Jump to content
Dogomania

Cierpiał potwornie! Był w hoteliku. Teraz ma DOM ten jeden jedyny!! HURAAA!!!

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, albo ja nie umiem liczyć, albo mamy całą kwotę na hotel na pierwszy miesiąć (dzieki jedorazowej wpłacie Bico mamy w sumie 305 zł)!!!

A teraz magda z. dołączyła :loveu:(15 zł) więc jest w sumie 320 zł, to i może na leki wystarczy...

Mada, popraw rozliczenie na pierwszej stronie no i to prośba chyba do Ciebie: czy możesz dowiedzieć się jaki lek dostaje Timo ?

Posted

Dziewczyny, sprawdźcie to moje rozliczenie w pierwszym poście, z bo z matmy to ze mnie noga do potęgi n-tej... :evil_lol:

Jeśli chodzi o lek, postaram się jak najszybciej dowiedzieć, co musi mieć podawane. Wiem, że to nic drogiego.

Posted

Madziu wklej do pierwszego postu:

Deklaracje comiesięczne:
Dogo07 30 zł
Gogonek 15 zł
madcat1981 10 zł
magda222 50 zł
bumel 40 zł
bumerang 30 zł
ala123 30 zł
agata51 50 zł
Sabina02 30 zł x 6 m-cy (180 zł)
ocelot 20 zł

Wpłaty jednorazowe:
bico 50 zł
magda z. 15 zł

czyli mamy razem 520 zł!!! :multi:
Dziewczyny kocham Was !!!

Transport sponsoruje Olena84 (tak?)

Posted

mój przelew właśnie poszedł (dopiero zaczął mi działać serwer), powinnaś mieć od razu u siebie, bo ten sam bank...

Na pierwszy miesiąc na hotel mamy pieniądze.
Teraz kwestia leków, no i Olena może sie kontaktować z Wiosną w sprawie transportu...

Timusiu, trzymaj się!

Posted

Jak jest z lekami ? Jakie są potrzebne, czy na receptę, czy bez ? Jakie są koszty ?

My możemy pojechać na przykład w sobotę - może być? Jutro jedziemy do Opola na kastrację, więc byłoby nam trudno zdążyć.

Posted

Sabina02 napisał(a):
Ja moge dac 30 zl miesiecznie.

Sorki ze tylko tyle, ale wspomagam juz innego hotelowicza...

Sabina - wielkie dzięki!! :loveu:

Jeśli chodzi o lek, który Timo musi przyjmować, zadzwonię jutro do schroniska w godzinach popołudniowych i wypytam o wszystko.

Posted

Wielkie dzięki również za wpłatę od magda z. - 15 zł:multi::multi::multi: już jest :)

Przepraszam za OFF ale pilna sprawa:
Kochani, dostałam linka z prośbą, by coś zrobić bo dziewczyna jest spod mojego miasta, jej rodzina chce ukatrupić szczeniaki (jeszcze się chyba nie urodziły)...
deviantART: czyste-zlo's Journal: :/ cos do was

...co powinnam zrobić, od czego zacząć? :nerwy::niewiem::Help_2::zly7:

Posted

Olena84 napisał(a):
Madcat wysłałaś już nr konta do agaty5, bico i chyba ali123? Wysle za Ciebie jeszcze raz, z gory przepraszam jesli juz dostalyscie.
Może chociaż nr konta w pierwszym poscie, bo chyba czasem adres jest nie potrzebny, czy nie:oops:?

Hej!:lol:
Madcat1981, Olena84, Bumel - wielkie dzięki za podanie numeru konta dla Tima:lol:
Właśnie teraz poszedł przelew na 50 zł. To jednorazowa wpłata, bo wspieram też inne psiaki ale, to nie oznacza, że co jakiś czas nie będę się dorzucać dla Timka. Śledzę ten wątek na bieżąco:cool3:
Uściskajcie tego biedaka ode mnie:loveu:
A tych kompletnie nieodpowiedzialnych ludzi, którzy go zwrócili jak zabawkę ze sklepu, niech ich los też kiedyś ukaże i niech wróci do nich zło, które mu wyrządzili - dając mu nadzieję a potem mu ją wydzierając:angryy::-(

Posted

Witam, lek dla Tima na niedoczynność tarczycy ( ?)jest faktycznie niedrogi ale jesli psy używaja ten sam preparat co ludzie moge przysłac zapas na długo i będzie problem z głowy. Prosze o wiad na PW jaka dawkę dzienną bierze i jesli sie przyda to adres do wysyłki . Pozdrawiam