mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jakies zaniedbania wielki i lenistwo się tu wkradło. Nie ładnie, oj nieładnie. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Jakies zaniedbania wielki i lenistwo się tu wkradło. Nie ładnie, oj nieładnie. Prawda? NIELADNIE !:nonono2: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I jak doczytałam, ten Colin-cocolin to BEZ ZĘBÓW jest... Jesu, człowieka kilak dni nei ma, a tu taka demolka... Psa zepsuli. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 :shake::-( Bez zebow....i zezowaty! mar.gajko napisał(a):I jak doczytałam, ten Colin-cocolin to BEZ ZĘBÓW jest... Jesu, człowieka kilak dni nei ma, a tu taka demolka... Psa zepsuli. Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 ZEZOWATY?!?!? Paulina - wyluzuj. Adoptuj tę COLE, bo nic z tego nei będzie. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Pauliny ani sladu :shake: Jak zepsula psa to zniknela, a moze Emma ja porwala? :cool3: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A może i Paulinie się udzieliło... I też zezowanta i bez zębów, i dlatego jej nie ma.... Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Powinna byc- my lubimy wybrakowany towar :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 samoglow napisał(a):Powinna byc- my lubimy wybrakowany towar :evil_lol: Ale jej NIE MA:shake: Może coś się stało. To niepodobne zaniedbywać wątek WŁASNEGO psa:shake: Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 A moze cos z Cola zrobila i sie wstydzi powiedziec? Ale co? Na swetry sie Cola nie nadaje, na dywaniki tez nie? Co to moze byc? Do czego sie nadaje bezzebna, zezowata Cola? :shake: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 samoglow napisał(a):A moze cos z Cola zrobila i sie wstydzi powiedziec? Ale co? Na swetry sie Cola nie nadaje, na dywaniki tez nie? Co to moze byc? Do czego sie nadaje bezzebna, zezowata Cola? :shake: Wypchana? NA kominek?:lilangel: Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Wypchana? NA kominek?:lilangel: Dziewczyny, wiecie gdzie Paulina pracuje? Moze ma jakies "uklady" w wypychalni !!!????? Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Musimy się dowiedzieć! Może da się jeszcze bezzębną, zezowatą Cocolinę uratować... Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mial szczescie ten Twoj Mufek, ze go Paulina nie wziela do pary dla Coli. Dwa piesy przed kominkiem :placz: Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='mar.gajko']Musimy się dowiedzieć! Może da się jeszcze bezzębną, zezowatą Cocolinę uratować... Trzeba KONIECZNIE zmienic tytul watku: Ratujmy Cole przed wypchaniem! :((( Uwaga preparatorka z Poznania! Ratujmy bezzebna, zezowata suke! Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='samoglow']Trzeba KONIECZNIE zmienic tytul watku: Ratujmy Cole przed wypchaniem! :((( Uwaga preparatorka z Poznania! Ratujmy bezzebna, zezowata suke! Bosze?!?! Pisac do Moda??? Niech zmienia??? Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Bosze?!?! Pisac do Moda??? Niech zmienia??? A potem....tym paniom na dogo juz dziekujemy :evil_lol: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 samoglow napisał(a):A potem....tym paniom na dogo juz dziekujemy :evil_lol: Alez za co? Nam?:diabloti: No, nie! To ABSURD. MY jesteśmy SOLĄ tego foruma. Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Prosilam Kinge, aby nas wsparla, ale jakos nie chce :shake: ja tez byloby trudno wyadoptowac...jakos malo spoleczna jest :shake: Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 samoglow napisał(a):Prosilam Kinge, aby nas wsparla, ale jakos nie chce :shake: :shake: hop. hop. hop. ( jedno hop było za krótkie, kazali mi dopisać więcej :niewiem:) Quote
samoglow Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 na hopanie jest za pozno :-( - trzeba sprawdzic czy Paulina wypchala Cole i gdzie ta Paulina pracuje - PILNE! Quote
swan Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Paulina pracuje w terenie i póki co nie wypycha zwierząt, tylko wpycha kupcom coś co ona sprzedaje :diabloti: a przynajmniej mam nadzieję, że jeszcze się nie przebranżowiła:cool1: Quote
mar.gajko Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Qrna! Się sprzedaje kupcom:crazyeye::crazyeye: Quote
kinga Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 mar.gajko napisał(a):Qrna! Się sprzedaje kupcom:crazyeye::crazyeye: i do tego w terenie :crazyeye: ale chyba nie tam, gdzie jeżdżą te duze samochody na 3 litery? :-( Quote
Recommended Posts