrego w zyciu. Bardzo by chciala odkopac swoje wsponienia.. Pomoz.. Quote
sacred PIRANHA Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 sliczny tekst...tylko czemu Lusia?:P hihihihi agusiazet wystawi allegro, ktos pokusi sie o inne ogloszenia? namiary na mnie oczywiscie:) Quote
MagYa^^ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 A lUsiami ostatnio nazywam wszystkie biale, delikatne i kochane sunie. Skromne imie, dla skromnej dziewczyny.. Nie nazwalyscie jej, wiec ja to zrobiwszy :eviltong: Quote
agusiazet Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Może ona powinna się nazywać Magia? Takie podziękowanie za ten powyższy tekścik!!! Namiary na Lidkę to jakie są? Bo chyba sam Zamość nie wystarczy?:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 agusiazet napisał(a): Namiary na Lidkę to jakie są? Bo chyba sam Zamość nie wystarczy?:evil_lol: namiary na mnie masz w pierwszym poscie Agus:diabloti: ale zebys nie skakala niepotrzebnie: Lidka: 502040293 mail: [email protected] Quote
agusiazet Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Czy imię Magia nikogo nie zachwyciło? Quote
MagYa^^ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 agusiazet napisał(a):Czy imię Magia nikogo nie zachwyciło? :-o jak to nie...??? :biggrina: mnie siem podoba! :oops: Quote
Recommended Posts