mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 To tak z chęci? Czy z potrzeby wielkiej? Boszszsz Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ciekawe co ostatnio wepchnela kupcom - moze Cole :placz: Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):To tak z chęci? Czy z potrzeby wielkiej? Boszszsz nie skarżyła sie na kłopoty finansowe :shake: czyli chyba z ... chęci :placz::placz: Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Ale gdzie ta Paulina dzis jest? Co zrobila z psem? Cola zywa lub wypchana WANTED! Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 No tak być nie może. No nei może. COLA zagrożona upadkiem moralnym. Toż to dziecko jest. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Myslisz, ze Paulina ja zabiera ze soba do tych.....kupcow? :shake: Quote
halbina Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mam tu wezwać Emir i Arke czy Moda jakiegoś?... :angryy: :mad: :eviltong: :evil_lol: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Jakby tak chcieli do nas dolaczyc......i hopac....:razz: HOP, Cola! Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 halbina napisał(a):mam tu wezwać Emir i Arke czy Moda jakiegoś?... :angryy: :mad: :eviltong: :evil_lol: Jeżeli to uratuje Cocolinę przed kompletna demoralizacją - WZYWAJ! A Paulinki jak nie było tak nie ma. Dalej, hmmm, sprzedaje się w terenie. Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Jeżeli to uratuje Cocolinę przed kompletna demoralizacją - WZYWAJ! A Paulinki jak nie było tak nie ma. Dalej, hmmm, sprzedaje się w terenie. ....na oczetach niewinnej Coli :cool3: Quote
swan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='mar.gajko'] A Paulinki jak nie było tak nie ma. Dalej, hmmm, sprzedaje się w terenie. przecież ja nie pisałam, że sprzedaje SIĘ w terenie :crazyeye::placz: Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='swan']przecież ja nie pisałam, że sprzedaje SIĘ w terenie :crazyeye::placz: A co niby napisałaś? Czarno na ekranie było napisane:p Quote
kinga Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 swan napisał(a):Paulina pracuje w terenie i póki co nie wypycha zwierząt, tylko kupcom się sprzedaje :diabloti: a przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze się nie przebranżowiła:cool1: no ja nie wiem, swan... :oops: ja tam widzę - co widzę... :crazyeye::oops::oops: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 tylko kupcom się sprzedaje tak jest napisane, wyraznie! Biedna ta Cola, od malego ma przegrane :shake: Quote
kinga Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 [quote name='samoglow']tylko kupcom się sprzedaje :shake: ale swoją drogą - to dlaczego TYLKO kupcom? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...że co, ze oni bardziej bogaci? wpływowi? ? Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 kinga napisał(a):ale swoją drogą - to dlaczego TYLKO kupcom? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ...że co, ze oni bardziej bogaci? wpływowi? ? moze lubi Prusa i tak dla Wokulskiego, czy ja wiem? Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gupie WY. A komu? Kupcy mają szmal. Taki normalny, czysty. Inni to różny mają, i można se krzywdę zrobić. Quote
swan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 o Wy Baby wy :mad: cytaty fałszujecie :angryy: ja na Was komisję jakąś ....no najwyższą jakąś.....:diabloti: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 swan napisał(a):o Wy Baby wy :mad: cytaty fałszujecie :angryy: ja na Was komisję jakąś ....no najwyższą jakąś.....:diabloti: Moze sejmowa, za przeproszeniem wszystkich :shiny::laugh2_2::cunao::roflt::roflt::roflt: Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 swan napisał(a):o Wy Baby wy :mad: cytaty fałszujecie :angryy: ja na Was komisję jakąś ....no najwyższą jakąś.....:diabloti: Same się komisjować nie będziemy, a wyźsiejszej Komisyi to nie ma. Quote
swan Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 naród się zbiesił :-x adminów się nie boi komisyi się nie boi nic ino koniec świata idzie :ghost_2: Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 swan napisał(a):naród się zbiesił :-x adminów się nie boi komisyi się nie boi nic ino koniec świata idzie :ghost_2: A ja jeszcze sie nie boje Braci Rojek :evil_lol::diabloti: Quote
mar.gajko Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 swan napisał(a):naród się zbiesił :-x adminów się nie boi komisyi się nie boi nic ino koniec świata idzie :ghost_2: Admina się trochę ... bojam:-( Quote
samoglow Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 mar.gajko napisał(a):Admina się trochę ... bojam:-( Czuj duch! ja Cie obronie!:razz: Quote
kinga Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 wstydziłybyście się :mad: Paulina już kolejny dzień ciężko pracuje, wychodząc z założenia, ze zadna praca nie hańbi :roll: Cola ma cieczkę i zdemoralizowana do cna swan relacjonuje nam w szczegółach o znoju i trudzie Pauliny... - a Wy co? ...a Wy nic. nic nie pomagacie na tym wątku, nic :shake: Quote
Recommended Posts