grazyna9915 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Mada jak wyzdrowiejesz to uzupełnij pierwszy wątek o jego linki do ogłoszeń: alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/9536...chronisku.html Amik jest na wątku "Małe pieski szukają domu". http://www.dogomania.pl/forum/showth...84#post9307784 Quote
grazyna9915 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 No i w końcu alegro: http://www.allegro.pl/add_item.php?add_ok=1&PA=&this_item_id=318484276 Quote
Rawa Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Zły link Pani do allegro podała ;) Ten jest dobry: http://allegro.pl/item318484276_niewielki_amik_jest_cale_zycie_w_schronisku_.html Quote
Mada:) Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 Gotowe. ;) Dziękuję za ogłoszenia! :) Quote
Izunia0520 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Amik ogłoszony na : www.dwukropek.pl www.4lapy.pl Quote
grazyna9915 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Iza pobijacie z Olą rekordy!!!! DZIĘKUJĘ! To co robicie jest bardzo ważne, w schronisku znowu przybyło piesków, więc i amika trzeba wykonić w końcu do domu! Quote
Mada:) Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Jasne, że prawda! :loveu: Dzięki za ogłoszenia. ;) Quote
karusiap Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 czy ktos tu jeszcze zaglada i wie co u niego???? Quote
Mada:) Posted July 23, 2008 Author Posted July 23, 2008 Zaglądamy do Amika. Jednak ciężko jest podnosić non stop wszystkie zawątkowane tyskie psiaki. ;) W górę Amiczku. Będzie trzeba się wziąć za odświeżanie ogłoszeń... Quote
Becia66 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Wątek idzie w zapomnienie, prawie nikt tu nie zagląda, a piesek malutki i naprawdę ma szanse na domek. Dziewczyny sprężcie sie , poróbcie nowe zdjęcia, ogłoszenia - dajcie mu szansę !!! :cool1: Quote
grazyna9915 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 becia66 napisał(a):Wątek idzie w zapomnienie, prawie nikt tu nie zagląda, a piesek malutki i naprawdę ma szanse na domek. Dziewczyny sprężcie sie , poróbcie nowe zdjęcia, ogłoszenia - dajcie mu szansę !!! :cool1: becia w schronisku jest 130 psów, nadodatek jest ciągła rotacja. Nowe zdjęcia? Psiak się nie zmienił jest cały czas taki sam, i cały czas smutny i wycofany. Zdjęcia robię w miarę możliwość, ale to nie wystarcza, na dodatek aparat już mi wysiada. Sprężyć się? Tylko jak śpię już po cztery godziny. NIEWYRABIAM. Jeżeli ktoś może pomóc w ogłoszeniach to bardzo proszę i z góry dziękuję Quote
Becia66 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Grażynka ja cie rozumiem doskonale bo my w schronisku w Orzechowcach psów mamy 250 i nie sposób każdemu pomóc jednoczesnie. Jednak zakładając wątki staramy sie żeby stale były podnoszone, żeby codziennie istniały na dogo bo niejeden psiak tą drogą domek znalazł. Jednak co tu ukrywać - najwięcej adopcji jest z ogłoszen i nasze psy mieszkają po calej Polsce. Ważne by nie zakładać dużej ilości wątków i wchodzic na nie od czasu do czasu, tylko ,,czepić ''sie kilku jak to mówimy i wałkować aż domek sie znajdzie. Uwierz to sie sprawdza, a póki co podbijam biednego Amisia....:shake: Quote
grazyna9915 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 becia66 napisał(a):Grażynka ja cie rozumiem doskonale bo my w schronisku w Orzechowcach psów mamy 250 i nie sposób każdemu pomóc jednoczesnie. Jednak zakładając wątki staramy sie żeby stale były podnoszone, żeby codziennie istniały na dogo bo niejeden psiak tą drogą domek znalazł. Jednak co tu ukrywać - najwięcej adopcji jest z ogłoszen i nasze psy mieszkają po calej Polsce. Ważne by nie zakładać dużej ilości wątków i wchodzic na nie od czasu do czasu, tylko ,,czepić ''sie kilku jak to mówimy i wałkować aż domek sie znajdzie. Uwierz to sie sprawdza, a póki co podbijam biednego Amisia....:shake: Gdybym miała 250 psów to bym chyba nigdy sobie nie poradziła. 130 mnie już przerasta. :shake: My próbujemy pracować trochę inaczej. Schronisko ma swój wątek, na którym są wszystkie psiaki, a potem zakładamy kolejnym psiakom osobne wątki, następnie robimy ogłoszenia. Niestety jest tego na tyle dużo, że nie sposób wszystkie psiaki naraz podnosić, a mi zależy na tym by każdemu psiakowi dać szansę by każdy zaistniał na necie. Naszczęście na dogo jest wiele wspaniałych osób i bardzo często psiak jest podnoszony lub ogłaszany przez kogoś z drugiego końca Polskie (np. przez Ciebie ;):lol:). Za co jestem ogromnie wdzięczna i na co nie ukrywam bardzo liczę. Amik jest już ogłaszany (linki na pierwszych stronach) narazie mam problem z allegro, bo po tym jak miałam dość spore zadłużenie, to potraciłam wszystkie aukcje i trochę minie czasu nim wszystkim psiakom, które miały ogłoszenia porobię nowe. Prośba do dziewczyn, wznawiajcie ogłoszenia cały czas, ale tego to chyba mówić nie muszę? :p Quote
Becia66 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 No to podnosze biednego Amisia i szybkiego domku życzę.....:lol: Quote
Becia66 Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 A ja będę upierdliwa i wciąż Amisiu będę cię podnosić póki ktoś do nas nie dołączy....:lol: Quote
Recommended Posts