Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jkp napisał(a):
Witam, lek dla Tima na niedoczynność tarczycy ( ?)jest faktycznie niedrogi ale jesli psy używaja ten sam preparat co ludzie moge przysłac zapas na długo i będzie problem z głowy. Prosze o wiad na PW jaka dawkę dzienną bierze i jesli sie przyda to adres do wysyłki . Pozdrawiam

Jeśli to euthyrox to mnie też wyślij bo ja mam kolejkę do lekarza na kwiecień a zapasy się kończą:cool3:

Oczywiście żart:diabloti: Jeżeli to rzeczywiście będzie euthyrox to ja mogę od czasu do czasu podrzucić, poproszę lekarza o większą ilość na recepcie. Acha, Za opakowanie 50 tabl. z ryczałtem płacę chyba ok. 12 zł.

Posted

No nareszcie jestem po całym dniu:roll:. Dzieki Magda, bo pamietałam, że mi obiedałaś, że odezwiesz się rano i do 10 Cię nie było zameldowanej na wątku i już szykowałam wiąche dla Ciebie:evil_lol:.

Tak, ja sponsoruje transport!

Czyli jakby wszystko poszło dobrze, Timo moze jechać w sobotę? To chyba Mada musisz jutro schronisko powiadomić apropo dokumentow czy u Was czynne jest tez w sobote?

Posted

Olena84, probowalam Ci wyslac PM, ale cos mi nie dziala. Pisze ze mam jakis "token expired". Nie wiem o co im chodzi... :niewiem:

W kazdym razie, oprocz numeru konta bankowego, ktory jak rozumiem jest w pierwszym poscie, to ja jeszcze potrzebuje SWIFT, bo przelewam z zagranicy.

Aha! I wysle z gory składke za 6 miesiecy, 30 zl x 6, czyli 180 zl... ;)

Posted

Post przeskoczy na pewno bo ja mam 21.20 dopiero. Czyli pokazuje Ci się tak jak ja bym gadała z kimś? Może zaraz dojdzie.
Konto jest od madcat1981, ale co to Swift to ni w ząb nie wiem:crazyeye:

Posted

Olena84 napisał(a):
Post przeskoczy na pewno bo ja mam 21.20 dopiero. Czyli pokazuje Ci się tak jak ja bym gadała z kimś? Może zaraz dojdzie.
Konto jest od madcat1981, ale co to Swift to ni w ząb nie wiem:crazyeye:

To czy ona moze mi go wyslac na PM? Moj PM nie dziala... :roll:

Twoj post nie przeskoczyl, bo u mnie jest po 15:00 dopiero... :cool3:

Posted

Konto jest w pierwszym poście, druga bez okularów:roflt:. żartuje.

Własnie przed chwilą mi sie pies zsikał na dywan, choc na spacer idziemy za pol godziny, Babcia troche zła, ale nikt o wyrzuceniu psa nie mówi. :roll:

Posted

Deklaracje comiesięczne:
Dogo07 30 zł
Gogonek 15 zł
madcat1981 10 zł
magda222 50 zł
bumel 40 zł
bumerang 30 zł
ala123 30 zł
agata51 50 zł
Sabina02 30 zł x 6 m-cy (180 zł)
ocelot 20 zł

Wpłaty jednorazowe:
bico 50 zł
magda z. 15 zł

czyli mamy razem 520 zł!!! :multi:
Dziewczyny kocham Was !!!

Posted

Wysłałam pw do Sabiny. Pytam tu, bo mowisz, ze moze nie działać.
Obyś dostała zwrot tych pieniędzy za chociaż 5 miesięcy, żeby Timo znalazł szybko domek:eviltong:.

Posted

Dzięki wszystkim, którzy dołączają się do akcji Timkowej! :loveu:

Jutro ok. 10.00 dzwonię do schroniska. Zapytam o lek oraz uprzedzę, że w sobotę po Timka się ktoś zjawi. To już postanowione, ta sobota? :lol:
W schronisku, co prawda nie ma rezerwacji zwierząt, ale jeśli w dzień odbioru psa, zadzwoni osoba, która go wyadoptuje, nie wydadzą go nikomu innemu. ;)

Posted

Olena84 napisał(a):
Wysłałam pw do Sabiny. Pytam tu, bo mowisz, ze moze nie działać.
Obyś dostała zwrot tych pieniędzy za chociaż 5 miesięcy, żeby Timo znalazł szybko domek:eviltong:.

Tez bym chciala zeby szybko znalazl domek :loveu:. W razie czego, to reszte pieniazkow przekaze na inna bide... ;)

Posted

Witam z rańca :) Z pracy wyśle info o SWIFT na pierwszą stronę - może jeszcze więcej "zagramanicznych" sponsorów się znajdzie:cool3::cool3::cool3: A tak na poważnie - Sabina02, bardzo doceniam półroczną składkę:loveu: jeżeli Timo znajdzie wcześniej dom to po prostu daj mi znak gdzie pozostałe pieniądze mam przelać. Dziękuje też Ocelot:loveu::loveu::loveu: i w ogóle wszystkim dzięuję:loveu::loveu::loveu:.... i lecę już do pracy...:scared:

Posted

[quote name='Olena84']No nareszcie jestem po całym dniu:roll:. Dzieki Magda, bo pamietałam, że mi obiedałaś, że odezwiesz się rano i do 10 Cię nie było zameldowanej na wątku i już szykowałam wiąche dla Ciebie:evil_lol:.
quote]
bojowa kobieta z Ciebie:evil_lol::p

Posted

Mada, sama nazwa leku enoxil? (raczej na pewno błędna) jest niewystarczająca!

Istnieje lek: enroxil (antybiotyk podawany w związku z problemami skóry czy pęcherza moczowego).

Na choroby tarczycy (niedoczynność) podaje się eltroxin, euthyrox - ludzkie leki. Oczywiście to są ogólne informacje, ani ze mnie wet a od Timka jestem daleko...

Musimy mieć pełne informacje (dokładna nazwa leku, dawka leku, zalecony sposób podawania, czy na receptę...), żeby można je było przekazać Wiośnie...

Nie wiem, czy można liczyć na to, że Wiosna otrzyma takie informacje, gdy będzie zabierać jutro Timka ze schronu...

Posted

Tez nie jestem wet ale "Enoxil " to pewnie przekręcona :diabloti: nazwa Eltroxin - taki preparat istnieje !! Jest jeszcze LETROX i EUTHYROX - a wszystko to identycznie to samo !! Napiszcie dawkę leku to przyślę . Zasadniczo jest to lek tylko na rp bo to hormon:razz: