Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 647
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Zaglądamy do Amika. Jednak ciężko jest podnosić non stop wszystkie zawątkowane tyskie psiaki. ;)
W górę Amiczku. Będzie trzeba się wziąć za odświeżanie ogłoszeń...

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wątek idzie w zapomnienie, prawie nikt tu nie zagląda, a piesek malutki i naprawdę ma szanse na domek. Dziewczyny sprężcie sie , poróbcie nowe zdjęcia, ogłoszenia - dajcie mu szansę !!! :cool1:

Posted

becia66 napisał(a):
Wątek idzie w zapomnienie, prawie nikt tu nie zagląda, a piesek malutki i naprawdę ma szanse na domek. Dziewczyny sprężcie sie , poróbcie nowe zdjęcia, ogłoszenia - dajcie mu szansę !!! :cool1:

becia w schronisku jest 130 psów, nadodatek jest ciągła rotacja.
Nowe zdjęcia? Psiak się nie zmienił jest cały czas taki sam, i cały czas smutny i wycofany. Zdjęcia robię w miarę możliwość, ale to nie wystarcza, na dodatek aparat już mi wysiada.
Sprężyć się? Tylko jak śpię już po cztery godziny. NIEWYRABIAM.
Jeżeli ktoś może pomóc w ogłoszeniach to bardzo proszę i z góry dziękuję

Posted

Grażynka ja cie rozumiem doskonale bo my w schronisku w Orzechowcach psów mamy 250 i nie sposób każdemu pomóc jednoczesnie. Jednak zakładając wątki staramy sie żeby stale były podnoszone, żeby codziennie istniały na dogo bo niejeden psiak tą drogą domek znalazł. Jednak co tu ukrywać - najwięcej adopcji jest z ogłoszen i nasze psy mieszkają po calej Polsce. Ważne by nie zakładać dużej ilości wątków i wchodzic na nie od czasu do czasu, tylko ,,czepić ''sie kilku jak to mówimy i wałkować aż domek sie znajdzie. Uwierz to sie sprawdza, a póki co podbijam biednego Amisia....:shake:

Posted

becia66 napisał(a):
Grażynka ja cie rozumiem doskonale bo my w schronisku w Orzechowcach psów mamy 250 i nie sposób każdemu pomóc jednoczesnie. Jednak zakładając wątki staramy sie żeby stale były podnoszone, żeby codziennie istniały na dogo bo niejeden psiak tą drogą domek znalazł. Jednak co tu ukrywać - najwięcej adopcji jest z ogłoszen i nasze psy mieszkają po calej Polsce. Ważne by nie zakładać dużej ilości wątków i wchodzic na nie od czasu do czasu, tylko ,,czepić ''sie kilku jak to mówimy i wałkować aż domek sie znajdzie. Uwierz to sie sprawdza, a póki co podbijam biednego Amisia....:shake:

Gdybym miała 250 psów to bym chyba nigdy sobie nie poradziła. 130 mnie już przerasta. :shake:
My próbujemy pracować trochę inaczej. Schronisko ma swój wątek, na którym są wszystkie psiaki, a potem zakładamy kolejnym psiakom osobne wątki, następnie robimy ogłoszenia. Niestety jest tego na tyle dużo, że nie sposób wszystkie psiaki naraz podnosić, a mi zależy na tym by każdemu psiakowi dać szansę by każdy zaistniał na necie. Naszczęście na dogo jest wiele wspaniałych osób i bardzo często psiak jest podnoszony lub ogłaszany przez kogoś z drugiego końca Polskie (np. przez Ciebie ;):lol:). Za co jestem ogromnie wdzięczna i na co nie ukrywam bardzo liczę.

Amik jest już ogłaszany (linki na pierwszych stronach) narazie mam problem z allegro, bo po tym jak miałam dość spore zadłużenie, to potraciłam wszystkie aukcje i trochę minie czasu nim wszystkim psiakom, które miały ogłoszenia porobię nowe.

Prośba do dziewczyn, wznawiajcie ogłoszenia cały czas, ale tego to chyba mówić nie muszę? :p